Şimdi Ara

900 TL Sıfır Kutulu - HTC One M8 satılıyor ? Alayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende htc m8 almak istiyorum uzun zamandır aklımda olan bir ürün.
    sahibinden de sıfır kutulu yurtdışı imei atılmış olarak 900 liraya satıyor telefoncular.
    link :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m8-32-gb-sifir-urun-2-yil-garantili-kapida-odeme-899-tl-223964295/detay/

sizce fiyat iyi midir ? birde yurtdışı olduğu için güncelleştirmeleri almamazlık yapar mı ?

sizin telefondan şikayetçi olduğunuz bir nokta var mı ? kronik bir sıkıntısı ? alırken nelere dikkat edeyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 3 Ağustos 2015; 17:31:43 >

• Bence gayet iyi , sıfır'ı 1700 tl
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    yurtdışı 1100 liraya satıyorlar forumda kutulu olarak. 200 lira daha uygun lakin bunların ucuzları da var sahteleri filan. Koskoca telefoncu da öyle şey yapmaz sanırım. Elden almayı düşünüyorum nelere dikkat edeyim acaba ? Siz m8 kullanıyor musunuz ?
  • Benim bildiğim imei farklı olan cihaza gübcelleme gelmiyor s4mini vardı zamanında imeisi çalınmıştı imei attırdım güncelleme almıyordu çünkü imei atmak için root atılıyor rootlu telefonda zaten güncelleme yapmaz yani yeni güncelleme çıktığında sıkıntı yaşayabilme durumu olabilir ama m8 de durum farklı da olabilir tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baranselona kullanıcısına yanıt
    ben root lu cihaz kullanıyorum güncelleme alıyorum. markadan markaya farklılık gösterebilir belki. htc one m8 kullanan birileri yardımcı olursa bu konuda bize iyi olur.
  • Fiyatlar çok ucuz , bir katakulli var sanki. Siz alın sağlam çıkarsa bize de haber verin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    valla almayı düşünüyorum yarın ilk iş ama öncelikle cihazı elime aldığım zaman katakulli olmadığını anlamam lazım. bunu sahtesinden nasıl ayırt ederim ? ne yapmam lazım bilgili birilerine ihtiyaç var burada :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    üstteki mesaja ilave olarak daha önce mesela bazı çinli telefonların sahtesini gördüm. xiaomi mi4 gibi. orjinalinden farkı dahi cpuz bile işlemcisini normal gösteriyor. onları bilgisayara bağlayınca anlıyorduk mtk programı tanıyordu cihazı gibi. bunlarda durum farklı olabilir. normalde 1100 e satılırken 900 liraya bulunca insan yargılıyor böyle :)
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Orjinalle ayrim nasil olur bilmiyorum ben de ama M8 degil sadece diger fiyatlara bakın. 500 liraya s4 , note falan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru durust garantisi yok. Okadar parayi baglamaya eminmisiniz? Satan adam biz garantiyiz demis. Sen kimsinki garantidin derler adama :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    adam 525 liraya galaxy s4 satıyor sıfır :) tamam yurtdışı da bu kadar düşük olmaması lazım doğru değil mi :) hadi s4 ve note ürünlerini görmesen gene inanacaktım da bu bitirdi inancımı :)
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. gene forumda temiz ikinci el yurtdışı 850 ye satan arkadaşlar var. en iyisi mi ben gene onlardan bakayım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.