Şimdi Ara

900 TL'YE KADAR LAPTOP ÖNERİSİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dell kullanan amcam, lenovo kullanan kız arkadaşım var ikisinden hangisi memnun dersen lenovo kullanan kız arkadaşım. bence laptopta lenovo gerçekten diğer markalara göre daha stabil ve sorunsuz, bütçen çok olsa toshiba derdim belki ama bu bütçeye lenovo. bu arada bluetooth her modelde yok mesela bende o yüzden dikkat et olanı bulabiliyosan onu al.
  • sanırım lenovo alıcam. bluetooth önemli aslında. benimkinde de yok galiba :(
    ona rağmen almayı düşünüyorum. bi laptopta nasıl bluetooth olmaz onu da aklım almıyor.
    denizi geçip derede boğulmuşlar resmen.
  • Hocam bluetooth çok önemli değil bence. 10 tl ye bluetooth dongle alırsın istediğin zaman takar laptopa kullanırsın. Ben masaüstünde kullanıyorum çok rahat kullanımı ve gerçekten ufak aletler artık. Onun için bunu kafana takma hangisi içine sindiyse modellerden onu al. Sonuçta hemen hemen hergün kullanacağın bir alet.

quote:

Orijinalden alıntı: apache85

sanırım lenovo alıcam. bluetooth önemli aslında. benimkinde de yok galiba :(
    ona rağmen almayı düşünüyorum. bi laptopta nasıl bluetooth olmaz onu da aklım almıyor.
    denizi geçip derede boğulmuşlar resmen.
  • ya bluetooth'tan da vazgeçtim şimdi de çanta sorunu çıktı :(
    yanında çanta vermiyolarmış. delürcem.
  • Hocam ben yakın zamanda HP aldım dünya para verdim çanta vermediler. Kriz ortamı yapıcak bişi yok. Böyle olması kimsenin hoşuna gitmiyor. Aslında firmaların büyük ayıbı bu bence de.
  • evet çanta, bluetooth ve işletim sistemi olmaması dezavantajına rağmen lenovo g530 sipariş verdim. bugün elime geçecek.
    yardımcı olan herkese teşekkürler.
  • Hayırlı olsun arkadaşım. Umarım memnun kalırsın lenovodan. İşletim sistemini takma kafana sende biliyorsundur bu olayları muhtemelen. zaten şu sıralar win7 muhabbetinden dolayı vistalı bir ürün almak çok da mantıklı değil. En azından işletim sistemine para vermemiş oldun.
  • Arkadaşlar

Bütçe sıkıntımız olmasa mesela? Tabii ki öyle 3-4bin tl. demiyorum da...

İlk sırada Toshiba mı olurdu dikkat etmem gereken?
  • Bütçe sıkıntısı olmasa bile öyle direkt git şu marka al diyemem. Ben de yakın zamanda imzadaki hp yi aldım bitçe sınırım daha yukarıdaydı ama bu modeli tercih ettim. Bunu alacağım fiyata toshiba vardı ama özellikleri daha kötüydü. Şimdi gidip onu almak biraz mantıksız geldi. Şimdi diyeceksin ki senin aldığın fiyata daha iyi samsung alabilirdin hatta bununla aynı özelliklerdeki samsung bundan ucuz. Ama samsung piyasaya yeni girdiği için ve uzun vadede ne gibi sorunlar yaşanabilceğini tahmin edemediğimden hp de karar verdim. Laptop konusunda direkt marka söyleyemezsin ihtiyaca ve bütçeye göre alınabilcekler vardır alınmayacaklar vardır alınamayacaklar vardır. Optimum noktayı yakalamak lazım bence.
  • apache hayırlı olsun. bende free dos aldım ama windows 7 kurdum, hoş touchpad'i ve ekran parlaklık ayarlarını yapamıyorum sürücüler henüz beta ve bu açıklar kapatılmadı. o yüzden bunlara göre karar ver bence. çanta siparişi vermediysen laptop eline geçince sırt çantasına koy öyle gidip deneyerek al çünkü laptop mesela bendeki eski asus f3jc 15.4'' e göre küçük ve 15.4'' lik bir çanta aldım boşluk kalıyor çantada sallanıyor alet. windows 7'yi tercih edersen her türlü deneyimimi paylaşırım:) ayrıca g530 kullanıcıları kulubü açtım oraya da beklerim, sonuçta laptop yaşayarak öğreniliyor ve bilgileri paylaşmak lazım...
  • ben gelenekselci bi insan olarak xp kurdum :)
    fakat ses olayını halledemedim.
    arattım evet var böyle bi problem herkeste ama şöyle net bi şekilde açıklayan yok.
    başka problem yok şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leooel

NVN HAYIRLI OLSUN YORUMLARINI BEKLIYOZ URUN HAKKIIDA

Ürün hala elime geçmedi. Yarın alacağım.
    Elimde XP cdsi var. XP'yi kuracağım.
    HP'nin sitesinden ne kadar XP driveri varsa indirdim. (1.4 GB tuttu, gerekli gereksiz ne varsa indirdim) Driver cdleri olan laptopa format atıyorum ama freedosa nasıl kurulur bilimiyorum. Driverlerini CD'ye nasıl yazdıracağım bilgim yok. Biraz uğraşacağım.... Eğer kurabilirsem elbette yorumlarımı buraya yazacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.