Şimdi Ara

900 TL'YE KADAR LAPTOP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 900 TL'ye kadar bütçem var. oyun oynamayacağım. dell veya lenovo düşünüyorum bütçem dolayısıyla. fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• acer ve hp kesinlikle düşünmüyorum malesef.
    dediğim gibi ya dell ya lenovo alacağım.
    lenovo g530 ve dell vostro a860 dikkatimi çekiyor şu an.
  • g530 iyidir ama harici ekran kartlı olan modeline yönelin.
  • LENOVOLAR IYI O FIYATA BIRAZ YUKSELSEN COK IYI NOTEBOOKLAR VAR P.BELL MESELA FIYAT VE OZELLIKL COK IYI

http://www.teknolojialani.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101654

• Teknosada baktığın ürün stoklarda yok dikkatini çekerim. Teknosa taktiği bu stokta olmayan ürüne düşük fiyat yazarlar

Ama baktığın lenovo g530 bence iyi bir model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br@yn -- 20 Ekim 2009; 16:08:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: br@yn

Teknosada baktığın ürün stoklarda yok dikkatini çekerim. Teknosa taktiği bu stokta olmayan ürüne düşük fiyat yazarlar

Sadece teknosa değil çoğu yapıyor. Ürün mesela 4 ay önce gelmiş. Fiyatı artsa da güncelleme olmadığı için eski fiyat gözüküyor. Ürün stoğa girince gerçek fiyatı yazıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leooel

LENOVOLAR IYI O FIYATA BIRAZ YUKSELSEN COK IYI NOTEBOOKLAR VAR P.BELL MESELA FIYAT VE OZELLIKL COK IYI

http://www.teknolojialani.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101654

Fiyat-özellik olarak güzel bir ürüne benziyor. Ben HP,Asus,Toshiba'dan başka markalara pek güvenmediğim için (Daha önce HP kullandım memnun kaldım) aşağıdaki ürünü sipariş verdim. Elime geçince yorumlarımı yazarım.

http://www.hepsiburada.com/hp-probook-4515s-amd-athlon-x2-ql-66-2.2-ghz-2gb-250gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar-nx476ea/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750313#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NVN -- 20 Ekim 2009; 16:14:16 >

• pcdepoda da çoğu ürün stokta görünmüyor. neyi depoluyolar anlamadım :) her markadan 3 5 tane cihaz var yok.
    modeller az çok belli kafamda ama uygun fiyata alacak güvenli bi yer bulamıyorum.
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • Bende geçen hafta max. 1000 TL'ye bir laptop arıyordum. düşündüm taşındım, gezdim dolaştım media markt, bimeks, teknosa, vatan derken adanada bir toptan bilgisayar bayiinden bir arkadaş aracılığıyla lenovo g530 aldım. Eski laptopum Asus F3JC'ydi. Lenovo'nın başka bir modelini 1.5 sene önce kız arkadaşıma aldığımız ve sorunsuz-hızlı çalıştığı için Lenovo'yı tercih ettim pişman olmam umarım. Şu an gayet stabil Windows 7 kullanıyorum, oldukça hızlı 37 sn.de post ekranı sonrası windows tamamen açılmış oluyor. Tek eksisi bluetooth yok onu da sorun etmiyorum.
  • HANGI MODELI SECTIN SOLE SANA YARDIMCI OLALIM
  • NVN HAYIRLI OLSUN YORUMLARINI BEKLIYOZ URUN HAKKIIDA
  • 2 adet LENOVO G530 aldım electroworldden daha önce. performans olarak yeterliler bence. fiyatına göre gayet iyiler. Benim aldıklarımda bluetooth vardı. Yerinde olsam arkadaşın gösterdiği Packard Bell modelini de düşünürdüm. İşletim sistemi olarak Linux geliyor ama ihtiyacın olursa Windows kurabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: NVN
    aşağıdaki ürünü sipariş verdim. Elime geçince yorumlarımı yazarım.

http://www.hepsiburada.com/hp-probook-4515s-amd-athlon-x2-ql-66-2.2-ghz-2gb-250gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar-nx476ea/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750313#

Özellikle şarzının ne kadar süre gittiğini merak ettim. 8 hücreli yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 20 Ekim 2009; 17:10:53 >

• acer'a karşı bi önyargım var bilmiyorum neden. bi türlü ısınamadım. benim için sadece parça özellikleri önemli değil. zaten sadece onlara bakarsak gidip datron alayım daha iyi :)

• o zaman neden :)

lenovonun ozellıklerı daha iyi.

sırf lenovo oldugu ıcın mı.

• bi gerçek de var ki o da bütçe.
    900 lirayı aşamıyorum malesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.