Bildirim
900 TL YE KADAR TELEFON ÖNERİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Asus Zenfone 5-6, Huawei Ascend G7 (50-60 TL daha koyarsan), General Mobile androidone 4G. -
Huwai g7 o bütçede rakipsiz -
Zenfone 5 eğer 6" ekran istiyorum diyorsanız Zenfone 6 şahsi yorumum olacaktır. Arkadaşlar huawei G7 önermişler, cihazı inceleme fırsatım olmadı ancak hakkında bu bantta hep iyi yorumlar duydum. Sadece güncelleme sıkıntılı diyorlar. -
-
Huawei g7
Zenfone 6
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle kriterlerinize göre en uygun telefon Zenfone 6 çıkıyor. Tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 18_Eren
Kesinlikle kriterlerinize göre en uygun telefon Zenfone 6 çıkıyor. Tavsiye ederim.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sağolun önerileriniz için,zenfone 6 nın 6 inç olması dolayısıyla pek sıcak bakmıyorum asus zenfone 2 yi beklemeye geçtim şimdilik. -
Hala zenfone öneriyorlar ya.Arkadaşlar anlayın zenfone çağ dışı kaldı artık.Zenfone 2 gelene kadar bu zenfone'lar çağ dışı çok eski.Gm 4G saf android deneyimiyle birlikte gayet güzel cihazdır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X