Bildirim
900 TL YE KADAR TELEFON ÖNERİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asus Zenfone 5-6, Huawei Ascend G7 (50-60 TL daha koyarsan), General Mobile androidone 4G. -
Huwai g7 o bütçede rakipsiz -
Zenfone 5 eğer 6" ekran istiyorum diyorsanız Zenfone 6 şahsi yorumum olacaktır. Arkadaşlar huawei G7 önermişler, cihazı inceleme fırsatım olmadı ancak hakkında bu bantta hep iyi yorumlar duydum. Sadece güncelleme sıkıntılı diyorlar. -
-
Huawei g7
Zenfone 6
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle kriterlerinize göre en uygun telefon Zenfone 6 çıkıyor. Tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 18_Eren
Kesinlikle kriterlerinize göre en uygun telefon Zenfone 6 çıkıyor. Tavsiye ederim.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sağolun önerileriniz için,zenfone 6 nın 6 inç olması dolayısıyla pek sıcak bakmıyorum asus zenfone 2 yi beklemeye geçtim şimdilik. -
Hala zenfone öneriyorlar ya.Arkadaşlar anlayın zenfone çağ dışı kaldı artık.Zenfone 2 gelene kadar bu zenfone'lar çağ dışı çok eski.Gm 4G saf android deneyimiyle birlikte gayet güzel cihazdır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- internetten telefon alınır mı
- global telefon ne demek
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- asker telefonu internetli
- secure folder nedir
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon tavsiyesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X