Şimdi Ara

9000 Kb/s ile dosya çektim hızım 512 kb kotalı nasıl oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Olamaz... Modemin ADSL2+ destekli mi?

Değilde en fazla 1 MB/indirebilirsin...

Ben de bi keresinde bi MP3'ü 3-4 sn'de indirmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Olamaz... Modemin ADSL2+ destekli mi?

Değilde en fazla 1 MB/indirebilirsin...

Ben de bi keresinde bi MP3'ü 3-4 sn'de indirmiştim
    Geçen ben de de oldu aynısı.256kb bağlantı ile 3000 e kadar çıktım bi kaç saniye.Sonra en son 60a indi.nası oldu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gobelin

Geçen ben de de oldu aynısı.256kb bağlantı ile 3000 e kadar çıktım bi kaç saniye.Sonra en son 60a indi.nası oldu anlamadım

Alıntıları Göster
    istiklal marşı torpilli demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboliulan

istiklal marşı torpilli demek

Alıntıları Göster
    İndirdiğin dosyanın boyutu kaç kb/mb? Bir de Opera linke tıklayınca sen kaydet'e basmasan da arkaplanda indirmeye başlıyor.Bu yüzden küçük boyutlu dosyalarda ya da kaydet'e basmadan önce çok beklediğin zaman,sen kaydet'e bastığında Opera zaten onu indirmiş oluyor ve hızını, kaydet'e bastıktan sonra geçen süreye göre hesaplıyor.(ulan ne cümle kurdum be)Ve boyutunu "?" olarak gösteriyor.Velhasılkelam, ya dosya küçük boyutluydu ya da kaydet'e basmadan önce çok bekledin ya da Telekom sana özel bi hizmet sağladı o anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: agemennon

İndirdiğin dosyanın boyutu kaç kb/mb? Bir de Opera linke tıklayınca sen kaydet'e basmasan da arkaplanda indirmeye başlıyor.Bu yüzden küçük boyutlu dosyalarda ya da kaydet'e basmadan önce çok beklediğin zaman,sen kaydet'e bastığında Opera zaten onu indirmiş oluyor ve hızını, kaydet'e bastıktan sonra geçen süreye göre hesaplıyor.(ulan ne cümle kurdum be)Ve boyutunu "?" olarak gösteriyor.Velhasılkelam, ya dosya küçük boyutluydu ya da kaydet'e basmadan önce çok bekledin ya da Telekom sana özel bi hizmet sağladı o anda.

Alıntıları Göster
    Evet , Opera önceden indirmeye başlıyor, sen öyle çektiğini sandın

• quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Evet , Opera önceden indirmeye başlıyor, sen öyle çektiğini sandın

Alıntıları Göster

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaaari

Alıntıları Göster
    bence yanlışlık var..söliyim...gözden kaçırdğın bişey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: IlkerCagatay

bence yanlışlık var..söliyim...gözden kaçırdğın bişey var.

Alıntıları Göster
    öyle birşey imkansız türkiyede saniyede 9 mb çekicek net hızı yok
    program hatası ya da daha önce indirdiğin birşeyi bir daha indirince öyle oluyor bende de p2m programında olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

öyle birşey imkansız türkiyede saniyede 9 mb çekicek net hızı yok
    program hatası ya da daha önce indirdiğin birşeyi bir daha indirince öyle oluyor bende de p2m programında olmuştu

Alıntıları Göster
    hocam oo ya onceden temp e yuklenmistir yada sen linke tıklayınca beklemissindir ve opera sen o beklme suresinde onu indirip bir kısmını hazırlamıssıtır yoksa cıkmazsın bende de oldu 256 ile 32 limittir ve ben cok 90 lar falan gordum zaten ha 90 ha 9000 olay aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

hocam oo ya onceden temp e yuklenmistir yada sen linke tıklayınca beklemissindir ve opera sen o beklme suresinde onu indirip bir kısmını hazırlamıssıtır yoksa cıkmazsın bende de oldu 256 ile 32 limittir ve ben cok 90 lar falan gordum zaten ha 90 ha 9000 olay aynı

Alıntıları Göster
    Yüklediğin dosya, büyük bir dosya olduğundan kesip kesip yüklüyorsan, yükleyici programın, açtığının ilk birkaç saniyesi daha önceden yüklediği kadarının üzerine devam etmesi için birkaç saniyede 2-10 MB arası bir değerde gösterebilir, bu dosyalar daha önceden bilgisayara yüklenmiş, ama yüzdeye işlenmemiştir normaldir doğaldir paniğe gerek yoktur..

• quote:

Orijinalden alıntı: dcocuk

Yüklediğin dosya, büyük bir dosya olduğundan kesip kesip yüklüyorsan, yükleyici programın, açtığının ilk birkaç saniyesi daha önceden yüklediği kadarının üzerine devam etmesi için birkaç saniyede 2-10 MB arası bir değerde gösterebilir, bu dosyalar daha önceden bilgisayara yüklenmiş, ama yüzdeye işlenmemiştir normaldir doğaldir paniğe gerek yoktur..

Alıntıları Göster
    bende gecen 90la cektim 5 dk felan surdu . bi an baglantim 1 mb oldugunu sandim

• Bazen birden artıyor böyle aslında hızında farklılık olmuyor.Zaten böyle bir farklılık olmaz TTnet'te ancak düşer çıkmaz ama çıksada bu kadar değil o birden olan birşeydir.Hızın da da değişme olmamıştır zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokristal -- 31 Aralık 2005 22:17:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cradleoffilth.cc

bakın ya nasıl oldu bu

hadi onu geçtik diğer iki dosya aynı anda 53 ve 38 ile yüklüyor. Hız 512 iken bu zor biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: N. Flamel

quote:

bakın ya nasıl oldu bu

hadi onu geçtik diğer iki dosya aynı anda 53 ve 38 ile yüklüyor. Hız 512 iken bu zor biraz...
    ben dial up ta sourceforge dan bir programı (135KB sanırım) 16 ile indirmiştim in mozilla da mandrake linuxta
  • quote:

Orijinalden alıntı: N. Flamel

quote:

bakın ya nasıl oldu bu

benim baglanti 10 mb,ben bile 1 mb yi gormedim.Gerçi hiç onemi yok zira fazla dovnload yapmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

benim baglanti 10 mb,ben bile 1 mb yi gormedim.Gerçi hiç onemi yok zira fazla dovnload yapmiyorum

Alıntıları Göster
    ben uydudan turksattan offline download yapıyorum 4000 k sen uydu hızınıda aşmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

ben uydudan turksattan offline download yapıyorum 4000 k sen uydu hızınıda aşmışsın

Alıntıları Göster
    Cache olayı bu. Download linkine basıp kaydetmeyi mi açmayı mı seçmessen böyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Cache olayı bu. Download linkine basıp kaydetmeyi mi açmayı mı seçmessen böyle olur.

Alıntıları Göster
    olur öyle arada, takmayın kafaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

Alıntıları Göster
    telekomun milleten çaldığı hızları sende patlamış demek ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.