9000 TL'ye kadar buzdolabı önerisi
-
-
LG Gr f802 hlhu. 6 litrelik su sebili de var. Ben 2019 ağustosta almıştım, hiç sıkıntı yaratmadı. Modelin yanına forum donanım yazarsanız orada yorumlarım da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evleneceğim için 3 gündür gerek mağazalarda gerekse internette fellik fellik gezdim. Yorumbudurda yüksek kullanıcı puanı alan ürünleri ve şikayet varda markalara göre buzdolabı şikayetlerini inceledim ve lg'de karar kıldım. Lg'de bir tane çok soğutma şikayeti dışında soğutmama şikayeti okumadım. Diğer markalarda makinelerin soğutmadığına dair şikayetler çok. Lgde de ana kart arızası ve motor arızası var ama 10 sene motor garantisi var, aldığım günden itibaren makinenin ana işlevi olan soğutmama problemi ile boğuşacağıma ana kartın bozulması riskini alırım ki diğer markalarda da bu arıza var. Tabi modellere göre de değişiyor puanlar ama lg buzdolaplarında soğutmama problemini hiç görmedim şikayet varda, ben su sebilli lg gr-f802 hlhu modelini alacağım, yorumbudurdaki yorumları güzel. Net 418 litre normal kısım, net 174 litre civarı da derin dondurucu kapasitesi var. (Brüt toplam 631) Ama şu an sharp, hoover ve electroluxe de bakacağım. Sonra gene yazarım. Sharp'a internetten baktım yabancı bir forumda kullanıcı yorumları çok kötüydü. Hitachinin amazon japonya yorumlarına baktım iyi ama türkiyede çok pahalı, hooverda model ve yorum pek yok. Electrolux yorumları da fena değil ama türkiye resmi sitesinde sadece 6 model var ve benim istediğim tip ve büyüklükte modeli yok. Sonuç olarak lg gr-f802 hlhu su sebilli modelde karar kıldım. Bu arada yabancı sitelerdeki lg buzdolabı incelemelerinin iyi olduğunu ve bestbuyda lgnin gardrop tipi bir buzdolabının 450 yorumda 4.5 gibi iyi bir puan aldığını belirteyim. Ve bulaşık makinesinde de profilonun en pahalı modeli 3700 küsür lira ve araştırmalarıma göre en iyi bulaşık makinesi o. (Sağlamlık ve fiyat performans olarak, daha çok parası olan miele alabilir) 2019'da başka bir konuda yazmışım bu mesajı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10 sene motor garantisi dikkat çekici. Anlamıyorum hiç buzdolabından ne görsem olur diyorum. Samsung, LG, Profilo, Siemens, Bosch bu 5 markadan birini almayı düşünüyorum. Serviste önemli tabi. Mesela bazı tanıdıklar Bosch servisi kötü diyor.
-
@kaju waffle Araştırmalarımın sonucunda Siemens KG76NAIF0N aldım. Görüşleriniz için teşekkür ederim.
-
Samsung french door buzdolabı alınız.
link var mı hocam ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mikroskopikSamsung french door buzdolabı alınız.
Neden ve nasıl
Buzdolabında soğutucu tarafı daha çok açıldığından altta olunca eğilip durmak zor oluyor. Bu yüzden üstte olması daha iyi gibi ama tabi tartışılır. Ben buzdolabı almak isteyenlere Vestel NFK64012 E GI Pro modelini öneririm geniş hacimli şık kaliteli. Virüslere bakterilere karşı etkili gün ışığı pro dahil pek çok teknolojisi var. Değerlendirebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X