Şimdi Ara

90000-125000 aralığında 2.el km si düşük ne alabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yakıtı koklar, dikkat çeker, full orjinal, üstelik düşündüğünüz paranın en alt limitinde

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-55-yasinda-emekli-sahibinden-orjinal-amg-boyasiz-degisensiz-399567329/detay
  • bundan daha iyisini bulamazsın

yakıtı koklar, dikkat çeker, full orjinal, üstelik düşündüğünüz paranın en alt limitinde

https://www.sahibinden....gisensiz-399567329/detay
  • Dikkat çeksin diyince aklıma subaru levorg geldi 1.6 170hp 4 awd benzin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suv kararsızlığı var evt önerileri değerlendiriyorum yarın bakacağım ayrıca bir kaç yere uğrayıp

• Vw cc

• Kriterlerlerinizin ucu çok açık dizel mi benzinli mi sedan mı hb mi vs vs. Üst limitlerinizde 320d var A4 var C serisi var. Sıfır olarak İnsignia, Passat, Suberb...

Benim tercihim A4 veya 320d den yana olurdu. Ama bunlarda çok farklı araçlar değil çok dikkat çekmezler fakat sizi mutsuzda etmezler.

• Dizel olması şart böyle uyarılarınızla özellik veriyor gibi oldum ama idare edin

• Çok yakması sorun değil derseniz, 1.6 THP motorlu DS5 diyebilirim. Epey havalı dolu dolu D segmenti premium sayılabilecek bir araçtır

Sıfıra yakınları 80-90 binlere satılıyordu en son. Tabi o motor cidden biraz fazla yakıyormuş galiba. Ben de DS3 kullanıcısı olarak arabamdan memnun olduğum için önermiştim.

Onun dışında yeni A4 denk getirirseniz çok mutlu olursunuz. Segmentinin en konforlu ve konfor-sportiflik dengesi açısından en mantıklı aracıdır. Yeni C serisi daha dikkat çekici tabi.

Edit: Dikkat çekmek bir kriterse dizel DS5 veya herhangi bir yeni C serisi bakabilirsiniz.
    Gla platformunda geliştirilen infiniti suv'ler vardı şuan modeli hatırlayamıyorum onların da fiyatlarına bakın isterseniz. Hatta Gla da bakabilirsiniz çok dikkat çekici bir araçtır. Küçük boyutlar sorun değilse Q2 de bir seçenek üstelik sıfır bile bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFD4D6B39 -- 26 Şubat 2017; 3:41:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: utopiautopia

Suv kararsızlığı var evt önerileri değerlendiriyorum yarın bakacağım ayrıca bir kaç yere uğrayıp

Honda crv o zaman

• pejo 3008 suv 🚙 düşğnüyorum yarın sabaha 149000 fiyat aldım ne düşünüyorsunuz tam dolu kasası için

• quote:

Orijinalden alıntı: utopiautopia

pejo 3008 suv 🚙 düşğnüyorum yarın sabaha 149000 fiyat aldım ne düşünüyorsunuz tam dolu kasası için

Tiguan'a bir bakın derim. 1.6 TDi Highline alınabilir. Pejo dan daha kaliteli ve oturaklı bir araç.
  • 2016 design line 1.6 TDI Audi A3 alınır o paraya. Gerisi maceraya girer.

• Arkadaşların önerilerine Alternatif olarak BMW 2.18İ düşünülebilir.

• Subaru Levorg
  • pejo 3008 alınmıştır teşekkürler arkadaşlarr...
  • 3008

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.