Şimdi Ara

9000TL bütçeli PC toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu resimdeki masaüstünü toplayacağım. Amacım %80 oyun %20 sosyal film izleme vs.
    +Parça olarak Samsung mağazasından 970evo 500gb lik SSD takacağım. Yanlız bu pus olayını ben hiç anlamadım. Kafama göre en mantıklı geleni seçtim ama doğru mu yanlış mı bilemedim. Yardım isterim. Önerilere açığım.

Not: İtopyadan topladım bu parçaların hepsini ordan alacağım da sizce indirim yaparlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İleride sıvı soğutma almam gerekebilir. Onun için de tavsiye istiyorum.

• 9000 tl ile pc toplama :D

bekle bir buçuk ay daha, rtx 3060lı sistem toplarsın hocam.
  • Anakart: Gigabyte B450M S2H <= TR piyasasındaki en F/P B450 anakart olabilir.

RAM: 2x HX432C16FB3/8 <= 4GHz'e ayarlamam yaklaşık 15dk. sürdü.

PSU: High Power Performance GD 80+ Gold 750W <= Forumdaki tüm deneyimli kullanıcıların tavsiye ettiği, efsane PSU.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Griffith

Anakart: Gigabyte B450M S2H <= TR piyasasındaki en F/P B450 anakart olabilir.

RAM: 2x HX432C16FB3/8 <= 4GHz'e ayarlamam yaklaşık 15dk. sürdü.

PSU: High Power Performance GD 80+ Gold 750W <= Forumdaki tüm deneyimli kullanıcıların tavsiye ettiği, efsane PSU.
    Rami 4ghz ye ayarlamam 15dk sürdü derken tam anlamadım hocam.

• 3200MHz olarak satılıyor fakat 3600MHz olarak da kullanabilirsiniz. 4000MHz'e kadar yolu var.

• Anakartı B450M Pro VDH Plus modeli ile değiştirebilirsin. VRM yapısı ve soğutması daha iyi bir modeldir.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI B450M PRO-VDH PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200MHz(O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450m-pro-vdh-plus-am4-amd-ryzen-ddr4-3200mhz-o-c-usb3-1-anakart.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Griffith

3200MHz olarak satılıyor fakat 3600MHz olarak da kullanabilirsiniz. 4000MHz'e kadar yolu var.
    Benim seçtiğim anakartın Max kapasitesi 3600. Rami 4000e çıkartabilir miyim?(ram 3600)

• feyyazbegen F kullanıcısına yanıt
    Hayır, gerek de yok zaten. Ben size 3600 MHz'in kolaylığını vurgulamak için 4000 MHz'e çıkartabildiğimi söyledim, kafanız rahat olsun diye. 3600 üstü biraz deneyim ister ve voltajı iyice arttırmak gerekir. Kasa içi hava sirkülasyonu da önemli tabii.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.