Şimdi Ara

900k Bütçeye 2020 Model Üstü 10.000km Altı Otomatik Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • i20 varsa al. 1.4 tam otomatik ve lpg uyumlu geldiği için tutulur
    1.0 da performanslı ama 1.4 gibi tutulmaz
    Ikisi de iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt

1.0 T ye çıkmışken clio da gözüme kestirdim hocam. Bu yarışa "2023 clio equilibre 1.0 TCe x-tronic 90 hp" da dahil etsek sizce kim önce tamamlar? Bir de bütçe 950 k ya çıkmışken eklemek istediğiniz başka marka model olur mu sıfır araçlar içinde? :) Renonun sanırımyakan zamanda bir kampanyası görünmüyor değil mi ?

• Kassady kullanıcısına yanıt

hocam bu deidğiniz fiatlar manuel için snaırım. en iyisi tutulması sebebiyle 1.4 style i20 900k, veya 1.0 clio da olur onun tipi vs daha güzel ama güvenlik donnaımları eksik

Cvt şanzımanları çok sevmiyorum. Bende dsg polo kullanıyorum. Bu da bazen kararsız kalıyor. Diğer arabamız accent era. Tam otomatigin keyfi başka bence

Sıfırları liste fiyatından veriyorlar mı bilmiyorum. 950 civarı ise Corsa da olabilir

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Yok ustat kendi sitelerinden aldigim fiyatlardi. Yalniz bugun itibariyle sifir vw polo1.0 T dsg life pakete sicak bakmaya basladik butceyi biraz artirip. 1.1M gibi bir fiyati var deger mi sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Bugun itibariyle sifir vw polo1.0 T dsg life pakete sicak bakmaya basladik butceyi biraz artirip. 1.1M gibi bir fiyati var deger mi sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benimki 2018 model ben memnunum. Donanım olarak makyajlı kasa daha dolu

Malzeme kalitesi güzel , genel piyasadan biraz uzağım eder mi etmez mi birşey diyemem. Corolla da kampanya vardı ona da bakabilirsin

• 2022-2023 corsa edition

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.