< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
900k Bütçeye 2020 Model Üstü 10.000km Altı Otomatik Araç Tavsiyesi (2. sayfa)
-
-
1.0 T ye çıkmışken clio da gözüme kestirdim hocam. Bu yarışa "2023 clio equilibre 1.0 TCe x-tronic 90 hp" da dahil etsek sizce kim önce tamamlar? Bir de bütçe 950 k ya çıkmışken eklemek istediğiniz başka marka model olur mu sıfır araçlar içinde? :) Renonun sanırımyakan zamanda bir kampanyası görünmüyor değil mi ?
-
hocam bu deidğiniz fiatlar manuel için snaırım. en iyisi tutulması sebebiyle 1.4 style i20 900k, veya 1.0 clio da olur onun tipi vs daha güzel ama güvenlik donnaımları eksik
-
Cvt şanzımanları çok sevmiyorum. Bende dsg polo kullanıyorum. Bu da bazen kararsız kalıyor. Diğer arabamız accent era. Tam otomatigin keyfi başka bence
Sıfırları liste fiyatından veriyorlar mı bilmiyorum. 950 civarı ise Corsa da olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok ustat kendi sitelerinden aldigim fiyatlardi. Yalniz bugun itibariyle sifir vw polo1.0 T dsg life pakete sicak bakmaya basladik butceyi biraz artirip. 1.1M gibi bir fiyati var deger mi sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugun itibariyle sifir vw polo1.0 T dsg life pakete sicak bakmaya basladik butceyi biraz artirip. 1.1M gibi bir fiyati var deger mi sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimki 2018 model ben memnunum. Donanım olarak makyajlı kasa daha dolu
Malzeme kalitesi güzel , genel piyasadan biraz uzağım eder mi etmez mi birşey diyemem. Corolla da kampanya vardı ona da bakabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2022-2023 corsa edition
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X