Şimdi Ara

900P Cozunurluk icin GTX 950 Alinir mi ? [ Amazon'dan EVGA GTX 950 FTW Siparişi verildi ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitorum 1440 x 900 cozunurluge sahip amazondan Gtx 950 almayi planliyorum sizce yeterli olurmu ?

Oynamak istedigim oyunlar gta 5, bf4, fifa 16 ve pes 16

Aslinda ati r9 280 gibi bir kart istiyordum ama 400 watt power yetersiz kalacak esktra power parasi vermek istemiyorum. Butce 550 baska bir oneriniz varsa paylasmanizi dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasenkal -- 25 Ekim 2015; 9:57:45 >

• Islemcim i5 2500k
    8 gb ddr 3 rame sahibim.
  • Alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 860K

Bu mesaj silindi.
    1080p için bile belli miktarda ayar kısarak yeterli gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...king...

Alınmaz

peki ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

quote:

Orijinalden alıntı: ...king...

Alınmaz

peki ne önerirsiniz ?

Alıntıları Göster
    o cozunurluge bu yeterli olur.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/asus-nvidia-gtx750-ti-oc-2gb-ddr5-128-bit-ekran-karti-gtx750ti-oc-2gd5.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

o cozunurluge bu yeterli olur.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/asus-nvidia-gtx750-ti-oc-2gb-ddr5-128-bit-ekran-karti-gtx750ti-oc-2gd5.html

hocam fikrinize ve tecrübenize güveniyorum gtx 750 ti incelediğim kadarıyla gayet iyi bir kart. ben 900p de epey süre kalırım o belli lakin türkiyede gtx 750 ti alabildiğimiz fiyata amazondan gtx 950 alınıyor bu da bana oyunlarda esktra ayar açma imkanı verir diye düşünüyorum. gtx 750 ti ve gtx 950 nin adam akıllı bir karşılaştırmasını bulamadım ama biraz daha üstündür diye düşünüyorum.

• Ikinci el de bakabilirsin.
  • hasenkal H kullanıcısına yanıt
    Bence alınır 550TL'ye 950.İyi seçim.
  • Amazondan EVGA GTX 950 FTW siparişi verdim. Toplam 516 tl tuttu. Hem sistemime uydu hemde power değiştirmeden gayet iyi performans alabileceğim bir kart buldum.

Gelince SS paylaşırım.
    Hayırlı olsun.
  • Gayet yeterli olur.
  • teşekkür ederim
    iyi yapmışsın.Güle güle kullan.
    750ti ile 950 arasında fark var ama nedeni güç girişi farkı diyebiliriz. 750ti eski psular için biçilmişti ve fiyatı çok iyi bir kart. 950de iyi bir kart ama fiyatları 180$ iken 20-40$ fazla verilip 960 alınması daha iyi olabilir. Aradaki performans farkı ciddi bir şekilde görülür hele 900p gibi ortamda ekstra dsr gibi sistemler açmamızı kolaylaştırır.
  • hocam haklısınız bütçem maalesef bu kadar dı. ben i5 2500k içerisinde yer alan hd3000 yongası ile pes 2013 oynayan bir kullanıcıyım. ne fazla oyun tutkum nede buna ayıracak zamanım var.

oyunlarda msa, fxa gibi her değeri sona almak gibi bir alışkanlığım yok ve ben oyunun akıcı olmasını ve bundan zevk alabilmeyi hedefliyorum. oyun düzgün çalışsın ve birazda grafik anlamında birşeylere benzesin ayarları düşürmek gerektiği yerde birkaç detayı kısmak yada kapatmak hiç rahatsızlık duymayacağım şeyler. bundan önce r7 260 kullandım çok çok mutluydum bir heves elden çıkardım ve 5-6 aydır onboard ekran kartı ile yaşayan biriyim. maddi durumum çok şükür iyi ama hayattaki tek derdim de bilgisayarım değil kimse yanlış anlamasın fazla bile para harcağımızı düşünüyorum.

herkesin fikrine saygı duyuyorum ve yorumlarınıza teşekkür ediyorum. ben ihtiyacıma cevap verebilecek birşeyler edinmeye çalıştım umarım memnun kalırım.

750 ti alın o çözünürlükte yeterli olur yeni psuda almak gerekmez
  • Patren hocam gtx 950 siparisi verdim omru muhtemelen gtx 750 ti ye gore biraz daha fazla olacaktir. Amazonda iki kart arasinda 20 dolar fark vardi 950 modelini sectim.
    hocam iyi yapmışsın güzel bir oc ile gtx 960 performansına erişebilirsiniz.Sıkma canını çok güzel bir seçim güle güle kullan.
  • zaten gelecek kartın gpu hızı normal 1200, boost ile 1400 lere çıkıyor epey verimli görünüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.