Şimdi Ara

+905414183315 'den Gelen Mesaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • banada geldi ama aramadım ist numarası olduğu için
  • böyle msjlar geldiğinde daha ilk kelimeden mevzuyu çakıp siliyorum...
  • bana da geldi aramadım bence inanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar K.

Yaşım daha 21 bu yaşta ne gibi sorunlarım olablirki böyle birşeye gereksinim duyayım. Denemek için ptt den arayabilirim aslında hadi doğru olsun nerde yapılcak ? Ben Erzincan'dayım. Burdada yapabilceklermi

Toplu sms bu senin yaşına sağlına nerde oturduğuna bakıpta atmıyo belli bir gruba atıyor smsi sende o nadir inasnlardansın
  • az önce 0541 418 33 16 numaralı hattan şu mesaj geldi:

"%80 indirimli tam kapsamlı check-up ve ücretsiz 1 yıllık acil sağlık paketi almaya hak kazandınız. bilgilerinizi güncellemek için (216) 418 33 10 arayınız."

hemen vodafone müşteri hizmetlerini aradım; kayıtardan baktılar, kurumsal değil bireysel telefon numarası olarak görünüyomuş sistemde. numara kayıt altına alındı, incelenicekmiş.
    bu tip durumlarla karşılaştığınızda üşenmeyin, 2 dakikaınızı ayırıp müşteri hizmetlere ihbar edin.
  • MEDICANA dan geldi banada
  • haftada 2 3 kere geliyor hatlarıma. okumuyrum siliyorum.
  • "gel ben sana bedava prostat checkup'i yapayim" diye cevap verin bence :)
  • İnsanları kandırmaya çalışıyorlar.

Kesin yalan..
  • bana da 0531 845 85 60 dan geldi.

TEBRİKLER!Hastanemizden %80 indirimli Tam kapsamlı CheckUp+Ucretsiz Ambulans Hizmeti kazandınız.Hemen 0532 755 1 755 arayınız.Son kayıt bugün...
    (Hangi hastane?)

Buna benzer mesajlar da 2-3 haftada bir geliyor.
  • Arkadaşlar, biraz konu dışı olacak ama yeni konu açmak istemedim. 4 gün önce ve bugün başıma gelen bir durum var. 491762415.... gibi bir numaradan ard arda ~17 tane içleri boş (0 kb) mesaj geldi. Numaram 532. Bu konu hakkında bilginiz ve ne yapılabileceği hakkında öneriniz var mı?
  • MEDİ-CALL sen ne hakla benden izinsiz benim numarama şahsi reklamını gönderebiliyorsun... Anlaşmam yok kaydım yok seninle
    Bide utanmadan hizmetinizden övünüyorsunuz, yüzsüzlük bu kadar olur ya.
    Size değilde o numarayı açıp kızdığım müşteri hizmetlerindeki arkadaşlara acıyorum
    3 kuruş için yemedikleri laf kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordon -- 3 Kasım 2009; 12:43:25 >
  • bu reklamlara kımsenın ınanası gelmıyor gercekten...
  • Arkadaşlar sakın kanmayın
    www.sikayetvar.com
    500715, Sikayet ve Medlineyanlisbilgilendirdi Şikayetleri - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/500715/g/MEDLINE+Yanlis+Bilgilendirdi!

• medicall denen şirket son bir haftadır 3 mesaj attı artık bezdirdiler..

turkcell in izniyle mi oluyor bu olay ?
  • Az önce banada %801 indirimli check up kazandınız diye mesaj geldi. Garip bir iş doğrusu. %80 indirimle check up. Dağda kurt mu öldü ki?
  • Silin geçin yaa :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

Bizim milletimiz ki FSM yi satın almış, Dolmabahçeyi de satın almış. ücretsiz check up lafına inananda çıakcaktır kadir inanırla beraber:D

süper yaaa, ama gerçekten öyle
  • Yalan haber bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.