Şimdi Ara

+905414183315 'den Gelen Mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu numaradan bir mesaj geldi bana, mesaj şu:

TEBRİKLER SADECE 119 TL'ye KAPSAMLI CHECK-UP YAPTIRMA HAKKI KAZANDINIZ. BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEMEK İÇİN (216) 418 33 10 dan BİZE ULASINIZ CHECK-UP TURK.

Nedir bu başka gelen varmı ? Dolandırılma ihtimali %99 diye düşündüğümden ne aradım ne sordum.

• arkadaşım aynı mesaj bana da geldi check up kazandın falan ücretsiz yok indirimli hiç dikkate almadım, ücretsiz derler içinden çıkamazsınn hiç aldırma bence hatta turkcelle şikayet edeceğim iyi hatırlattınız, ne bi kardeşim garip garip msjlar geliyor diye engelleyin diye :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Commander

Arkadaşlar bu numaradan bir mesaj geldi bana, mesaj şu:

TEBRİKLER SADECE 119 TL'ye KAPSAMLI CHECK-UP YAPTIRMA HAKKI KAZANDINIZ. BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEMEK İÇİN (216) 418 33 10 dan BİZE ULASINIZ CHECK-UP TURK.

Nedir bu başka gelen varmı ? Dolandırılma ihtimali %99 diye düşündüğümden ne aradım ne sordum.

• Belki bir özel hastane numarasıdır
  • yüzde 500 yalan dolann

http://www.lokmandefterli.com.tr/2009/02/check-up-ile-spama-devam.html

linki inceleyin, google da telefonu aratığımda çıktıı spam olabilir..

quote:

Orjinalden alıntı: :SworD:

Belki bir özel hastane numarasıdır
  • Bu arada bu numara 418 ile başlıyor anadolu yakasında kadiköy taraflarında bi yer olabilir yüksek ihtimalle... Bilginize....
  • Bizim milletimiz ki FSM yi satın almış, Dolmabahçeyi de satın almış. ücretsiz check up lafına inananda çıakcaktır kadir inanırla beraber:D

• haklısınızz :))) hahahaha hiç güleceğim yoktu tam da ağlarken gözlerimden yaşlar inerkenn :( eski defterlerr:(((
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

Bizim milletimiz ki FSM yi satın almış, Dolmabahçeyi de satın almış. ücretsiz check up lafına inananda çıakcaktır kadir inanırla beraber:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özel hastaneler gibi kampanyalarını sms ile büyük bir çoğunluğa ulaştırmak isteyen kurluşlar toplu sms göndermek için operatörlerden sms hattı alıyorlar bu da öyle bir hat dolandırıcı filan değil..

• belli olmazzzz....
    quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

özel hastaneler gibi kampanyalarını sms ile büyük bir çoğunluğa ulaştırmak isteyen kurluşlar toplu sms göndermek için operatörlerden sms hattı alıyorlar bu da öyle bir hat dolandırıcı filan değil..

• Yaşım daha 21 bu yaşta ne gibi sorunlarım olablirki böyle birşeye gereksinim duyayım. Denemek için ptt den arayabilirim aslında hadi doğru olsun nerde yapılcak ? Ben Erzincan'dayım. Burdada yapabilceklermi
  • cep teline mesaj atıyor dostum erzincanda olduğun hakkında bilgisi yok...
    otomatik belli periyotta numara bazında gönderiyorlar sen kimsin,kaç yaşındasın neredesin haberleri yok...ya tutarsa hesabı
    quote:

Orjinalden alıntı: Commander

Yaşım daha 21 bu yaşta ne gibi sorunlarım olablirki böyle birşeye gereksinim duyayım. Denemek için ptt den arayabilirim aslında hadi doğru olsun nerde yapılcak ? Ben Erzincan'dayım. Burdada yapabilceklermi
  • arkadaşlar merhaba
    MEDI-CALL: Ücretsiz Med-Line ambulans ve %80 indirimli TAM KAPSAMLI CHECK-UP hizmeti kazandınız. Bilgilerinizi güncellemek için 02122915110 arayiniz.

olarak gelşen sms tamamen gerçekdir.Şüphe duyan arkadaşlar keşke arayıp bilgi almayıda düşünebilselerdi.Evet hizmeti erzincanda veremiyoruz ama istanbul,ankara,izmir,gaziantep,konya,aydın ve diyarbakır da hizmet vermekteyiz.Bu işe ilk başladığımızda sadece istanbul odaklı olarak çalışıyoduk fakat şuan 8 ilde hizmet vermekteyiz.görüşmelerimiz bazı diğer illerimizle devam etmektedir.Sms imiz tüm türkiye geneline gitmektedir.Arayıp bizden bilgi almak istiyenler hizmet verdiğimiz yerler hakkında bilgi verilmektedir.Eğer ki bu illere gelebiliyorlarsa hizmetlerimiz hakkında bilgi aktarılmaktadır.

Eğerki yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey varsa bize bildirmenizi rica ederiz.Görüş ve önerileriniz bizim için çok önemlidir.

Sayın site yazarlarının bilgisine sunarız.

MEDİ-CALL

• Yetkili birinin bilgi verdiği için teşekkür ederiz :)
    quote:

Orjinalden alıntı: medi-call

arkadaşlar merhaba
    MEDI-CALL: Ücretsiz Med-Line ambulans ve %80 indirimli TAM KAPSAMLI CHECK-UP hizmeti kazandınız. Bilgilerinizi güncellemek için 02122915110 arayiniz.

olarak gelşen sms tamamen gerçekdir.Şüphe duyan arkadaşlar keşke arayıp bilgi almayıda düşünebilselerdi.Evet hizmeti erzincanda veremiyoruz ama istanbul,ankara,izmir,gaziantep,konya,aydın ve diyarbakır da hizmet vermekteyiz.Bu işe ilk başladığımızda sadece istanbul odaklı olarak çalışıyoduk fakat şuan 8 ilde hizmet vermekteyiz.görüşmelerimiz bazı diğer illerimizle devam etmektedir.Sms imiz tüm türkiye geneline gitmektedir.Arayıp bizden bilgi almak istiyenler hizmet verdiğimiz yerler hakkında bilgi verilmektedir.Eğer ki bu illere gelebiliyorlarsa hizmetlerimiz hakkında bilgi aktarılmaktadır.

Eğerki yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey varsa bize bildirmenizi rica ederiz.Görüş ve önerileriniz bizim için çok önemlidir.

MEDİ-CALL

• @medi-call

tüm numaralara geliyor mu mesaj yoksa 532 gibi ön numaralı abonelere mi yolluyorsunuz ?
  • Bana gelmedi
  • 532 li mi numaranız :)
    quote:

Orjinalden alıntı: engin1975

Bana gelmedi
  • Yazın İstanbul'da olacağım. O zaman bu fırsatı değerlendirebilirmiyim ?
  • bunlar kendi capında reklam yapıyorlar ucretsiz cek up kazandınız derler ama muayene yatma ambulans vs. vs yuzde 400 daha pahalı
    sizi ilgilendirmiyorsa silin gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: medi-call

arkadaşlar merhaba

MEDİ-CALL

İnsanları kandırmak bu kadar kolay değildir, değil mi??

MediCall Web Sitesi

Telefon numaraları : +90 216 547 07 07

• kaç tane turkcell hattım varsa hepsine geldi... turkcell i şikayet etmek gerek, önüne gelene reklam için numaraları satıyo... sanki çok ihtiyaçları varmış gibi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.