Nedir bu başka gelen varmı ? Dolandırılma ihtimali %99 diye düşündüğümden ne aradım ne sordum.
arkadaşım aynı mesaj bana da geldi check up kazandın falan ücretsiz yok indirimli hiç dikkate almadım, ücretsiz derler içinden çıkamazsınn hiç aldırma bence hatta turkcelle şikayet edeceğim iyi hatırlattınız, ne bi kardeşim garip garip msjlar geliyor diye engelleyin diye :)
quote:
Orjinalden alıntı: Commander
Arkadaşlar bu numaradan bir mesaj geldi bana, mesaj şu:
özel hastaneler gibi kampanyalarını sms ile büyük bir çoğunluğa ulaştırmak isteyen kurluşlar toplu sms göndermek için operatörlerden sms hattı alıyorlar bu da öyle bir hat dolandırıcı filan değil..
özel hastaneler gibi kampanyalarını sms ile büyük bir çoğunluğa ulaştırmak isteyen kurluşlar toplu sms göndermek için operatörlerden sms hattı alıyorlar bu da öyle bir hat dolandırıcı filan değil..
Yaşım daha 21 bu yaşta ne gibi sorunlarım olablirki böyle birşeye gereksinim duyayım. Denemek için ptt den arayabilirim aslında hadi doğru olsun nerde yapılcak ? Ben Erzincan'dayım. Burdada yapabilceklermi
cep teline mesaj atıyor dostum erzincanda olduğun hakkında bilgisi yok... otomatik belli periyotta numara bazında gönderiyorlar sen kimsin,kaç yaşındasın neredesin haberleri yok...ya tutarsa hesabı
quote:
Orjinalden alıntı: Commander
Yaşım daha 21 bu yaşta ne gibi sorunlarım olablirki böyle birşeye gereksinim duyayım. Denemek için ptt den arayabilirim aslında hadi doğru olsun nerde yapılcak ? Ben Erzincan'dayım. Burdada yapabilceklermi
arkadaşlar merhaba MEDI-CALL: Ücretsiz Med-Line ambulans ve %80 indirimli TAM KAPSAMLI CHECK-UP hizmeti kazandınız. Bilgilerinizi güncellemek için 02122915110 arayiniz.
olarak gelşen sms tamamen gerçekdir.Şüphe duyan arkadaşlar keşke arayıp bilgi almayıda düşünebilselerdi.Evet hizmeti erzincanda veremiyoruz ama istanbul,ankara,izmir,gaziantep,konya,aydın ve diyarbakır da hizmet vermekteyiz.Bu işe ilk başladığımızda sadece istanbul odaklı olarak çalışıyoduk fakat şuan 8 ilde hizmet vermekteyiz.görüşmelerimiz bazı diğer illerimizle devam etmektedir.Sms imiz tüm türkiye geneline gitmektedir.Arayıp bizden bilgi almak istiyenler hizmet verdiğimiz yerler hakkında bilgi verilmektedir.Eğer ki bu illere gelebiliyorlarsa hizmetlerimiz hakkında bilgi aktarılmaktadır.
Eğerki yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey varsa bize bildirmenizi rica ederiz.Görüş ve önerileriniz bizim için çok önemlidir.
Sayın site yazarlarının bilgisine sunarız.
MEDİ-CALL
Yetkili birinin bilgi verdiği için teşekkür ederiz :)
quote:
Orjinalden alıntı: medi-call
arkadaşlar merhaba MEDI-CALL: Ücretsiz Med-Line ambulans ve %80 indirimli TAM KAPSAMLI CHECK-UP hizmeti kazandınız. Bilgilerinizi güncellemek için 02122915110 arayiniz.
olarak gelşen sms tamamen gerçekdir.Şüphe duyan arkadaşlar keşke arayıp bilgi almayıda düşünebilselerdi.Evet hizmeti erzincanda veremiyoruz ama istanbul,ankara,izmir,gaziantep,konya,aydın ve diyarbakır da hizmet vermekteyiz.Bu işe ilk başladığımızda sadece istanbul odaklı olarak çalışıyoduk fakat şuan 8 ilde hizmet vermekteyiz.görüşmelerimiz bazı diğer illerimizle devam etmektedir.Sms imiz tüm türkiye geneline gitmektedir.Arayıp bizden bilgi almak istiyenler hizmet verdiğimiz yerler hakkında bilgi verilmektedir.Eğer ki bu illere gelebiliyorlarsa hizmetlerimiz hakkında bilgi aktarılmaktadır.
Eğerki yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey varsa bize bildirmenizi rica ederiz.Görüş ve önerileriniz bizim için çok önemlidir.
MEDİ-CALL
@medi-call
tüm numaralara geliyor mu mesaj yoksa 532 gibi ön numaralı abonelere mi yolluyorsunuz ?
Bana gelmedi
532 li mi numaranız :)
quote:
Orjinalden alıntı: engin1975
Bana gelmedi
Yazın İstanbul'da olacağım. O zaman bu fırsatı değerlendirebilirmiyim ?
bunlar kendi capında reklam yapıyorlar ucretsiz cek up kazandınız derler ama muayene yatma ambulans vs. vs yuzde 400 daha pahalı sizi ilgilendirmiyorsa silin gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: medi-call
MEDİ-CALL
İnsanları kandırmak bu kadar kolay değildir, değil mi??
kaç tane turkcell hattım varsa hepsine geldi... turkcell i şikayet etmek gerek, önüne gelene reklam için numaraları satıyo... sanki çok ihtiyaçları varmış gibi...