Şimdi Ara

909.5 USD UNLOCK IPHONE 5 ALIYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yoğun uğraşlar ve baskılarım sonucunda sona yaklaştım sanırım. Nev Jersey'de yaşayan eski bi dostuma iphone 5 alması için ricada bulunmuştum. Kendisine de kontratlı alacağını söylemişti fakat bi türlü stok gelmediği için alamadı. Ben unlock istediğim için baya bi araştırma yapmış sağolsun. Bildiğiniz üzere cihaz karaborsaya düştü şu aralar. Menşei tam olarak belli olmasa da kanada olması yüksek bi ihtimal görünün unlock cihaz bulduğunu dün itibariyle söyledi. Fiyat konusunda biraz tereddüt etmeme rağmen (haliyle karaborsa) 910 usd karşılığında vergi dahil 16gb siyah siparişimi verdi. Sizce bu fiyat uygunmudur ? Cihaz %100 unlock denendi ve kesin... Geriye sadece Türkiye'ye dönen bi arkadaşını bulup göndermek kaldı... Burdaki fiyatları düşünecek olursak uygun gibi geldi bana. Sizlerin fikirleri de benim için önemli...

• Fiyat cok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi hocam. Kuzenim nyda. Abim miamide. Hicbiri bulamiyor. Abim de 850ye falan alacak sanirim miamiden bir sekilde.

Kanada telefonu ise fiyat daha da iyi cunku kanadada 699 dolara satiliyor ve vergi yuzde 16 mi neydi yanlis hatirlamiyorsam.
    810 dolara geliyor, telefon basina da 100 dolar koymus, bence insafli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Fiyat cok fazla

Dostum fiyat neye göre yüksek açıklarsan sevinirim
  • 1665TL gayet iyi fakat cihaz orada açılıp kontrol edilsin sonra çok uğraşırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

1665TL gayet iyi fakat cihaz orada açılıp kontrol edilsin sonra çok uğraşırsın

Arkadaşıma bende senin dediğinin aynısını söyledim ama o da ben alır açmadan sana gönderirim dedi. Sence nelere dikkat etmeli boya atması dışında, teknik bilgilere ihtiyacım var yardım edersen sevinirim
  • Telefon başına 100$ koydularsa bencede iyi bi fiyat. hele buradaki 2 katına satılanların bile sıcak fırsatlarda yer aldığını görünce çok çok iyi fiyat olduğu söylenebilir
  • benimde abim ny'da hiç bir şekilde bulamıyor unlock cihazı kendisi kontratlı aldı 1 ay sonra teslim ettiler bir arkadaşım kandadan getirtiyor diyor...sanırım bu stok sorunu foxconn'dan kaynaklı
  • çık stok sorunu apple dan kaynaklı az olan ürün daima kıymetlidir anladınmı iç güdüsel olarak ulaşamadğın meyveyi daha çok istersin ve ulaştığında ne pahasına olursa olsun onu elde etmek için herşeyi yaparsın apple şuan onu yapıyor bizde yiyoruz.türkiyede satışı yasaklansın bakalım ne oluyor...

ne olur biliyormusun telefon buraya yarı fiyatına gelir apple store açılır ve daha neler neler ama işte biz türkiye yiyici bir ülke olduğu için vs vs konuşmakta boş aslında..
  • 64 GB olmalıydı ama TR'den ucuz yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkrenda

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

1665TL gayet iyi fakat cihaz orada açılıp kontrol edilsin sonra çok uğraşırsın

Arkadaşıma bende senin dediğinin aynısını söyledim ama o da ben alır açmadan sana gönderirim dedi. Sence nelere dikkat etmeli boya atması dışında, teknik bilgilere ihtiyacım var yardım edersen sevinirim

hocam sonuçta sıfır cihaz söküp bakmıycaz tüm fonksiyonlarını kontrol etmekte fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.