DSG almak isterseniz veya mecbur kalırsanız diye söylüyorum; mümkün mertebe düşük km, yüksek model, geçmişi belli ve mutlaka tüm bakımları aksatılmadan yetkili serviste yapılmış bir araba alın. DSG sonuç olarak "kavramalı" bir şanzıman olduğundan, bilinçli kullanım kavramanın ömrünü ciddi oranda uzatabiliyor.
İyi niyet garantisi yazılı bir hak olmasa da servisler elinden geleni yapıyor. Ürkütücü maliyeti belki böyle hafifletebilirsiniz.
Kesinlikle öyle genel söylenende o şekilde. Aslında DSG için ilk söylenen sıfır al garantisi bitmeden sat İkinci el düşündüğümüz için garantisi olan temiz kullanılmış mümkün olduğunca az kişi kullanmış araç bulmak
uzunca961
kullanıcısına yanıt
sorun çıkarmayan pug arabası henüz üretilmemiştir
Hyundai'leri pek düşünmeyin hocam. Accent blue vardı böyle bir sert araba yok. Biraz yumuşasın diye lastik ebatını değiştirdik. Biraz yumuşama oldu ama, yakıt girdi diğer taraftan. Bİr fransız'dan sonra çok sert gelir hyudai'ler. Yabancı değilsiniz 308'e. 508 aslında mükemmel olur.
9 yıl 2005 model c5'e bindik. tamam arızaları oluyordu ama, hayati şeyler değildi. Bir de bakımlı olunca üzmüyordu. Ta ki ne zaman elemanın eline verdik arabayı, o zaman o da elimize verdi. Ama ne bileyim, konfor, uzun yol, bagaj mükemmeldi araçta.
Üzerine 10 daha koyup sıfır corolla almak en mantıklısı. Garantili', için rahat edecek, yol sesini saymazsan gayet konforlu araba. 50. Yil çelik jantını çekip bineceksin. Bu zamanda ikinci el araç cidden satın almak istemeyeceğim bir risk.
uzunca961
kullanıcısına yanıt
Almaya niyetlenip parayı cebine koyduktan sonra iş kolay
Kredim çıkmadı Param denkleşmedi Hanım izin vermedi Bu araba beni 10 sene daha götürür vs. bahanelerle pek ilerleyemeyiz
Ölü Gömücü MezarcıÖ
kullanıcısına yanıt
rbcntechnic bile ikna oldu şadov sen olmadın. Bir türlü sevemedin PSA'cıkları.
Gunpower-storm
kullanıcısına yanıt
Şadov ile ilgim yok
Ama psa ürünleri 10 sene sonra güzel olacak inş
Ölü Gömücü MezarcıÖ
kullanıcısına yanıt
Bendeki durum bahsettikleriniz değil daha çok sağlık durumları. Araba alırken hanıma danışma gibi bir alışkanlığım yok Kredi çekmeyeceğim paranın yettiği kadarını alacam fazlasını değil
quote:
Orijinalden alıntı: sancar10
Üzerine 10 daha koyup sıfır corolla almak en mantıklısı. Garantili', için rahat edecek, yol sesini saymazsan gayet konforlu araba. 50. Yil çelik jantını çekip bineceksin. Bu zamanda ikinci el araç cidden satın almak istemeyeceğim bir risk.
Dizel corolla sıfır göremedim. Benzinli baz model bile hurda teşvikli 105bin ken dizel otomatik kaç paradır tahmin edemiyorum ki zaten yok
uzunca961
kullanıcısına yanıt
Allah sağlık sıhhat versin
Yeni arabanızla mutlu günler dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü Gömücü Mezarcı
Allah sağlık sıhhat versin
Yeni arabanızla mutlu günler dilerim
Teşekkürler sağolun. Sağlık olduktan sonra zaten geri hiç mühim değil
508 robotize şanzıman istanbulda sıkıntı yaşatır . Rapid b+ zaten küçük gelir, i30 2016 yılına kadar tork konvertörü kullandı şanzıman olarak sorunsuzluk vaadi yanında 1-2 litre fazla yakar diğer otomatiklerden fakat çok keyifli bir araçtır. Ben istanbulda yaşasam çift kavrama araç kesinlikle almam. Trafikte sürekli yarım debriyaj ilerlediğiniz için mutlaka uzun vadede arızalanır.
quote:
Orijinalden alıntı: fakiramaseksi
508 robotize şanzıman istanbulda sıkıntı yaşatır . Rapid b+ zaten küçük gelir, i30 2016 yılına kadar tork konvertörü kullandı şanzıman olarak sorunsuzluk vaadi yanında 1-2 litre fazla yakar diğer otomatiklerden fakat çok keyifli bir araçtır. Ben istanbulda yaşasam çift kavrama araç kesinlikle almam. Trafikte sürekli yarım debriyaj ilerlediğiniz için mutlaka uzun vadede arızalanır.
508 robotize değil eat6 tam otomatik şanzıman. 308 de aynı şekilde. Bu arada bendeki 308 robotize ama istanbulda trafikten dolayı filan hiç sorun yaşatmadı 4 senedir de kullanıyorum i30 parasının arabası değil bence sonuçta bi hyundai çift kavramalara hiçbir zaman ısınamadım vites geçişleri belki çok hızlı ama o yetmiyor sorunsuz olması gerekli. DSG de tork sınırlamasıyla kurtarmaya çalışıyorlar EDC de kararsızlık çok DCT ninde ondan aşağı kalır yanı yok
Hocam aldınız mı?
2016 astra k bu fiyata güzel bir arac degil mi ? Benzinlileri 90-100 bin tl arasi bulunabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Gunpower-storm
Hocam aldınız mı?
Maalesef hayır
quote:
Orijinalden alıntı: <stdio.h>
2016 astra k bu fiyata güzel bir arac degil mi ? Benzinlileri 90-100 bin tl arasi bulunabiliyor
O fiyata dizel tam otomatik araç varken pek dönüp bakılmaz bence
Opel astra sedan dizel tam otomatik
hocam eğer iyisini bulabilirseniz astra 2014 turbo benzinli 1.4 çok sağlam arabadır.