Şimdi Ara

90lardan sonra doğanlar için zengin olmanın yolları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
27
Favori
30.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teramycin

Aglayabilirsin ezikligine dostum 2500 3000 arasi yazdim faize.
    Ilk mesaj da sen aglamissin kardes avrupada yasayanlari kiskaniyorm diye. Ben o YouTube de gordugun cocuklardan daha iyi hayat yasiyorum burda hepsini de kendim kazandim.

Paran yeterse londraya gel de sana bir tur attirayim arabayla icinde kalmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saveyourself S kullanıcısına yanıt
    Aynen kesin öyledir daha cok kazanmani temenni ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekonomi,akp car curt falan geciyorum her seyden önce tuttuğunu koparabilen zorluklar karsısında pes etmeyen zeki ve güçlü birisin her yer de her sekil de yolunu bulursun zaten. saygı duydum böyle biri olmak hep hayalimdi ama ben her seyi eline yüzüne bulastıran zorluklar karsısında pes eden zayıf ve aptalın tekiyim.
  • Dostum cok teşekkür ediyorum sana ama bende cok pes ettim daha önce de dedim intihara kalkistigim oldu, baba yoklugu cok etkiledi. Ama pes etmezsen hersey guzel oluyor yasitlarin gezerken sen çalışıyorsun yada yasitlarin calisirken sen 2 kat çalışıyorsun ama ya onlara yetişiyor yada geçiyorsun buna emin ol pes etme sakın

• O kdar parayı biriktirebileceğin pek inandırıcı gelmiyor. Anca yemeden içmeden tek kuruş harcamadan biriktirirsin. Ona da ne sabır dayanır ne paranın değeri kalır geçen yıllarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    Yemedim icmedim sorun orda gecen 5 parca giyimi 100 tlye aldim :)

• Ayda 3k veya 4k kenara atman lazım. Bu durumda 7 yıl para biriktirmen lazım.

3k biriktiren birisinin kesinlilkle ek gelirleri vardır başka bir yerden gelen.

Kira, fatura yemek derken zaten yüksek bir harcama yapıyorsun. Yıllar içerisinde harcadığının 3-4 katı para kazanman lazım ki o kadar toplayabilesin.

Eğer toplayabildiysen helal olsun. Tek kişilik bir maaş ile çok zor olduğunu düşünüyorum. Yatırım bile yapsan %100- %50 kazanman için süper riskler alman lazım. Elinde toplu para olmadığını söylüyorsun ama 100k kadar kazandığını söylüyorsun.

Hayırlı kazançlar.
  • Purenite kullanıcısına yanıt
    100k degil 300k nakitim var dostum son 3 yildir kira ve fatura giderim yok annem ve kardeslerimle kalıyorum. Tamamini birikerek kazanmadim paranin öyle birseyde yazmadim param hep faizdeydi ve altın alıp sattigim cok oldu yani 3 5 3 5 de o sekilde birikti. Su an her ay köşeye 6bin atiyorum. Sabit 150 tl sigara giderim var tütün iciyorum. Yeni yeni istedigim seyleri alabiliyorum benim gibi biri sadece birikerek 300bin tl kazanmasi zor ama faiz , altın alip satarak ve disini sıkarak imkansız degil ben başardım. Aylık hedef koydum hep mesela 6 bin atıyorum köşeye o 6bini ayırıp kalani harcıyorum yetmiyorsa param kredi kartindan ceviriyorum ama dokunmuyorum hedefime.

• Zengin olmak çok çok göreceli bir iş.

Eski Gs başkanı Ünal Aysal; 2017 yılında Julio İglesias'ın sahne aldığı bir mekanda,eşiyle birlikte 2 kişi olarak 25.000 euro hesap ödemişti en basiti.Kaba bir hesapla 200 bin tl'yi bir gecede belki 1 saatlik zevki ve tatmin duygusu için bırakabiliyor.

90lardan sonra doğanlar için zengin olmanın yolları
  • faho kullanıcısına yanıt
    Dostum zenginlik kavrami kisiye göre degisken ben 1 2 milyonum olsa kendimi zengin hissederim baskasi 10 milyon baskasi 100 milyon :)

• 100K demedim zaten, 300K biriktirmen demek, ayda 3-4K kenara atıp 7 yıl gibi sürede yapabileceğin bir şey 3 5 3 5 nasıl yaptın anlamıyorum. En dipten alıp, en yüksekten toplu bir şekilde satman lazım. Altın dediğin ucuz bir şey değil ki korkusuz yatırım yapasın. Örnek verecek olursam 100K paran olsun, altın 275 olsun , 365 birimin olur, 300Tl den sattığını düşünsek 9k kar. Yani 100K ya 10K , Faiz şuan az veriyor.

6K kenara atmak demek muhteşem bir şey farkındasındır umarım.

Ne iş yapıyorsun? Mesleğin nedir?
    Sevkiyat müdürüyüm ama cok iste calistim ilk mesajimda yazıyor dostum yaptigim islerden hatırladıklarım . Çalışmadığım bir an hic olmadi

Bu arada giderim yok sigaradan baska dostum, disari haftada 1 gezerim sozlumle 50 100 tlfelan harcarim. Pc ve ps4üm var birde netflix bunlarla geciriyorum vaktimi aylak aylak dolanmak yerine :) Starbuckstan hayatimda 5 6 kez kahve icmisimdir son 3 ü yeni :) hatta simdi gidip kendimi ödüllendircem .

• Okumadım ama zengin olmanın yolu Türkiye'den geçmiyor.

• kmlkszhacker kullanıcısına yanıt
    Tabiki yurtdışına çıkmak cok daha rahat bir yasam saglar ama imkanim yok dostum imkanım olmadığı icin burada yapmam lazim. Okusaydın zaten zengin olabilecek potansiyelin olurdu dostum herşeyde üşenen oturdugu yerden kalkmayan insanlar sadece digerlerinin hayatina imrenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teramycin -- 3 Şubat 2020; 22:54:15 >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam üşengeçlikden değil müzik dinlerken uzun yazıları okumayı sevmiyorum.

• kmlkszhacker kullanıcısına yanıt
    Haha arkadasim o yazdığım özetin özeti :) ama Turkiyede malum partiden tanidigin olmasa bile babadan paran olmasa bileavrupada 1 senede yaptigini burda 5 senede yaparsın ama yaparsin sonucta pes etmemek lazim

• dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim, ibret aldım, şimdi çay demleyip hayatımı sorgulayıp, aydınlanmaya çalışacağım
  • Kahveyi mcdonaldstan icmenizi tavsiye ederim 1 tlye satiyorlar mis gibi filtre kahve beyler sigarayida tütün icin. Aylik 1000 2000 geliri olan insanlar 15 20 tllik sigara kahve iciyor anlamış degilim

• Para bence harcamak ve yemek içindir. O kadar çalışmışsın kendini yıpratmışsın parayı full biriktirmişsin. Bana ters geliyor bu meseleler. Altı üstü 70 yıl yaşayacağız, yarısını bu işlerle geçirsen yaşlılıkta parayı ne yapacaksın zaten? Yatırım işi kökten bana saçma geliyor. Kazan kısa vadeli birikim yap harca gez toz bu kafadayım. Ha belki benim mesleğimle de alakalı bir düşüncedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.