Şimdi Ara

90lık Çanak İle Eutelsat Çekmez mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim çanakla ilgili bir sorum olacaktı.

Benim bilgisayarda SkyStar2 var.Bir de çanağım var doğal olarak ama çanak eutelsatı nedense bir türlü çekmiyor.Çanak 90lık.

Bu çanak çok paslanmıştı.Paslı haldeyken Hotbird'te kanalları %28 civarında çekiyordu.Sonra biz buna zımpara attık ve boyadık.Şimdi hotbirdte RTL'yi %40 çekiyor.RTL'yi verdim çünkü sinyali en kuvvetli olan kanal o imiş hotbirdte.Bu oranları fastsatfinder programı ile alıyorum.

Şimdi bu çanak eutelsatı neden çekmiyor?Bizde mi hata var yoksa?Bayağu uğraştım ama olmadı.Ben eutelsattan download yapmak istiyorum.Yani opensky,europeonline falan çekmesi lazım.Bunları çeker mi?Yoksa yeni bir çanak mı almalıyım?

Saygılar.

• Benc eyeni bir çanak al.
    hatta yerin varsa 120 cm al daha rahat edersin.
    Yenis ien fazla 30 milyon
  • iyi ayarlamdınmı milimetrik olmalı
  • Valla bayağı bir uğraştım çıkartamadım.En sonunda uyducuyu çağıracam.Galiba çekermiş ama opensky çıkmazmış doğru mu?

Eğer öyleyse bir anlamı kalmaz.Ben eutelsatı trt izlemek için istemiyorum ki.Download yapmak için istiyorum.
  • nerde oturuyorsun? ben gebze den 60 lık tan daha küçük antenle alabiliyordum yayını...
    bence ayar yapamamışsınız.
  • Valla çok uğraştık.Ama dediğim gibi üstü okuduysanız,çanak çok paslıydı.zımpara attık boyadık falan % 28 den % 40 a falan çıktı RTL kanalının gücü.

Bu kadar yaptık?Yine de çekmez mi ki?

Zaten yarın uyducuyu çağıracağız.Ama OpenSky'ın falan download kanallarının mutlaka çıkması lazım.Yoksa bir işe yaramaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.