Şimdi Ara

90Lv. char kac günde yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam, 1 tane +6 novalı 110level xbow ve 110 level wizard ile cift slot olacak şekilde; sniper ve wing slotunda 9gap 300-400k sp farm yapmak suretiyle 90Lv. char kac günde yapılır?

• gapsız taxi gibi 110 lwl bir wizz kasacaksa 1 ayda90 lwl sin ama gapsız.

Sp 300 400k yı 1 2 haftada ong farm ile kasarsın sonra başlarsın pwl ye
  • onglarda falan işim olmaz bikackere dilim yandı hergün ayrı dert.
  • Onglarda 1 2 Hafta Sp Farm Yap Sonra Gapsız 2 Ay Sonra 90Olursun. (Exp Ticket Olursa 1Ay)
  • onglarda farm yapmıcam diyorum hala ong farm diyosunuz-.- . ong devri benim için kapandı artık, okadar küfürleşme ve slot kavgalarından sonra bebelerle onglarda uğraşamam.ki sadece kar amaclı kastıgım bu charlar için bukadar uğraşa deymez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

onglarda farm yapmıcam diyorum hala ong farm diyosunuz-.- . ong devri benim için kapandı artık, okadar küfürleşme ve slot kavgalarından sonra bebelerle onglarda uğraşamam.ki sadece kar amaclı kastıgım bu charlar için bukadar uğraşa deymez.

ong farm yapmayı biliyorsan 90 lwl olmayıda bilirsin. niye konu açıyorsun o zaman
  • evet 110 olmasını da biliyorum fakat hiç 110 charla 90lvl kasmadıgım için böyle tecrübem yok, bay cok bilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ongda nasıl bole sp kasıosunuz yaaa 14 gundur ongdayım 101 lwl bardla kasıyorum ama sadece 300 k sp oldu:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArgeSsS

Beyler ongda nasıl bole sp kasıosunuz yaaa 14 gundur ongdayım 101 lwl bardla kasıyorum ama sadece 300 k sp oldu:S

kardeşim ben 85level 2 tane bard ile kasıyodum.onun haricinde 1-8 arasında oto pt form ile pt'e char alınıyodu ki daha fazla sp gelsin. bide ks olmamaması önemli bi etken.
    yaklaşık 35günde 1.5m sp kastım.sp ticket yoktu sadece silver pre vardı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 30 Mayıs 2010; 18:02:10 >
  • bizim bu millet ne kadar boş konusuyor anlamıyorum adam size soru sormuş hala muhalefettesiniz...
    Usta taxilerde kasıla kasıla 1 ayda 90 olunuyor senın kendı carların var max 40 güne halledersin sp falan filan
    parti ortalamasını ongdakı gıbı yaparsan daha yararlı olur 1 lvl çarlar sokarak ama senı ugrastırır haberın olsun.kesintisiz kasıcaksan 30 güne hallolur sanırım
  • ya ben party'i fullicem zaten 8/8 olcak hepsine ben girecem, amaç kendime kasmak falan değil zaten sadece kar amaclı bi proje.bende 1 ay olarak düşünmüştüm ama başkalarınında yorumunu merak ediyorum cünkü herşeyi 1 ay a göre ayarlıcam.
  • 4Gün de 1 -den 90 yaparim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

ya ben party'i fullicem zaten 8/8 olcak hepsine ben girecem, amaç kendime kasmak falan değil zaten sadece kar amaclı bi proje.bende 1 ay olarak düşünmüştüm ama başkalarınında yorumunu merak ediyorum cünkü herşeyi 1 ay a göre ayarlıcam.

Pre varsa 40 günde biter sanırım. CHarların dc olunca girme süresi falanı filanıda etkiler. Bi dc olunca 6 7 saat girememe ihtimalinde var. Cavede iken gaplı kasıp biraz sp toplayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lobb

4Gün de 1 -den 90 yaparim
  • quote:

konu dışındakiler gibi büyük konşma adamlar sonra cıplak fotomu fln koycam diyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

quote:

• elinde 2 tane 110 lwl char var..xbow ile lure yap.. wizardıda bota bırakırsan 2 hafta en fazla ama farmsız...farm ile 3.. 1 aya hep farmlı hemde 95 olablirsin...tabi senin char kasma vaktine ve party ortalama durumuna bağlı olarak değişir.

benim önerim böyle ve jangan cavede kasmanı tavsiye ederim...
  • charlar 110 olmadilar suanda biri 107 biri 106 110 olunca boyle bir projem var bakalim hayirlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

gapsız taxi gibi 110 lwl bir wizz kasacaksa 1 ayda90 lwl sin ama gapsız.

Sp 300 400k yı 1 2 haftada ong farm ile kasarsın sonra başlarsın pwl ye

gap nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

quote:

allah kahretsiz :D kasicak yer yok 12 gündür boşa kasiom daha 80 im

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.