Şimdi Ara

91\1 ŞUBAT 2011'DE ASKERE GİDECEKLER (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
0
Favori
123.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum başlıktan hiç ses çıkmıyor.Herkez askerde galibaa
  • arkadaşlar bende bu sabah 5,30 uçağı ile gidiyorum herkes hakkını helal etsin. inşallah 15 ay sonra hep beraber bu başlık altında anılarımıza gülebilmeyi Allah hepimize nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

arkadaşlar bende bu sabah 5,30 uçağı ile gidiyorum herkes hakkını helal etsin. inşallah 15 ay sonra hep beraber bu başlık altında anılarımıza gülebilmeyi Allah hepimize nasip etsin

sağ salim dön inşallah hocam bu ay gidemedim ama mayıs'ta geliyorum yanınıza inş
  • Burası Güzel
    Koguşlar Sıcacık
    Sabah İçtimalar Hele Süper :)
    5.günü yarıladık
    Bilecik Jandarma Ulaştırma
    3.Bölük
    Hadi İyi Günler Herkese
  • bende galiba ağustos ayında gidiyorum ama daha tam detaylı bilgim yok,kesinleşince yazarım

yanımıza ne alıcaz,neler götürcez onu bi anlayabilsem iyi olcaktı

her sitede başka bişey yazıyor.

mesala yatarken ne giyicez ? duş aldıktan sonra neyle kurulanıcaz ? el-yüz havlusu verilcek mi,sivilde giyilecek kıyafetleri ve ayakkabıları yanımıza alabilecek miyiz ?

Bu arada şbi sorun var,izmirli olanlar anlar,benim kışın giydiğim mont incecik,askere giderken kışlık doğru düzgün bi kaban alayım mı napayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

bende galiba ağustos ayında gidiyorum ama daha tam detaylı bilgim yok,kesinleşince yazarım

mesala yatarken ne giyicez ? duş aldıktan sonra neyle kurulanıcaz ? el-yüz havlusu verilcek mi,sivilde giyilecek kıyafetleri ve ayakkabıları yanımıza alabilecek miyiz ?

Bu arada şbi sorun var,izmirli olanlar anlar,benim kışın giydiğim mont incecik,askere giderken kışlık doğru düzgün bi kaban alayım mı napayım ?

Bende İzmirliyim Sanırım Mayısta gidiyorum. Şu kadarını biliyorum , düşeceğimiz yere göre giyim alcaz yanımıza.. Acemilikte çarşı izni olmadığı için sadece giderken giydiğin sivil kıyafetler olursa yeterli oluyormuş.. Onlarla gidip acemilik bitince dağıtım izninde eve gelirken giyiyormuşuz.. Toplam 27 adet eşya veriliyormuş , askerdeki arkadaşım bizzat okudu hepsini tek tek (diş fırçası,ayakkabı,havlu,kamuflaj vs vs bir sürü şey...)

Zaten ustalık zamanı da bir sürü şey öğrenmiş oluruz... Yanında götürdüğün şeyler çok gereksizse içeri alınmıyormuş fakat öyle ayakkabı mont havlu sokulabiliyor.. Ama gidipte mor pembe cırt renkler olmamalı

• hehehe 1 hafta geçti bile :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkant89

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

bende galiba ağustos ayında gidiyorum ama daha tam detaylı bilgim yok,kesinleşince yazarım

Bende İzmirliyim Sanırım Mayısta gidiyorum. Şu kadarını biliyorum , düşeceğimiz yere göre giyim alcaz yanımıza.. Acemilikte çarşı izni olmadığı için sadece giderken giydiğin sivil kıyafetler olursa yeterli oluyormuş.. Onlarla gidip acemilik bitince dağıtım izninde eve gelirken giyiyormuşuz.. Toplam 27 adet eşya veriliyormuş , askerdeki arkadaşım bizzat okudu hepsini tek tek (diş fırçası,ayakkabı,havlu,kamuflaj vs vs bir sürü şey...)

Zaten ustalık zamanı da bir sürü şey öğrenmiş oluruz... Yanında götürdüğün şeyler çok gereksizse içeri alınmıyormuş fakat öyle ayakkabı mont havlu sokulabiliyor.. Ama gidipte mor pembe cırt renkler olmamalı

hemşerim kafamdaki soru işaretleri kalktı sağolasın ben zaten yazın gidiyorum,2-3 tişört bi kot pantolan acemilikte yeter o zaman Dağıtım yapıldığında her ihtimale karşı yeşil tonlarında mont,kazak falan alayım işim garanti olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

hehehe 1 hafta geçti bile :D

oyy ne güzel kaldı 453 desene :) Bizim daha çooookk var be ya :( Darısı başımıza inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89
    hehehe 1 hafta geçti bile :D

Ohoooo bitmis Senin ya :) bir hafta sonra atarsa 34 bitermi??
  • Şu başlıktaki mesajlarını okuyorum da sen ne gereksiz konuşuyorsun cenky, sırf muhalefet. Sanane arkadaşım milletin moralini bozuyorsun? ister 30 gün ister 300, kendi işine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 4 Mart 2011; 13:13:50 >
  • 18 gün bitti yemin törenine 2 hafta kaldı
  • kayseri 1.komando tugayı gen.adnan doğu kışlası bugün yemin törenini yaptık. 10 gün sonra intikaller başlıyor, şu an için evciyiz şafağımız ise karanlık ne yazık ki olsun bir gün şafak bizede güler inşallah
  • Yavaş yavaş izinlerinizi kullanmaya başlamışsınız bakıorum ;)

MAYISTA ASKERE GİDECEKLERİN DİKKATİNE
    Tertiplerim Facebook'ta da toplanıyoruz lütfen 91/2 askere gidecekler bu gruba katılsın.Tanıdık 91/2 varsa sayfamızı önermeniz rica olunur..

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_164281063620591#!/home.php?sk=group_164281063620591&ap=1
  • Bende aldım sarı zarfımı hayırlısı ile nisan 2 de sınava gireceğim. Yedek subay olmak istiyormusun diye sormuşlardı evet dedim ama pek ona dikkat edeceklerini sanmıyorum. Nisan 12 gibi yolcuyuz

Şimdiden herkeze hayırlı teskereler.
  • İzmir / Seferihisarda yeminimizi de ettik 2 gün evci iznine cıktık
  • evet çıktık... sen hangi bölüktesin? Million

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 25 Mart 2011; 18:06:34 >
  • Evcideyiz,rahatız
    :)
  • bende evdeyim gölcüğe düştüm kudret güngör gemisindeyim nasıl bi gemidir bilen var mı?
  • s.a arkadaşlar. acemi birliğim bitti sonunda.

burdur 58.piyade eğitim alayı 1. tabur 3. bölük 1200 mangası

arkadaşlar burası tam bir yatış yeriydi. Forumdan Lsr karşı koğuşumda kalıyormuş son 4 gün kala öğrendim şans eseri.
    Oda anlatacaktır uzun uzun ama bizim mangamız tam bir arazi mangasıydı. 32 gün boyunca yattık.
    Manga komutanı py.çvş. mehmet ince sağolsun.

91/2 gidecekler inşallah 1.tabur 3. bölük düşersiniz. 2. ve 3. taburlar baya ağır eğitim yapıyor.
    Ama burdur acemilik için en iyi yer. Karışan yok devrecilik yok. Çok rahat biyerdi.

Ankara gölbaşı özel kuvvetler. tatil bitti. 14 ay geçermi bakalım...

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.