Şimdi Ara

91\1 ŞUBAT 2011'DE ASKERE GİDECEKLER (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
0
Favori
123.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

evet çıktık... sen hangi bölüktesin? Million

3.bölükteyim sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

bende evdeyim gölcüğe düştüm kudret güngör gemisindeyim nasıl bi gemidir bilen var mı?

kudret güngör lojistik destek gemisi fırkateynlere akaryakıt ikmali yapan bi gemi yani savaş gemilerinin denizde her türlü yakıt, su, yiyecek, içecek ihtiyacını karşılayan bi gemi ayrıca TCG AKAR la beraber donanmanın en büyük 2 gemisinden biri, benim şuan askerlik yaptığım geminin ikiz kardeşi yanlız şuan senin gemin marmarisde bizim geminin yanında duruyo bi süre daha marmarisde kalıcak çünkü biz libya ya gidiyoruz bizim yerimize kudret güngör bakıcak ama lojistik destek gemileri fırkateynlerden çok daha rahat askerlik yapabiliceğin bi gemi için rahat olsun güzel gemiye düşmüşsün

• e hadi has torunlarım gelin gayriiiii 30 luk onada razıyım 91/1 lerden batmana düşenler kesin bana ulaşın
    atarsa atar atmazsa firar 47 :)
  • Ş: 30
    Başlamak bitirmenin yarısıdır, bot bağlamayanlar düşünsün diye bir laf vardır askerlikte, gelir-delip geçer. Önemli değil.
    Herkese hayırlı teskereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bj -- 27 Mart 2011; 15:33:23 >
  • Moral vermek cok isterdim ama başlamak yarısıdır falan değildir kimse kimseyi kandırmasın :P

38 Gün kaldı hala bitmek bilmiyor. Azaldıkça daha da artıyor sanki .. ! Allah sabır versin herkeze

İskenderun / HATAY / GÜLCİHAN !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimiSTyle46

quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

bende evdeyim gölcüğe düştüm kudret güngör gemisindeyim nasıl bi gemidir bilen var mı?

kudret güngör lojistik destek gemisi fırkateynlere akaryakıt ikmali yapan bi gemi yani savaş gemilerinin denizde her türlü yakıt, su, yiyecek, içecek ihtiyacını karşılayan bi gemi ayrıca TCG AKAR la beraber donanmanın en büyük 2 gemisinden biri, benim şuan askerlik yaptığım geminin ikiz kardeşi yanlız şuan senin gemin marmarisde bizim geminin yanında duruyo bi süre daha marmarisde kalıcak çünkü biz libya ya gidiyoruz bizim yerimize kudret güngör bakıcak ama lojistik destek gemileri fırkateynlerden çok daha rahat askerlik yapabiliceğin bi gemi için rahat olsun güzel gemiye düşmüşsün

marmarise mi göndericekler gölcükten yoksa :) ve topçu olarak gideceğim gemiye ama eğitim filan vermediler ordamı eğitim görürüm ki sınıflandırmada kargo lojistik işi yaptığımı söylemiştim bunun bi getirisi olur mu bana?

• quote:

Orijinalden alıntı: é r s é

s.a arkadaşlar. acemi birliğim bitti sonunda.

burdur 58.piyade eğitim alayı 1. tabur 3. bölük 1200 mangası

arkadaşlar burası tam bir yatış yeriydi. Forumdan Lsr karşı koğuşumda kalıyormuş son 4 gün kala öğrendim şans eseri.
    Oda anlatacaktır uzun uzun ama bizim mangamız tam bir arazi mangasıydı. 32 gün boyunca yattık.
    Manga komutanı py.çvş. mehmet ince sağolsun.

91/2 gidecekler inşallah 1.tabur 3. bölük düşersiniz. 2. ve 3. taburlar baya ağır eğitim yapıyor.
    Ama burdur acemilik için en iyi yer. Karışan yok devrecilik yok. Çok rahat biyerdi.

Ankara gölbaşı özel kuvvetler. tatil bitti. 14 ay geçermi bakalım...

Aynen son 4 gün kala öğrendik..
    Burdur'a gider 1. tabur 3.bölük'e düşerseniz direk yatıştasınz.
    Sadece 1200 değil 1.tabur'un geneli yatış.. 2 ve 3 tabura düşerseniz gümlediniz demektir.. Biz haftasonu yatarken onlar eğitim yapıyordu
    Burdur acemilik değilde usta birliği için tam askerlik yapılacak yer.. 15 ay yatış başka bişey değil..

• bitti askerliginiz bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: neon88

quote:

Orijinalden alıntı: walec21

ates19

1'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MERKEZ manısa dostum sanırım bende oraya dustum 06 04 2011 de ordayım

Manisa merkez 3 oldu varmı arttıran

‎1. Piyade Eğitimi Tugay Komutanlığı Tekerlekli Araç Sürücüsü / Merkez Manisa

Allah yardımcımız olsun şimdiden.Merak ettiğim konu buraya düşen herkes tekerlekli araç sürücüsü diyemi geçio yoksa bi benmiyim böle

• Alt devrelerime bak hele gelin gelin 4 değil 44 gözle sizi bekliyo benim tertipler.
  • Ne çabuk bitti ya izin askerde böyle çabuk geçmiyo..

Şafak 420 beyler bitmez diye bişey yok bi-te-cek!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Ne çabuk bitti ya izin askerde böyle çabuk geçmiyo..

Şafak 420 beyler bitmez diye bişey yok bi-te-cek!..

bitecek tabi dostum allah sağlık versin gerisi gelir.atarsa 419 :) 400den düşersek hızlı geçer bence.
  • e nasıl gidiyor askerlik :))
  • s.a arkadaslar bu sıteyı uzun zamandır takıp edıyorum uye olmak bugune kısmetmıs bısıy sorcm bu mart ayındada askere gıden varmıs bunlar 1 b grupmu oluyo yoksa 2 tertıpmı.sımdıden herkese hayırlı teskereler
  • şafak değilde mehtap sayıyoruz

mehtap 33
  • acemilik zor valla en rahati bile koyar adama :)
  • en sonunda sülüsü aldım.çarşamba kütahya da bot bağlıyacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starkx

quote:

Orijinalden alıntı: neon88

quote:

Orijinalden alıntı: walec21

ates19

1'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MERKEZ manısa dostum sanırım bende oraya dustum 06 04 2011 de ordayım

Manisa merkez 3 oldu varmı arttıran

‎1. Piyade Eğitimi Tugay Komutanlığı Tekerlekli Araç Sürücüsü / Merkez Manisa

Allah yardımcımız olsun şimdiden.Merak ettiğim konu buraya düşen herkes tekerlekli araç sürücüsü diyemi geçio yoksa bi benmiyim böle

Ya benim sürücü belgemin olup olmadığını sormadılar bende bişi solemedim ehliyetimin olduğunu sistemden görürler mi ? Sen ehliyetinin oldunu belirtmişsin heralde.

MAYISTA ASKERE GİDECEKLERİN DİKKATİNE
    Tertiplerim Facebook'ta da toplanıyoruz lütfen 91/2 askere gidecekler bu gruba katılsın.Tanıdık 91/2 varsa sayfamızı önermeniz rica olunur..

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_164281063620591#!/home.php?sk=group_164281063620591&ap=1

• Hoşgeldiniz torunlar :)
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.