Şimdi Ara

91\1 ŞUBAT 2011'DE ASKERE GİDECEKLER (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
0
Favori
123.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazırmıyız beyler Az önce saçları kestirdim 3 numara kabak gibi oldu kafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Sahin

Bazı yorumlarda arkadaşlar teslim olmadan önce gezmeyi planladıklarını yazmıslar.

Yalnız ! Sevk tarihi 21 -24 Şubat olan bir kişinin askerligi 21 şubatda basladıgından teslim tarihinde gittiginiz yerde inzibatlar tarafından yakalanmanız söz konusu olabilir.

Sabahın saat 7 de otobüs beklemezler =) bekleselerde kahvaltı dediğin nedir iki simit bir poça :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrDisconnected -- 21 Şubat 2011; 17:58:06 >
  • Arkadaşlar ehliyeti götürmesek orda cezası filan varmı bu arada bende yarından sonra teslimim 15 ytl verdiler yol parası
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

Arkadaşlar ehliyeti götürmesek orda cezası filan varmı bu arada bende yarından sonra teslimim 15 ytl verdiler yol parası

Hangi ile gidiyorsun ? Şöför olarak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

Arkadaşlar ehliyeti götürmesek orda cezası filan varmı bu arada bende yarından sonra teslimim 15 ytl verdiler yol parası

Hangi ile gidiyorsun ? Şöför olarak mı ?

İzmir/Bornova 10. Jandarma Alay Komutanlığı da benim sınıf bölümü boş ön lisans elektirik mezunuyum meslek tekniker yazdılar da ben şoför olmak istemiyorumda ne seçerler acep
  • ehliyeti vermemişssin tamam işte.. şöför secmelerine de gitmezsin olur biter :) böylelikle şöför olmazsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

ehliyeti vermemişssin tamam işte.. şöför secmelerine de gitmezsin olur biter :) böylelikle şöför olmazsın..

ehliyeti vermedim ama dosyamda yazıyormuş ehliyet bile sormadılar yok deycektim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MillionDollarBaby

Hazırmıyız beyler Az önce saçları kestirdim 3 numara kabak gibi oldu kafa

Harbiyaa. Liseden beri saclarımı hiç bukadar kısa görmemiştim kendimi tuaf hissediyorum :S :)
  • bende bu akşam gidiyorum kocaelinden - izmir/seferihisara muhabere jandarma olarak devre kaybı olarak gidicem 88 liyim hayırlısı bakalım.Herkese hayırlı yolculuklar arkadaşlar.
  • Ben de bu akşam Sakarya'dan gidiyorum.. Çanakkale'ye.. 21:30'da yolcuyum. Herkese şimdiden hayırlı tezkereler tertipler. ;)
  • Arkadaslar birşey sormak istiyorum. 87 liyim .uni okuyorum açıktan.aralık ayında askere gitmek için başvuru yaptım ve şubat tertibine ismimi yazdırmıştım.fakat şubatta ismim açıklanmadı. şubem mayıs da gönderiyor. bu şubat tertibinin listeleri belli olduktan sonra yabancı şubeye gidip durum belgesi aldım ve sevk celbi mayıs yazıyor.Benim şimdi mayısda gitme olasılığım nedir ? gitmeme olasılığım nedir ? tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrequzel

Arkadaslar birşey sormak istiyorum. 87 liyim .uni okuyorum açıktan.aralık ayında askere gitmek için başvuru yaptım ve şubat tertibine ismimi yazdırmıştım.fakat şubatta ismim açıklanmadı. şubem mayıs da gönderiyor. bu şubat tertibinin listeleri belli olduktan sonra yabancı şubeye gidip durum belgesi aldım ve sevk celbi mayıs yazıyor.Benim şimdi mayısda gitme olasılığım nedir ? gitmeme olasılığım nedir ? tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

Kütüğün mayıs gönderiyosa, mayısta kesin gidersin. Sen sadece 3 ay önce yani 1 devre daha erken gitmek için erken sevk istemişsin. Kabul olmadığına göre mayısta askersin. Hayırlısı olsun.
  • Haydin Allaha Emanet Dostlar
    Öglen 1 Gibi Çıkıyoruz
    Vatan Bize Kızlar Size Emanet
  • quote:

Orijinalden alıntı: jsrcb

quote:

Orijinalden alıntı: emrequzel

Arkadaslar birşey sormak istiyorum. 87 liyim .uni okuyorum açıktan.aralık ayında askere gitmek için başvuru yaptım ve şubat tertibine ismimi yazdırmıştım.fakat şubatta ismim açıklanmadı. şubem mayıs da gönderiyor. bu şubat tertibinin listeleri belli olduktan sonra yabancı şubeye gidip durum belgesi aldım ve sevk celbi mayıs yazıyor.Benim şimdi mayısda gitme olasılığım nedir ? gitmeme olasılığım nedir ? tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

Kütüğün mayıs gönderiyosa, mayısta kesin gidersin. Sen sadece 3 ay önce yani 1 devre daha erken gitmek için erken sevk istemişsin. Kabul olmadığına göre mayısta askersin. Hayırlısı olsun.

İnşallah dostum yaa..şubatta gidicem diye okadar kendimi hazırladım planları yaptım olmadı.şimdi mayıs da olmazsa çok kötü olur valla. bunu garantilemek için bir dilekce filan yazmam filan gerekirmi

• Has torunlarımmm benim gelin direk bilgisayar , tv herşey sizin :) Gelni artık , bu arada biletlerinizi sakın atmayın " adet'dir " :) Bunlarda 12 ay sonra genel olarak yaptırılan formalar , dizayn size ait ama biz bugun giydik :) [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 23 Şubat 2011; 18:56:25 >

• Ne Manisaymıs Be Dondum
    Not : Mersinden Geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZa® -- 24 Şubat 2011; 10:19:17 >
  • bıuıgun bende gidiyorum helal edin hakınızı arkadaslar hepimize hayırlı teskereler tertipler
  • Allah Hepinize sabır versin torunlar Ş:164
  • zaman geldı hadı herkese hayrlı terskereler ıns sag salım donerız evlerımıze bende bı kac saat sonra yola cıkcam. aeo tertıpler :)
  • herkesin yolu acık olsun arkadaş.
    bot bagladıktan sonra biter askerlik unutmayın sakına..
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.