Arkadaşlar Subay tanıdık var aradık tc kimlik istedi bana alınıcaksın dedi 15 inde yerini söylerim dedi.Tanıdık olduğu için herhalde.
NE 15 i kardeş yerler 18 inde belli olucak hayal kurmayin:D
nerdesiniz 91/3 ler uyuyormusunuz yaw 5 gün var
buradayız burada son 3-4 gündür kalabalıktı kısa dönemler yüzünden şimdide sıra bizde inş
gell torun gellllllll
Toplanın beyler askerlik şubesini aradım dedim sa abi ben ne zaman askere gidicem dedim 15 ekim 2010'dan beri bekliyorum dedim oda sen ver bakıyım bi T.C ni verdim baktı.. dedi eylülde 2 gruba kalmazsan kesin askersin dedi bende harbi mi dedim evet felan dedi biraz adamı kafalayın gidip gitmiyeceğinizi öğrenebilirsiniz :) TeRtİplEr
kaldı 5 gün
beyler galiba artık hem acemilik hemde usta birliği aynı öğreniliyormuş doğru mu
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
beyler galiba artık hem acemilik hemde usta birliği aynı öğreniliyormuş doğru mu
valla son giden kısa dönemlerde öyle oldu ama bizde öyle bişiy olmaz diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Immortal Technique
kaldı 5 gün
ekşıın ekşıın konu hiç yoğun değil he
quote:
Orijinalden alıntı: KöfteSuyu
az olsunda bari bu dönem gidelim artık şu askere
canlanın biraz beyler 4 gün var
dün bi komutanımızla muhabbet ettik bazı yerlere yazı gelmiş..
91/3'ler acemiliği 30 gün yapacakmış hiç 75'lik yokmuş..
Nedeni ise ; Askerliğin düşmesi halinde 90/3'ler terhis 90/4'ler de yaklaşık 1 ay civarı zamanı kalıyor terhislerine.. Bu yüzden asker ihtiyacı olacağından 91/3'lerin hemen birliklerine katılmaları için 30 gün acemilik yapmaları uygun görülmüş..
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Nedeni ise ; Askerliğin düşmesi halinde 90/3'ler terhis 90/4'ler de yaklaşık 1 ay civarı zamanı kalıyor terhislerine.. Bu yüzden asker ihtiyacı olacağından 91/3'lerin hemen birliklerine katılmaları için 30 gün acemilik yapmaları uygun görülmüş..
oha inş öyle olur
quote:
ağız sulandırıcı bir haber
quote:
Orijinalden alıntı: Saurone
quote:
az olsunda bari bu dönem gidelim artık şu askere
aynen walla bu sefer bari gidelim şu askere
quote:
quote:
oha inş öyle olur
3 gün önce arkadasım gitti askere kısa dönem olarak..
Acemiliği 14 gün yapacaklarmış ayın 26'snda yemin törenleri varmış..
Buyrun burdan yakın kısa dönemlerin acemiliğide kısaltılmış durumda..
ilk defa askerlikle ilgili güzel yorumlar / duyumlar alıyorum