dostum sende bendensin şubatta'da mayısta'da çıkmadı inş ağustos'ta ki zaten kütük ağustos gönderiyor küfürüde düzelt bu arada
dostum sana vallahi üzüldüm. Bir an önce gitmek en iyisi. Senle çıkcakmı diye konuştumuz günleri dün gibi hatırlıyorum. Şafak 269 tabi atarsa
İnşallah çıkar. ama en iyi tertip 1 tertip. Askerde Anlıyosun. Çömezim olarak bekliyorum. Sivilin tadını çıkar
vayy be erse hocam bu günleride görecekmiydik beraber bekliyorduk o günleri keşke o zamandan gitseydim şuan boş boş dolaşıyorum çok gücüme gidiyor gidip gelsem hayırlısıyla işime başlasam diyorum hep
bende sizdenim kanks lar mayıs cikmadı bekliyoruz bakalım inş cıkar bu sefer
az kaldı az çekirge 1 sıçrar,2 sıçrar 3.cüsünde yakalanırmış öyle olacak inş
inşallah
ben 91/4 -> 91/3 -> 91/2 -> 91/1 olarak tercih yaptım normalde şubem 91/2 gönderiyor bakalım inş kasımda giderim.
quote:
Orijinalden alıntı: Cremiesto
ben 91/4 -> 91/3 -> 91/2 -> 91/1 olarak tercih yaptım normalde şubem 91/2 gönderiyor bakalım inş kasımda giderim.
gidersin hocam büyük ihtimal kasımda
şurada 14 gün kaldı yerlerin açıklanmasına kimsede ses seda yok canlanalım beyler
Açıklnacağı zaman herkes burda olur hocam merak etme
az kaldı az
bu seferde gidemezsem yakacağım forumu artık
nereye gideceğimizi öğrenmek için şubeye gidicez demi ?
bu arada açıklandı deyince heyecanlandım,zaten bunlar öncedende bilinmiyor muydu
istersen şubeden istersen e-devlet üzerinden öğrenebilirsin....e-devletten öğrenebilmen için ptt'den şifre alman gerek
teşekkürler cevap için
şubeye gittiğimizde evrak mevrak bişey verecekler mi yoksa sadece nereye gideceğimizi mi söyleyecekler
biraz canlılık yapın yaw nerede bu tatil sonrasi gitmek isteyenler ? şubat mayıs iğne atsan yere düşmezdi şuan kimseden ses seda yok sanki 50 100 kişi gidicek gibi duruyor kısa dönem çok galiba bu celbte ?
öyle gözüküyor vallahi hocam ama iyi oldu ağustos'a kalmamız bi güzel tatil yaptım
kaldı 10 gün .....
quote:
Orijinalden alıntı: delidumrul_0110
kaldı 10 gün .....
bilmioduk iiki söyledin
Belli olmuş gençler.Arayın öğrenin.15 inde gidiceğimiz yerler belli olucakmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Ero SenniN
Belli olmuş gençler.Arayın öğrenin.15 inde gidiceğimiz yerler belli olucakmış.