Şimdi Ara

91/3 Ağustos'ta askere gidenler şubat mayıs mağdurları buraya:)Yerler açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
19.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mister No

bişey sorcam

ben yoklamaya gittiğimde muayneye yollamışlardı yaklaşık 2,5 saniye sürmüştü o arada komutana gözüm bozuk dedim ama ne kadar salladı bilmiyorum

ağustosta askere gittiğimde bi daha nereye söyleyebilirim bu durumu ?

acaba en kısa zamanda şubeye gidip söyleyim mi ?

kardeşim askerde revire çıkabilirsin ama ne tür bozukluk var bilemiyorum ona göre hastahanelere sevk edebiliyorlar bu arada hepinize hayırlı uğurlu olsun gelinde gidek artık

• quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

quote:

bişey sorcam

ben yoklamaya gittiğimde muayneye yollamışlardı yaklaşık 2,5 saniye sürmüştü o arada komutana gözüm bozuk dedim ama ne kadar salladı bilmiyorum

ağustosta askere gittiğimde bi daha nereye söyleyebilirim bu durumu ?

acaba en kısa zamanda şubeye gidip söyleyim mi ?

kardeşim askerde revire çıkabilirsin ama ne tür bozukluk var bilemiyorum ona göre hastahanelere sevk edebiliyorlar bu arada hepinize hayırlı uğurlu olsun gelinde gidek artık

eylül de ordayız kardeşim

• @djali01

dostum sen neden ağustoslulara şubat mağduru diyosun sorucam sorucam unutuyoum
  • Arkadaşlar merhaba

25 Mayıs da Kütahya Hava er eğitim tugay komutanlığına gitmiştim ve dün 1 aylık hava değişimi alarak geri geldim. Orada yaşadıklarımı, diğer arkadaşlarımın yaşadıklarını kelimesi kelimesine Akşam anlatacağım. Rahat dedikleri yerleri gözler önüne sericem her ne kadar şu anda asker olsamda cezası olsada farketmez. Çünkü Olur da oraya giderseniz başınıza neler geleceğini bilin. Şunu da mesajımı eklemek istiyorum askerde 1 gün 1 haftaya eşit özelliklede acemlikte o yüzden okuyabiliyorsun 4 yıllık üniversite okuyun 6 aylık yapın gidince ne demek istediğimi anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Arkadaşlar merhaba

25 Mayıs da Kütahya Hava er eğitim tugay komutanlığına gitmiştim ve dün 1 aylık hava değişimi alarak geri geldim. Orada yaşadıklarımı, diğer arkadaşlarımın yaşadıklarını kelimesi kelimesine Akşam anlatacağım. Rahat dedikleri yerleri gözler önüne sericem her ne kadar şu anda asker olsamda cezası olsada farketmez. Çünkü Olur da oraya giderseniz başınıza neler geleceğini bilin. Şunu da mesajımı eklemek istiyorum askerde 1 gün 1 haftaya eşit özelliklede acemlikte o yüzden okuyabiliyorsun 4 yıllık üniversite okuyun 6 aylık yapın gidince ne demek istediğimi anlarsınız.

hayırdır arkdaşım merak ettim ?? :S
  • quote:

Arkadaşlar merhaba

önce kendi askerliğini yakıp sonrada forumu kapattırmanı merakla bekliyoruz dostum

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

önce kendi askerliğini yakıp sonrada forumu kapattırmanı merakla bekliyoruz dostum

• hazır aklıma gelmişken sorayım

yoklamaya gittikten sonra askerlik durumumla ilgili bi belge verdiler

orda sevk tarihim yazıyor

sevk tarihinde nereye gitmem lazım ?
  • bende gıtcem agustosta memurlar agustosun 2. haftası gel dedıler acaba ne zamana sevk verırler: S
  • az kaldı millet facebook grubumuza bekleriz hepimizi
  • arkadaşlar ben şubatdan beri askere gidecemmi gidemicem mi diye geciriyorum 3 gide bilcek miyim diyede aynı telaş wardı bu sefer erken sevk dilekçesi yazdım ve bana gelen mail cvp tam olarak söle yazıyo

Ağustos 2011 er celbinde silahaltına alınacaksınız. Sınıfınızı, birliğinizi ve hangi grup olarak ne zaman sevk edileceğinizi Ağustos ayının üçüncü haftasından itibaren en yakın askerlik şubesinden veya internet aracılığıyla PTT merkezlerinden alacağınız şifre ile e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden öğrenebilirsiniz.
    benim gibi gidip gitmeyecegini bilmeyen magdur durumda olan arkadaşlara tavsiyem agustosu beklemeden ögrenin o gün insan hayalkırılıgı yasıyo 2 kere yaşadıgım için biliyorum :)
  • aynen deli dumrul sende bendensin
  • Hatay/Serinyol'dan selamlar tüm geleceklere selamlar. Ama bizim burda bi söz var kötü yola düş serinyol'a düşme :)) şimdiden hepinize hayırlı teskereler :))
  • oda birşeymi ben ocakdan beri mağdurum :) Yaş geçmesin dedik tecil bitince gidelim dedik aralıkta bitti erken sevk verdik
    şubat gittik yok
    mayıs gittik yok
    haziran gittik yok
    çıkmayacak celp döneminde ağustosda gidersin dediler iyi bakalım dedik
    Bugun aradım ilk önce eylülde kesin dedi tam telefonu kapatıyodumki dur dedi sen yaşlısın ilk önce 91 ler gidecek sen kasımda gidersin dediler
    şimdi ben çıldırmayımda kim çıldırsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsemki06 -- 7 Temmuz 2011; 16:03:16 >
  • ya beyler kasıma kalmaz demi ?

91'liler 5-8 eylülde gidecekler diye bişey okumuştum

yeter ya gitmeden strese girdim

bu arada dağıtım izni diye bişey var demi ? acemilik bittikten sonra 1 hafta eve dönebilecek miyiz

umarım 5 eylülde gideriz

diyelimki 5 eylülde gittik,7 günde izin desek ne zaman döneriz
  • quote:

ya beyler kasıma kalmaz demi ?

bu arada dağıtım izni diye bişey var demi ? acemilik bittikten sonra 1 hafta eve dönebilecek miyiz

umarım 5 eylülde gideriz

Gideceğin yere gore değişir bizim bilader havacı 2 gun yat iznine çıkabildi oda şehir dışına ve şehir merkezi dışına çıkmama şartı ile. Yani şehir içinde merkezden basya yere gidemiyon köy-kasaba'ya gidemiyon.

• 5 eylülde yolucuyuz inş busefer:)
  • quote:

ya beyler kasıma kalmaz demi ?

umarım 5 eylülde gideriz

ben suan 283 sayıyorum,o dedıgın tarıhe daha 60 gun var neredeyse o zamanlar 225 falan dıycem sanırım ve askerlıgın yarısı bıtıcek,yegenlerı beklıycez :))

• ooO çömezler toplanmış bile xD
    91-1 kral tertip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.