Şimdi Ara

91/3 Ağustos'ta askere gidenler şubat mayıs mağdurları buraya:)Yerler açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
19.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen bizde eylül de baslıcaz ortagim:)) bayrama denk geliyor
  • bayramdan sonra gelirsiniz geçen dönem bayramda oyle olmuştu
  • aynen öyle olacak sinan kardeşim
  • Merhaba arkadaşlar, Bu ay askere gidiceklerden biri de benim son 9 gün. Darısı siz değerli arkadaşlarımızın başına. Hepimiz için hayırlısı olsun.
  • hadı artık 91/2 ler gelın artık,sıkıldık burda vakıt geçmiyo,daha 339 gun var şafağa..Bugun 90/1 ler ayrıldı 3 adet palaskayla dövme adeti var tezkerecılerı..,91/2 ler alt devre,91/3 ler yegen,91/4 ler piç torun ve 92/1 ler (namı diğer bilet)has torun olarak gelecek ve bız teskere alacagız..herkese kazasız belasız askerlıkler dılerım.Burda hayat gercekten zor arkadaşlar,bıızım burda uzman cavus yok ama kendını evrenın askerı sanıyor um uzmanlar onlara dıkkat derım sadece
  • geliyoruz kardeşim merak etme:)) 91/2 gidecekken 3 olduk zaten yaramızı deşme:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: djali01

geliyoruz kardeşim merak etme:)) 91/2 gidecekken 3 olduk zaten yaramızı deşme:D

fazlada heveslenmeyin belki çıkmaz nasıl motivasyon?
  • motivasyon iyi kardeşim sizin nasıl asıl siz gidiceksiniz şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: djali01

motivasyon iyi kardeşim sizin nasıl asıl siz gidiceksiniz şimdi

bizim çok çok iyi gidiyoruz sonunda :) az kaldı insallah sizlerde bu heyecanı yaşarsınız
  • Benmi gideyim mezar taşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrections

Benmi gideyim mezar taşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nolur yani bi kez daha gitsen ölürmüsün
  • hehehe inşallah kardeşim:)
  • benden sonra askerlıgınız var alt devreler :) heuahueahuea ben mi kalayım
  • aynen aga
  • arkaaşlar ben bişeye takıldımda bilen warsa cok iyi olcak yaa..
    ben subatda tecilimi bozdurdum ama bi türlü gidemedim askere mayısın 5 de gitdim subeme dilekçe verdim bana askerlik durum belgesi werdiler benim aklıma takılan bu dilekçeyi ankara asalamı göndermem gerekiyodu yoksa baglı oldugum şube yetiyomu
  • bu konuda bilgim yok kardeşim
  • sevgili has torumlarım,

bir dedeniz olarak (90/3) tunceli 4'üncü komd.tug.ında vatani görevimi yapmaktayım
    aman ıspartaya acemi olarak düşmeyinde nerde yaparsanız yapın :)
    çok yorucu eğitimleri var intikal ayaklarınızda hal kalmaz
    ağostosda gidersiniz ama gece dağlarda donarsızın tunceli bile daha rahat düşünün artık :D

herşeye rağmen $:165 havada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Haziran 2011; 22:17:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

sevgili has torumlarım,

bir dedeniz olarak (90/3) tunceli 4'üncü komd.tug.ında vatani görevimi yapmaktayım
    aman ıspartaya acemi olarak düşmeyinde nerde yaparsanız yapan
    böyle rezalet olamaz 24 saat eğitim intikal ayaklarınızda hal kalmaz maf olursunuz
    ağostosda gidersiniz ama gece dağlarda donarsızın tunceli bile daha rahat düşünün artık :D

herşeye rağmen $:165 havada...

Napalim dede cıkarsa mecbur gidicez:)
  • Ben de 91/3 gidiyorum kısmetse. Yaş oldu 26, gideyim artık :)
  • bişey sorcam

ben yoklamaya gittiğimde muayneye yollamışlardı yaklaşık 2,5 saniye sürmüştü o arada komutana gözüm bozuk dedim ama ne kadar salladı bilmiyorum

ağustosta askere gittiğimde bi daha nereye söyleyebilirim bu durumu ?

acaba en kısa zamanda şubeye gidip söyleyim mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.