Şimdi Ara

91/3 Ağustos'ta askere gidenler şubat mayıs mağdurları buraya:)Yerler açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
19.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Mayısta muayene oldum,tecilimi bozdurdum ve kağıdımda sevk tarihi 5 eylül 2011 yazıyor umarım erteleme olmaz da ağustosda gideriz. Yaş geçti çünkü.
  • 91/3 lerin 75 liği geldiği zaman askeriyede elde ettikleriniz ;

1- cep telefonu taşıyabilirsiniz(devrecılık olan yerde gecerldır)
    2- kep altı traş olabilirsiniz(devrecılık olan yerde gecerldır)
    3- saat 7 ye kadar yatabilirsiniz(devrecılık olan yerde gecerldır)
    4- mıntıkadan düşüp acemi askerleri istediğiniz yere sürersiniz(devrecılık olan yerde gecerldır)
    5- özel mekanlarda sigara içebilirsiniz(devrecılık olan yerde gecerldır)

sıracılık iyidir amöa allah bu devreciliği çıkaranın belasını versin
  • 75 ligi derken onu anlamadım kardeş 3 ay acemilik yapanlarımı kastediosun
  • . SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLER, SEVK EDİLECEKLERİ EĞİTİM MERKEZLERİNİ 18 AĞUSTOS 2011 TARİHİNDEN İTİBAREN e-DEVLET KAPISI ÜZERİNDENwww.turkiye.gov.tr ADRESİNDEN ÖĞRENEBİLECEKLER. SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLER, SEVK EDİLECEKLERİ EĞİTİM MERKEZLERİNİ 18 AĞUSTOS 2011 TARİHİNDEN İTİBAREN e-DEVLET KAPISI ÜZERİNDENwww.turkiye.gov.tr ADRESİNDEN ÖĞRENEBİLECEKLERDİR. DİR.
  • 18 agustos yine hüsrana ugramayız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • insallah artık gideriz şubatdan beri hüsran hüsran bu sefer olcak gibi hissediyorum
  • gidelimde kurtulalım şu illetten artık
  • ARKADAŞLAR ASAL DUYURU YAYINLADI HADİ HAYIRLI OLSUN 18 AGUSTOS YERLER ACIKLANIYOR 5- EYLÜL İLE 8 EYLÜL araSI SEVK YAPILICAK 2.Cİ GRUP 05 – 06 EKİM 2011 ARASINDA SEVK YAPILCAKTIR HERKESE HAYIRLI OLSUN

Yukardaki yazıda 2.grup 5-6 ekimde denilmiş, bu 2.grup ne oluyor arkadaşlar ?
  • aga 1. grup 2 ci grup diye ayrılıyor ilk grup normal olarak eylül de gidio 2 ci lerde ekim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

@djali01

dostum sen neden ağustoslulara şubat mağduru diyosun sorucam sorucam unutuyoum

agustoslulara demiyorum hacı subatta mayısta gidemeyenlere diyorum benim gibi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: djali01

aga 1. grup 2 ci grup diye ayrılıyor ilk grup normal olarak eylül de gidio 2 ci lerde ekim de

eyvallah kardeş saolasın
  • önemli degil kardeşim
  • s.a arkadaşlar kütüğü şubat (1) veya mayıs (2) gönderip'de ağustosa kalanlar varmı aranızda bende şu
    bt mayıs mağdurlarından biriyim onun için soruyorum 15 ekim 2010 dan beri ha çıktı çıkacak diye bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parola_37 -- 31 Temmuz 2011; 17:01:11 >
  • dostum sende bendensin şubatta'da mayısta'da çıkmadı inş ağustos'ta ki zaten kütük ağustos gönderiyor küfürüde düzelt bu arada
  • eyvallah tertip benim kütükde 3 gönderiyor bir arkadaşın 2 gönderiyordu listede ismi çıkmamış dedim bana çıkmaz filan onun için sordum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

gidelimde kurtulalım şu illetten artık

ohaaaa sen daha gitmedin mi lan benim askerlik bitecek.

$: 279. Geçmiyor Gündüzler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

dostum sende bendensin şubatta'da mayısta'da çıkmadı inş ağustos'ta ki zaten kütük ağustos gönderiyor küfürüde düzelt bu arada

dostum sana vallahi üzüldüm. Bir an önce gitmek en iyisi. Senle çıkcakmı diye konuştumuz günleri dün gibi hatırlıyorum. Şafak 269 tabi atarsa

İnşallah çıkar. ama en iyi tertip 1 tertip. Askerde Anlıyosun. Çömezim olarak bekliyorum. Sivilin tadını çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_liwe

ARKADAŞLAR ASAL DUYURU YAYINLADI HADİ HAYIRLI OLSUN 18 AGUSTOS YERLER ACIKLANIYOR 5- EYLÜL İLE 8 EYLÜL araSI SEVK YAPILICAK 2.Cİ GRUP 05 � 06 EKİM 2011 ARASINDA SEVK YAPILCAKTIR HERKESE HAYIRLI OLSUN

Yukardaki yazıda 2.grup 5-6 ekimde denilmiş, bu 2.grup ne oluyor arkadaşlar ?

B oluyor. Mesela devrelerin 40 günlük olurken sen daha yeni silah alıyosun. Yani kendi devren sana 40 gün takıyor. Bide Alt devrelerinden izin kullanmayan olursa beraber doğan güneş dicek kadar oluyosunuz. Çok kötü bişey. B ler genelde bir bölükte az olur.
    Mesela kendi devrelerin alt devreleri çok ezerse onlar gittiğinde yanlız kalcağın için son günlerini ızdırap edebilirler. Özel kuvvetlerde çok örneğini gördüm.

Çünkü kendi devrelerin giderken önemli görevleri alt devrelerin alıyor. Tabikide seni ezmeleri çok doğal.

Eğer b giderseniz unutmayın alt devrelerle kanka olun.

• nerden düştün olum buraya bırak artık buralara girmeyi moralımı daha çok bozdun bak şimdi :( çömezz heee ulan varya moralım sinirlendi :):)
  • Bu hafta işlemlere başlıyorum bende hastaneden onay gelirse eğer 91/4 yolcusuyuz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.