Şimdi Ara

91 MODEL MAZDA 626 NASIL BİR ARABADIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
30.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni 91 model 2.0 bir mazda 626 aldım nasıl bir arabadır.araba grajda beklemiş senelerce sahibi bir almancı 130.000 kilometrede bilgi verirseniz sevinirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

1991 Model Mazda 626: Kapsamlı Bir İnceleme

1991 model Mazda 626, orta boy bir aile sedanı olarak tanınmaktadır. Geniş iç mekanı, güvenilir performansı ve uygun fiyatıyla öne çıkan bu araç, kullanılmış araç arayanlar arasında popüler bir seçenek haline gelmiştir.

Performans ve Sürüş

Mazda 626, 2,0 litrelik 4 silindirli bir motordan güç almaktadır. Bu motor, 110 beygir gücü ve 168 Nm tork üreterek yeterli performans sunar. Araç, 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik şanzıman seçenekleriyle sunulmaktadır. Mazda 626, yumuşak süspansiyonu ve iyi dengelenmiş yol tutuşu ile konforlu bir sürüş deneyimi sunar.

İç Mekan ve Özellikler

Mazda 626, geniş bir iç mekana sahiptir ve beş kişiyi rahatlıkla ağırlayabilir. Koltuklar destekleyicidir ve uzun yolculuklar için uygundur. Araç, klima, elektrikli camlar ve merkezi kilitleme gibi temel özelliklerle donatılmıştır.

Güvenlik

1991 Mazda 626, dönemine göre yüksek düzeyde güvenlik özellikleri sunmaktadır. Araçta sürücü ve yolcu hava yastıkları, kilitlenme önleyici fren sistemi (ABS) ve emniyet kemerleri bulunmaktadır.

Yakıt Verimliliği

Mazda 626, yakıt verimliliği konusunda etkileyici rakamlar sunmaktadır. Manuel şanzımanlı modeller, şehir içinde 9,4 litre/100 km, otoyolda 6,9 litre/100 km yakıt tüketimine sahiptir. Otomatik şanzımanlı modellerde bu değerler sırasıyla 10,2 litre/100 km ve 7,8 litre/100 km'ye yükselmektedir.

Önemli Noktalar

• 1991 Mazda 626, güvenilir ve uygun fiyatlı bir aile sedanıdır.
    • Geniş iç mekanı ve konforlu sürüşü ile öne çıkar.
    • Yakıt verimliliği konusunda iyi rakamlar sunmaktadır.
    • Temel güvenlik özellikleriyle donatılmıştır.
    • Kullanılmış araç pazarında uygun fiyatlı seçenekler bulunabilir.

Sonuç olarak, 1991 model Mazda 626, kullanılmış bir aile sedanı arayanlar için sağlam ve uygun fiyatlı bir seçenektir. Geniş iç mekanı, güvenilir performansı ve yakıt verimliliği ile günlük ulaşım ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mazda626 gayet güzel araç zaten sorunsuz bir marka mazda sana sorun pek çıkartmaz bence alırsanız memnun kalırsınız
  • teşekkürler
  • motor olarakta yeter eklemeyi unuttum
  • 2 yıl kullandım, acemiliğimi bu arabada attım.

Bir tırın dorsesine yandan girdiğim ve arabada 4 kişi olduğumuz halde kimsenin burnu bile kanamadı.
    Arabada öyle haşat olmadı tabi yaptırıp tekrar kullandım.
    sen düşün artık sağlamlığını...

Çok güzel arabadır, 4 cam otomatik, kapı açık uyarıları falan.
    Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin
  • 200km/h ile aşağı yukarı 1 saat boyunca gittik sorunsuz, çok sessiz o hızda bile gürültü oranı çok iyi yalıtımı gayet güzel bir araba
  • şehir içi biraz fazla yakıoyr ama bu şehir dışında azalır diyorlar ş.içi yaklasık 33 ykr yakıyor aama olacak tabiii cunkü ağır araba ve 2000 cc motor war yapacak bişi yok teşşekkürler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aracın yedek parça sıkıntısı oluyor mu? Bu araca LPG takılabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Bu aracın yedek parça sıkıntısı oluyor mu? Bu araca LPG takılabilir mi?

yedek parça sıkıntısı olmaz. Bu aracın LPGli olmayanı yok sayılır.
  • bir önceki konuyada yazdım.. yedek parçada asla sıkıntı yaşamazsınız.. mazda bu araçtan 3 senede 2 milyon adet satmış. mükemmel bir araçtır.. yedek parça fiyatlarına bir kaç örnek yazıyor bir önceki forumda bakınız..
  • merhabalar bende 93 sedanını almayı düşünüyorum linki veriyorum çok kararsızım bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum Saygılar.

http://www.araba.com/2044287.html
  • Arkadaslar iyi bir mazda ustası bulun subap ayarı yaptırın. Yag değişiminde Motorsilk yag katkısı koyun. Yag olarak Shell'in 15-40 yagı cok guzel onu tavsiye ederim LPG'li araçlarımız için. Onun dısında zaten bu araclar masraf cıkartmaz kolay kolay. Özellikle de subap ayarı çok onemli. Benım aracım 1.6 LPG'li model ve 100 km'de sehir içi 10lt sehirler arası 7-8 lt civarı yakıyor. Kırmızı ısıkta kalkısta ilk 250 metre 1.6 Dizel 2012 model Citroen c5 ile kafa kafaya gidiyor. Eger aracı benzine alırsam tozumu yutuyor C5. Aracım hiç rektefiye yapılmadı ve su anda 350 Bin km'de. 350 Bin km'de bir motor sıfır dizel bir araçla aynı performansta ustelik LPG ile Bu aracı üreten ve üretimde emegi geçen herkese tesekkuru bir borç bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Arkadaslar iyi bir mazda ustası bulun subap ayarı yaptırın. Yag değişiminde Motorsilk yag katkısı koyun. Yag olarak Shell'in 15-40 yagı cok guzel onu tavsiye ederim LPG'li araçlarımız için. Onun dısında zaten bu araclar masraf cıkartmaz kolay kolay. Özellikle de subap ayarı çok onemli. Benım aracım 1.6 LPG'li model ve 100 km'de sehir içi 10lt sehirler arası 7-8 lt civarı yakıyor. Kırmızı ısıkta kalkısta ilk 250 metre 1.6 Dizel 2012 model Citroen c5 ile kafa kafaya gidiyor. Eger aracı benzine alırsam tozumu yutuyor C5. Aracım hiç rektefiye yapılmadı ve su anda 350 Bin km'de. 350 Bin km'de bir motor sıfır dizel bir araçla aynı performansta ustelik LPG ile Bu aracı üreten ve üretimde emegi geçen herkese tesekkuru bir borç bilirim.

İstanbul'da usta dedin mi ekinciler oto Adem usta 10 numaradır

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Arkadaslar iyi bir mazda ustası bulun subap ayarı yaptırın. Yag değişiminde Motorsilk yag katkısı koyun. Yag olarak Shell'in 15-40 yagı cok guzel onu tavsiye ederim LPG'li araçlarımız için. Onun dısında zaten bu araclar masraf cıkartmaz kolay kolay. Özellikle de subap ayarı çok onemli. Benım aracım 1.6 LPG'li model ve 100 km'de sehir içi 10lt sehirler arası 7-8 lt civarı yakıyor. Kırmızı ısıkta kalkısta ilk 250 metre 1.6 Dizel 2012 model Citroen c5 ile kafa kafaya gidiyor. Eger aracı benzine alırsam tozumu yutuyor C5. Aracım hiç rektefiye yapılmadı ve su anda 350 Bin km'de. 350 Bin km'de bir motor sıfır dizel bir araçla aynı performansta ustelik LPG ile Bu aracı üreten ve üretimde emegi geçen herkese tesekkuru bir borç bilirim.

İstanbul'da usta dedin mi ekinciler oto Adem usta 10 numaradır

Anadolu yakasında da; Taber usta var... İkiler Mazda diye aratırsanız, bulursunuz; Bostancı sanayi sitesinde...

• Kartal Üçler Mazdadan uzak durun derim..direk 100% geçiriyorlar..tecrübeyle sabittir..Körfez "Gülünce" fiyat konusunda 10 numaradır bilginiz olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

Kartal Üçler Mazdadan uzak durun derim..direk 100% geçiriyorlar..tecrübeyle sabittir..Körfez "Gülünce" fiyat konusunda 10 numaradır bilginiz olsun..

Evet ben Gülünce'ye gidiyorum, her bakımdan memnun kaldım... Tavsiye ederim.
  • merhaba arkadaşlar benimde br sorum var bende 91 ila 94 model arası 626 almayı düşünüyorum fakat bunların 1.6 sının olmadığını sadece ruhsatta öyle gösterildiğini gerçekte 1.8 olduğunu duydum birde yedek parça sorunu var kimisi bol kimisi az demiş yedek parçası için 2.el piyasası nedir satmak istesem elden çıkarmam kolay olurmu cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
  •  91 MODEL MAZDA 626 NASIL BİR ARABADIR

Mazdayı bu seneye kadar açıkcası adam akıllı bilmezdim vardı sadece öyle bir marka =)
    ama bu sene dede'den yadigar 90 model 626 1,6 90Hp beyaz model bir araç kaldı tahminlerimin ötesinde bir araç çıktı.
    Dayanıklı performanslı konforlu zamanının lüks aracı Japon olduğundan olsa =)
    Tabi japon olmasının bi sıkıtısıda parça seçiyor olması ama oldukça dayanıklı bir araç.
    Bendeki sadece benzinli 200 ibre var İstanbul içi malum uzun süreli 200 yapılamıyor ama 200'ü gösterdi bana..
    E5 de akşamları 180le dolaşan beyaz uzun birşey görürsenin bilinki benim o =) ivmelenmesi biraz düşük kalıyor haliyle 20yaş ama sabit hızda gerçekten performanslı 30krş gibi bir şey yakıyor oda hep yüksek devir hep vu tu tu =)) ama benimki kadar temizi bulunurmu bilmem bu zamana kadar hep MEPAZ mazda servisinde hep orjinal parça kullanılarak bakımı yapıldı.
    uçamasada geridede kalmıyor ;)

• subap ayarını daha bugun yaptırdım. ustam lpg beyninin çok eski olduğunu söyledi. yeni beyin almayı düşünüyorum. bu araç için iyi randıman veren bir beyin tavsiyesi olan varmı acaba.küçük beyin,büyük beyin veya marka olarak memnun kalan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar 91 mazda 626 ların 2.0 ınımı tavsiye edersiniz yoksa 1.6 da çekiş bakımından yeterli midir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.