Şimdi Ara

92/4 TERTİPLER BURAYA (YERLER AÇIKLANDI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
7
Favori
44.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smhzhl

hocam verdigin sayfa bulunamadı diyor

https://www.facebook.com/pages/924-tertipler/207242682664036
  • burası çok sessiz kalmış uyumayın arkadaşlar büyük gün geldi çattı
  • Hadi hayırlısı
  • bekliyoruzda tık yok hala
  • millet beklemekden vazgecmıs anlasılan kımse yok :'(
  • ya arkadaş sanki ben gidecem askere acayip heyecanlıyım bugun açıklanacakmı acaba
  • Bekliyoruz
  • allah şimdiden hayırlı teskereler nasip etsin kardeşlerime açıklanınca hemen yazın
  • arkadaşlar e-devlette

Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır.

yazıyor .

daha belli olmadı mı yoksa beni askere almadılar mı . bi 3 ay uzasın istemem . işi bıraktım %90 gidersin deyince askeriyedekiler . inş daha belli olmamıştır . Askeriyede telefonlara bakmıyor . Pff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

arkadaşlar e-devlette

Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır.

yazıyor .

daha belli olmadı mı yoksa beni askere almadılar mı . bi 3 ay uzasın istemem . işi bıraktım %90 gidersin deyince askeriyedekiler . inş daha belli olmamıştır . Askeriyede telefonlara bakmıyor . Pff

Rahat ol herkeste öyle yazıyor
  • açıklansada kurtulsak :)
  • S.a Öncelikle Yaw daha açıklanmadımı bu kalp dayanmaz sinir stres of of :(
  • Bize heyecan yaratmak istiyorlar herhalde
  • Bekle babam bekle....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sitres aksama kadar sürer :(
  • bi an once acıklasalar artık ya her dk sayfayı yenılemekden bı tuhaf oldm sınır basdı ıyıce
  • Vaybe arkadaşlar sizi böyle görünce o günler geldi aklıma bende heyecanlandım şimdi

Hiç sıkıntı yapmayın bir bakmışsınız askerdeki ilk gününüz bir bakmışsınız eve dönüyorsunuz

Ayrıca çokta iyi bir tecrübe arkadaşlar kesinlikle ordaki vaktin keyfini çıkarmaya bakın olumsuz bakmayın hiçbirşeye bi ton her cinsten insan görüyorsunuz tanıyorsunuz ömrünüzün tamamında bu kadar çeşit insanı tanımazsınız

Ayrıca disiplin olmasına emin olun ilk başlarda kassada ilerleyen dönemler için çok iyi tabi acemilikteki spor olayı sayesinde kilolu göbekli arkadaşlar fit olacaklar en büyük avantajı bu

ben acemiliğe göbekle ve 70 kilo olarak gitmiştim dağıtım iznine eve geldiğimde fit atletik ve 61 kilo olarak geri dönmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: arif topçu

bu sitres aksama kadar sürer :(

yaw hiç birşeyi bu ülkede adamı kanser etmeden yapmıyolar ıyıce kriz tavana vuracakki birşey olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Vaybe arkadaşlar sizi böyle görünce o günler geldi aklıma bende heyecanlandım şimdi

Hiç sıkıntı yapmayın bir bakmışsınız askerdeki ilk gününüz bir bakmışsınız eve dönüyorsunuz

Ayrıca çokta iyi bir tecrübe arkadaşlar kesinlikle ordaki vaktin keyfini çıkarmaya bakın olumsuz bakmayın hiçbirşeye bi ton her cinsten insan görüyorsunuz tanıyorsunuz ömrünüzün tamamında bu kadar çeşit insanı tanımazsınız

Ayrıca disiplin olmasına emin olun ilk başlarda kassada ilerleyen dönemler için çok iyi tabi acemilikteki spor olayı sayesinde kilolu göbekli arkadaşlar fit olacaklar en büyük avantajı bu

ben acemiliğe göbekle ve 70 kilo olarak gitmiştim dağıtım iznine eve geldiğimde fit atletik ve 61 kilo olarak geri dönmüştüm

söylediklerinize kesinlikle katılıyorum kısa dönem yapmama ve sigara içmeme rağmen 1 ayda fit duruma gelmiştim güzel günlerdi teskereyi aldığım gün ağlayarak otobüse binmiştim ne günlerdi be keyfini çıkarmaya bakın arkadaşlar

• arkadaş gerildim bu nedir ya açıklasalarda rahatlasak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.