Şimdi Ara

92/4 TERTİPLER BURAYA (YERLER AÇIKLANDI) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
7
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Snmh

arkadaşlar az önce askerlik şubesine gittim yerler açıklandımı öğrenmek istiyorum dedim ? aldığım cevap haftaya salı-çarşamba-perşembe günleri açıklanıcak o günler gel bak oldu . Zaten e-devlette hala açıklanan bişey yok maalesef .

öle demeleri normal çünkü şubelerde daha geç açıklanıyor. Erken öğrenmek için de e devlet şifresi almanı sağlıyorlar, kaç bin tane asker adayı var ne kadar büyük bir gelir düşünsene...
  • S.A beyler herkese hayırlı günler :) 90 doğumluyum ordu da otomotiv bitirdim geçen sene tecil ettim gitmedim bu sene gitmeye karar verdim 19 kasımda Askeriz inş :) yerler 2 kasımda açıklanacak yazdı internette bende askeri şubede tanış vardı aradım bugün ama daha açıklanmadı dedi ben yinede e devletten kasmaya devam ediyorum ama geceç agustos ayında akşam 8 den sonra e devletten açıklanmış bugünde böyle bişi olacak heralde.. şimdiden tüm arkadaşlarımıza hayırlı teskereler dileyelim ve açıklanan yerlerinizi buradan yazarsanız hepimiz için iyi olur belki :)
  • istanbul ümraniye kütük RİZEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: z0z0

quote:

arkadaşlar az önce askerlik şubesine gittim yerler açıklandımı öğrenmek istiyorum dedim ? aldığım cevap haftaya salı-çarşamba-perşembe günleri açıklanıcak o günler gel bak oldu . Zaten e-devlette hala açıklanan bişey yok maalesef .

öle demeleri normal çünkü şubelerde daha geç açıklanıyor. Erken öğrenmek için de e devlet şifresi almanı sağlıyorlar, kaç bin tane asker adayı var ne kadar büyük bir gelir düşünsene...

sende haklısın valla arkadaşım bizim devletimiz akıllı yani onu unuttum ben gittim 2tl verdim aldım e-devlet şifremi bende f5 yapmaya başladım bakalım hayırlısı

bende İSTANBUL / ZEYTİNBURNU'ndan merakla sonuçları bekliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: z0z0

quote:

sende haklısın valla arkadaşım bizim devletimiz akıllı yani onu unuttum ben gittim 2tl verdim aldım e-devlet şifremi bende f5 yapmaya başladım bakalım hayırlısı

bende İSTANBUL / ZEYTİNBURNU'ndan merakla sonuçları bekliyorum

Hepiniz bir an önce gidip gelirsiniz umarım, ben arkadaşlarım için bakıyorum onlardan daha çok merak ediyorum birlikte yedik içtik birçoğumuz hepimiz bu vatanın evlatlarıyız, allah bir an önce ailenize sevdiklerinize kavuştursun..

• arkadaşlar benim size bir sorum olucak ben 92 doğumluyum temmuz ayının 27sine kadar tecilim var temmuz 27 de tecili bozdurdum tüm askerlik işlemlerimi yaptım. şubem istanbul fatih'ken ben işlemlerimi zeytinburnu şubesinde yaptım . oradaki memur arkadaş bana sistem seni normalda 2013 kasım yolluyor dedi. ben itiraz ettim 2013ü beklemek istemiyorum 2012de gitmek istiyorum dedim ve sisteme o şekilde yazdı. bana verdiği durum belgesinde muhtemel sevk tarihi kasım 19 / 2012 yazıyor . 2012 celp dönemlerine baktığımda fatih'in MAYIS yolladığını gördüm. sizce benim durumum ne olur çok merak ediyorum ????????
  • 84 mersin tarsus :) beklemedeyim bende.
  • ben gitmiyorum vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler ayın kaçında gidiyoruz.

benim kağıtta sevk tarihi 19 kasım yazıyor e-devlette acıklanınca belli olur

teşekkürler.Bize kağıt filan gelmedi daha.Ne zaman gelir.

subeden veriyorlar hocam işlemini yaptırdıktan sonra durum belgesi vermediler mi sana

Ben muayene olmaya gittiğimde 2012 kasımda askersin dedi.Kasımın ilk haftası gel nereye gitçeğini öğren dediler.Kağıt filan vermediler.

o zaman sen kesin sonucu 1 yada 2 kasımda edevletten öğreniceksin 19 kasım gelsede gitsek böyle hep stres

bende 90 lıyım. mayısta tecilliğimi bozdurdum ağustos giderim diye beklerken almadılar kasıma attılar kasımda belli olur dediler inş atmazlar tekrar... sana direk kasım dedilerse 2013 e atma ihtimalleri yüksek

• s.a bende 92/4 tertip gidiyorum arkadaşlar herkeze şimdiden hayırlı teskereler dilerim Allah hepimize yi yerler nasip eder inş. sabahtan beri beklemedeyim askerlik şubesine gittim p.tesi asıcaklarını söylediler ama bu akşam yatana kadar bakıcam e-devlete
  • ya bence büyük ihtimal saat 8 gibi felan açıklanıcak ama hadi hayırlısı
  • soğuttular askerden yaaa bune yaaaaa geceden beri yenilemekten bıktım artık acıklamasınlar
  • 2 saat kaldı arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun
  • yanlış anlaşılmasın ha 8 dedik diye :) agustos ayındaki yerler öyle açıklanmıştı ona dayanarak söyledım ben sonra kulağmı çınlatmayın
  • site gitti :)
  • 03 afyon bnde bekliyorum
  • Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. bu yazmaya başladı bende :)
  • beyler yükleniyor sanırım kitlendi site :)
  • sayfaya gırememeye basladım sizdede oluyor mu heyecan basdırıyo bı yandan acıklansa artık
  • 7 de acıklanıcak sanırım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.