Şimdi Ara

92/4 TERTİPLER BURAYA (YERLER AÇIKLANDI) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
7
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam benden meraklı . askerlik şubesini aramış bugün işyerinden . pazartesi belli olacak demişler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

babam benden meraklı . askerlik şubesini aramış bugün işyerinden . pazartesi belli olacak demişler .

birinin dediği bir diğerini tutmuyor ki arkadaşım bende gittim salı-çarş-perş dedi hangi birine inanıcaz ki !! biz bu stresle bu heyecanla bu geceyi de zor geçiricez anlaşılan ..
  • siz iyi bu gece öğrenceniz kesin arkadaşlar ben pttye e-devlet şifresi almaya gittim bugün ,sistem 4 gündür çökük veremiyoruz dediler yani ben umudu kestim iyice açıklancak ama bilmicem.. malum günümüz türkiyesinde sistemlerde hata olmazsa anormallik arar olduk
  • ya bırisi su 160 e-devletin numarası arayıp soramaz mı en azından neyse soylerler onlar oncekıler arayıp sormus bızdende bırısı araya bılse beklemesek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackxare -- 2 Kasım 2012; 20:40:18 >
  • arıyorum meşgul :S
  • sınır oldum ya acıklamıcaklarsa yazmasınlar tarıh vermeyın.
    e-Devlet Kapısı ile ilgili her türlü bilgi ve işlem için 160 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Çağrı Merkezine Almanya’dan +90 312 160 Numarası, Amerika’dan +90 160 Numarası aracılığıyla ulaşılabilir.

Kamu kurumlarının hizmetleri ile ilgili diğer sorun ve görüşleriniz için ise Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) başvuru formunu ya da 150 numaralı çağrı merkezini kullanabilirsiniz.
    150yımı aramak gerek acaba bırılerı derdımıze cagre olsn.
  • Sunucu problemi yaşandığı için giriş tamamlanamadı. diyor hazır olun bu sefer açıklanacak galiba
  • aynen şu an o uyarı var
  • Sunucu problemi yaşandığı için giriş tamamlanamadı. su hatayı gorunce sevınır hala geldık ya :(acıklansın artık
  • açıldı site ya yine bi b*k yok allah allahhhhh
  • Allah hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip eylesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

Allah hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip eylesin.

ALLAH razı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

Allah hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip eylesin.

sağolasın dostum da bi de yerlerimiz belli olsa işte o zaman hepimiz rahatlıcaz . askerlik zaten başlı başınca stres bir de böyle olunca stres 2 ye katlanıyor çekilmez hal alıyor .
  • allah hepinize kolaylık versin. Ben 88-2 olarak askerlik yaptım askerden geleli 3 yıl olmuş zaman çabuk geçiyor. Inşallah hayırlısıyla sağ salim askerliğinizi bitirip ailenize kavuşursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Saatten Sora Açıklanacağını Sanmıyorum.
  • Tam olarak e-devlet'ten hangi bölümden açıklanacak bilen arkadaşlar bir link atarsa minnettar kalırım . Şimdiden hayırlı teskereler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonnyCorleone

Tam olarak e-devlet'ten hangi bölümden açıklanacak bilen arkadaşlar bir link atarsa minnettar kalırım . Şimdiden hayırlı teskereler ..

https://www.turkiye.gov.tr/sevk-edilecek-egitim-merkezi
  • Bi arkadaş MSB yi aramışlar yoğun olarak çalışıyoruz gece yarısına kadar yetiştirmeye çalışacağız demiş bu gece olmazsa pazartesi gününe kalacakmış
  • Bende hala bi değişiklik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcrrwwrx -- 2 Kasım 2012; 21:49:09 >
  • Gece Yarısına kadar çalışmazlar yaw artık Pztsi ye kaldı bence
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.