Şimdi Ara

92/4 TERTİPLER BURAYA (YERLER AÇIKLANDI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
7
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedatckr1

Öyle bir geçer zaman kiiiii :) keşke gitseydim geçen sene aptallık yapıp ailemi dinlyeip gitmedim neymiş zaman kötüymüş felan filan ulan sanki bu zaman düzelicek bu ülkede yap da gel aradan çıksın dedım kendı kendıme 10 dk da kararımı verdım gıttım bozdurdum tecılı eve geldim dedım ben gıdıorum

en doğrusu kardeşim bende tecilliydim mayısta bozdurdum yanlız ilk etap ta ağustos dediler kasıma kadar kaldım seninde öyle olma ihtimalin olabilir:D
  • bende temmuzda bozdum tecili.. inş alırlar
  • nezamn acıklancak bu ya 1 yıldır bekiyorum bune sacmalık ya ne kadar dengesiz insanlar bunlar sözlerinde durmuyorlar dünden beriii stresteyim yaaa
  • bende ağustos'da bozdum tecili en erken kasımda gidersin dediler zaten devre kayıbıda oldgm için heralde bu ay gıderim
  • varmı esenler yüzyıl bagcılar mevki
  • 1991 doğumluyum tecili temmuzda bozdum erken sevk için askerlik şubesine kasım calp dönemi için dilekçe verdim bana verdkleri evrakte muhtemel sevk dönemi kasım 2013 yazıyor sizce ben bu dönemde gidebilirmiyim...
  • kasım 2013 mu ?? yuh ! vala onu bılmem kardeş. bağcılar güneşliden beklemedeyiz dostlar ;)
  • bende yüzyıl herkeze selam ????? kardes benim kşde muhtemel sevk 1 sene oldu hala bekliyorum ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatckr1

Öyle bir geçer zaman kiiiii :) keşke gitseydim geçen sene aptallık yapıp ailemi dinlyeip gitmedim neymiş zaman kötüymüş felan filan ulan sanki bu zaman düzelicek bu ülkede yap da gel aradan çıksın dedım kendı kendıme 10 dk da kararımı verdım gıttım bozdurdum tecılı eve geldim dedım ben gıdıorum

en iyisini yapmışsın kardeşim bende 4 yıldır okul bahanesiyle gitmiyordum baktım olmuyo bıraktım ünv askere gidiyim bari dedim

• arkadaşlar tecilliğini bozduranlar kütüğünüz önemli ben arkadaşımla bozdurmustum o adıyaman ben tokat. aynı gün tecill ettirip bozdurduk. onu ağustos aldılar beni kasım gerisini siz düşünün . il sıralamanız sonlarda ise bir sonraki döneme düşebilirsiniz.(tahminen)
  • muhtemel sevk kesin anlamında ama bakalım isallah alırlar
  • ACIKLANDI OLEYYYYYY
  • quote:

Orijinalden alıntı: seam

ACIKLANDI OLEYYYYYY

neresi kardeşim hadi gözün aydın :)
  • 5'İNCİ P.EĞT.TUG. 48'İNCİ P.EĞT.A./TOKAT MERKEZ
  • quote:

5'İNCİ P.EĞT.TUG. 48'İNCİ P.EĞT.A./TOKAT MERKEZ

kardeşim tokatlı olarak sunu belirtmek isterimki inş tokata düşmmem diye dua eden biriyim allah yardımcın olsun :D
  • AYDIN 1.J.EĞT.TB.K.LIĞI/AYDIN
  • hadi kütahya havacıları bekliyoruz arkardaşlarrrr
  • CİDDİMİSİN KARDES OKADAR PİS BİRYERMİİİ
  • quote:

CİDDİMİSİN KARDES OKADAR PİS BİRYERMİİİ

tokatta yapan bütün tanıdıklarım van şırnak mardin e düştü binde bir batıya düşen var gibi. tokat güzel ama askerliğii berbat diyorlar .. askeriyenin önünden cok gectim askerlerin anasını ağlatıyorlardı yani :D dua etki acemlik 1 ay yapasın
  • ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1'İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR

ne diyorsunuz iyi mi çıktı sizce :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.