Öyle bir geçer zaman kiiiii :) keşke gitseydim geçen sene aptallık yapıp ailemi dinlyeip gitmedim neymiş zaman kötüymüş felan filan ulan sanki bu zaman düzelicek bu ülkede yap da gel aradan çıksın dedım kendı kendıme 10 dk da kararımı verdım gıttım bozdurdum tecılı eve geldim dedım ben gıdıorum
en doğrusu kardeşim bende tecilliydim mayısta bozdurdum yanlız ilk etap ta ağustos dediler kasıma kadar kaldım seninde öyle olma ihtimalin olabilir:D
bende temmuzda bozdum tecili.. inş alırlar
nezamn acıklancak bu ya 1 yıldır bekiyorum bune sacmalık ya ne kadar dengesiz insanlar bunlar sözlerinde durmuyorlar dünden beriii stresteyim yaaa
bende ağustos'da bozdum tecili en erken kasımda gidersin dediler zaten devre kayıbıda oldgm için heralde bu ay gıderim
varmı esenler yüzyıl bagcılar mevki
1991 doğumluyum tecili temmuzda bozdum erken sevk için askerlik şubesine kasım calp dönemi için dilekçe verdim bana verdkleri evrakte muhtemel sevk dönemi kasım 2013 yazıyor sizce ben bu dönemde gidebilirmiyim...
kasım 2013 mu ?? yuh ! vala onu bılmem kardeş. bağcılar güneşliden beklemedeyiz dostlar ;)
bende yüzyıl herkeze selam ????? kardes benim kşde muhtemel sevk 1 sene oldu hala bekliyorum ? :(
quote:
Orijinalden alıntı: sedatckr1
Öyle bir geçer zaman kiiiii :) keşke gitseydim geçen sene aptallık yapıp ailemi dinlyeip gitmedim neymiş zaman kötüymüş felan filan ulan sanki bu zaman düzelicek bu ülkede yap da gel aradan çıksın dedım kendı kendıme 10 dk da kararımı verdım gıttım bozdurdum tecılı eve geldim dedım ben gıdıorum
en iyisini yapmışsın kardeşim bende 4 yıldır okul bahanesiyle gitmiyordum baktım olmuyo bıraktım ünv askere gidiyim bari dedim
arkadaşlar tecilliğini bozduranlar kütüğünüz önemli ben arkadaşımla bozdurmustum o adıyaman ben tokat. aynı gün tecill ettirip bozdurduk. onu ağustos aldılar beni kasım gerisini siz düşünün . il sıralamanız sonlarda ise bir sonraki döneme düşebilirsiniz.(tahminen)
muhtemel sevk kesin anlamında ama bakalım isallah alırlar
ACIKLANDI OLEYYYYYY
quote:
Orijinalden alıntı: seam
ACIKLANDI OLEYYYYYY
neresi kardeşim hadi gözün aydın :)
5'İNCİ P.EĞT.TUG. 48'İNCİ P.EĞT.A./TOKAT MERKEZ
quote:
5'İNCİ P.EĞT.TUG. 48'İNCİ P.EĞT.A./TOKAT MERKEZ
kardeşim tokatlı olarak sunu belirtmek isterimki inş tokata düşmmem diye dua eden biriyim allah yardımcın olsun :D
AYDIN 1.J.EĞT.TB.K.LIĞI/AYDIN
hadi kütahya havacıları bekliyoruz arkardaşlarrrr
CİDDİMİSİN KARDES OKADAR PİS BİRYERMİİİ
quote:
CİDDİMİSİN KARDES OKADAR PİS BİRYERMİİİ
tokatta yapan bütün tanıdıklarım van şırnak mardin e düştü binde bir batıya düşen var gibi. tokat güzel ama askerliğii berbat diyorlar .. askeriyenin önünden cok gectim askerlerin anasını ağlatıyorlardı yani :D dua etki acemlik 1 ay yapasın
ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1'İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR