Şimdi Ara

92/4 TERTİPLER BURAYA (YERLER AÇIKLANDI) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
7
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görünen o ki pazartesi sabah saat 8 de askerlik şubelerinin telefonu kitlenecek :) herkesin gönlünden geçen olur inş
  • pazartesiye kaldı artık
  • diger tertiplerede bakıyorum hep dendıgi gunde acıklanmıs abi nasıl bi sans varya ilk defa bızde dendıgı gunden sonra olucak off off..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackxare

diger tertiplerede bakıyorum hep dendıgi gunde acıklanmıs abi nasıl bi sans varya ilk defa bızde dendıgı gunden sonra olucak off off..

cünkü ben askere gidiyorum işlerim hep ters oluyo benim
  • hala bir değişiklik yok p.tesiye kaldı galiba
  • aga saat 12 oldu artık pazartesiye fena tongoya düştük bahtsız bedevi tertiplerim benim
  • yav harbiden bu kadar şanssızlık olur 1 gün boyunca hem telefonumdan hemde internetten takip edip durdum açıkladıkları tarihe güvenerek tabi . ama sonuç hüsran oldu . içimizdeki heyecan stres aynı şekilde devam ediyor. bugün yaşadığımız stres cabası maalesef . hafta sonuna açıklanma gibi bi ihtimali yok değilmi arkadaşlar ?
  • 92/4 demek bu gunleride gordum ya olsemde gam yemem. Daha dun 82/2 ler gelsinde kidem yapalim diye bekliyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Allah kolaylık versin herkese. Sivas 5. Er Eğt. Tug.K.lığı' na gidecekler olursa aklına takılanları sorabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

Arkadaşlar Allah kolaylık versin herkese. Sivas 5. Er Eğt. Tug.K.lığı' na gidecekler olursa aklına takılanları sorabilir.

ruyamda oraya gidiyordum ama bakalım
  • İlk ben asıyorum beyler hadi bakalım hayırlara vesile olur inşallah (((:
    ( Henüz açıklamıyorlar sanırım ben içerden tanıdık memur vasıtasıyla öğrendim. Bu dünyada ya adamın olacak bir yerlerde yada adamının adamı)

1. Komando Tugayı Komutan Yardımcılığı Hava İndirme ve Komando Eğitim Tabur Komutanlığı Piyade Sınıfı
    Melikgazi / KAYSERİ

ama pek birşey anlamadım BİLEN biri olayı açarsa sevinirim, komando cart curt diyor ama sınıfı piyade diyor ben şimdi komando mu olacağım yoksa piyade mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

İlk ben asıyorum beyler hadi bakalım hayırlara vesile olur inşallah (((:
    ( Henüz açıklamıyorlar sanırım ben içerden tanıdık memur vasıtasıyla öğrendim. Bu dünyada ya adamın olacak bir yerlerde yada adamının adamı)

1. Komando Tugayı Komutan Yardımcılığı Hava İndirme ve Komando Eğitim Tabur Komutanlığı Piyade Sınıfı
    Melikgazi / KAYSERİ

ama pek birşey anlamadım BİLEN biri olayı açarsa sevinirim, komando cart curt diyor ama sınıfı piyade diyor ben şimdi komando mu olacağım yoksa piyade mi ?

Allah yardımcın olsun,yükseklik korkun yoksa iyi... Benim arkadaş da orada yaptı acemiliği,helikopterden falan atlıyorlardı.

• KÜTAHYA Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı... istanbul bağcılar baırköy güngören yakınlarında düşenler warsa irtibata geçelim arkadaşlar
  • pazartesine kadar nasıl dayancaz yaaaa
  • Şafak: 104 Torunlarım allah yardımcınız olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

pazartesine kadar nasıl dayancaz yaaaa

haklısın tertip günlerdir 2 kasım'ı bekledik ama birilerinin ihmali yüzünden beklemeye devam edecez
  • bu ülkede her yerde bi tanıdığın olmalı ki işini halledebilesin bu işler böyle yürüyor naparsın ;) şubede benımde tanıdık vardı dun konuştuğumda onlarada daha ulaşmamıştı yerleşim yerleri.. neyse o kadar gün bekledik heralde 2 gun daha bekleyebılırz dimi beyler 460 günümüz duruyor daha bozulmamış 2 gun nedir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatckr1

bu ülkede her yerde bi tanıdığın olmalı ki işini halledebilesin bu işler böyle yürüyor naparsın ;) şubede benımde tanıdık vardı dun konuştuğumda onlarada daha ulaşmamıştı yerleşim yerleri.. neyse o kadar gün bekledik heralde 2 gun daha bekleyebılırz dimi beyler 460 günümüz duruyor daha bozulmamış 2 gun nedir ki

460 460 460 460 460 460 nasıl geçiçek lann bu 460

• Öyle bir geçer zaman kiiiii :) keşke gitseydim geçen sene aptallık yapıp ailemi dinlyeip gitmedim neymiş zaman kötüymüş felan filan ulan sanki bu zaman düzelicek bu ülkede yap da gel aradan çıksın dedım kendı kendıme 10 dk da kararımı verdım gıttım bozdurdum tecılı eve geldim dedım ben gıdıorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.