Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.209.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok usta ben orjınal dısı boya deydirmem bence sende deydirme
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaaaaan19

yok usta ben orjınal dısı boya deydirmem bence sende deydirme

dediğim kısımları boyattığında satışta sorun çıkmaz merak etme

ayrıca orijinal dışı boya deydirmem demişsin tamponlar boyalı
  • usta onu ben yapmadım bana araba babadan kaldı gene onu da serviste yapmışlar beyenmemiş siyah tamponu ya kaportaya boya surersen dönüşü yok
  • quote:

usta onu ben yapmadım bana araba babadan kaldı gene onu da serviste yapmışlar beyenmemiş siyah tamponu ya kaportaya boya surersen dönüşü yok

kardeş dediğim işlemde kaportaya boya sürmüyon; sadece kapı kolları ve kapı direğine ! ondan da bişey olmaz
  • kapı direğide kaporta işte yani söylemek istediğim arabnın değişemeyecek kısımlarını boyamak dıyorum tabiki cok güzel olur senın dediğin hep buna bineceksen hiç bi problemın olmazda sattıgın adam zevksiz cıkar beyenmez mesala oyledir bi camlara film cek bi farları filmle bu arabadan olmaz bu araba modifiye yapılmıs alınmaz bu falan derler cok gittim oto pazarına embesil dolu ama gider 200.000 km yapmış arabayı sevine sevine alır
  • heeeeeeeeeeeee

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&&
  • kaaaaaan19 senin arakdasların hepsi toyotacı mı yoksa?
  • hepsi değil de bu sadece benım arkadasım değil senınde arkadasın ercan wrc
  • quote:

buda ercan ercan senı teshir etti internette artık sen ıflah olman

olum kaldır lan resmimi ne diye koydun hiç mi özel hayatımız olmayacak töbe töbeee
  • olum görende o biçim resım sanar tamam kaldırdım
  • quote:

olum görende o biçim resım sanar tamam kaldırdım

olsun ben ve arabam bir efsanedir Bıraj öyle kalsın
  • Arkadaşlar hakikaten bu kasalar efsane ve millet hala it gibi bu kasaların peşinde 2 hafta önce Kemalpaşa araba pazarına gittik arkadaşımla.Koskoca pazarda 4 tane araç satıldı.Tabiki biri 98 model klimalı Toyota idi.14.100 ytl ye araba saat sabah 10.00 civarında satıldı.Ancak satıcı o gün pazarda perişan oldu diyebilirim.Çünkü öğleye kadar arabanın başına en az 200 kişi geldi kaç para diye sormaya Satıcının satıldı demekten dili damağı kurudu Vay be dedim bende gerçekten forumda söylendiği gibi efsaneymiş bu kasalar Diğer satılan araçlar da Clio Symbol dizel ve benzinlilerdi.Sonunda şunu anladımki bu memlekette Toyota(özellikle efsane kasalar 92-98) ve Renault(özellikle clio symbol) en ölü piyasada bile alıcı buluyor arkadaşlar.Yeterki aracınızın büyük bir kazası olmasın.Yoksa milletin boyaya çiziğe batığı ve önemsediği yok.Paylaşmak istedim,saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: stres

Arkadaşlar hakikaten bu kasalar efsane ve millet hala it gibi bu kasaların peşinde 2 hafta önce Kemalpaşa araba pazarına gittik arkadaşımla.Koskoca pazarda 4 tane araç satıldı.Tabiki biri 98 model klimalı Toyota idi.14.100 ytl ye araba saat sabah 10.00 civarında satıldı.Ancak satıcı o gün pazarda perişan oldu diyebilirim.Çünkü öğleye kadar arabanın başına en az 200 kişi geldi kaç para diye sormaya Satıcının satıldı demekten dili damağı kurudu Vay be dedim bende gerçekten forumda söylendiği gibi efsaneymiş bu kasalar Diğer satılan araçlar da Clio Symbol dizel ve benzinlilerdi.Sonunda şunu anladımki bu memlekette Toyota(özellikle efsane kasalar 92-98) ve Renault(özellikle clio symbol) en ölü piyasada bile alıcı buluyor arkadaşlar.Yeterki aracınızın büyük bir kazası olmasın.Yoksa milletin boyaya çiziğe batığı ve önemsediği yok.Paylaşmak istedim,saygılar...

(bazen söylüyoruz bizim kasalar efsanedir diye, kimileri anlamak istemiyor ! sözüm meclisten dışarı)

• quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

(bazen söylüyoruz bizim kasalar efsanedir diye, kimileri anlamak istemiyor ! sözüm meclisten dışarı)

• dogru kardeşim kabullenin artık onlar birer efsane
  • Ben de katılayım aranıza. Ben de tam bir Toyota (COROLLA) fanatiğiyim. 99'da o almaya karar verdim ve modeli bekledim. Şansıma çıkan model Corolla'nın en berbat iğrenç ucube modeliydi. Ve rüyaalrımın arabasını aramaya başladım. Temiz, hasarsız, klimalı, otomatik bir GLi peşindeydim. Arkadaşlar -yeminle- inanın tam 11 ay Istanbul'da aramadığım yer kalmadı nerdeyse. Temiz olan asla ve asla satmıyor ne fiyat teklif edesen (tecrübeyle sabittir). Satan ise ya büyük bir kaza geçirmiş ya da arabayı ahır gibi kullanmış. En nihayet hiç ummadık bir anda Kartal otopazarında bir can dostum telefonla müjde verdi "Gel, senin arabayı buldum!". Araba üzerindeki çıkartmalar(!), sigaradan simsiyah olmuş bir tavan döşeme ve çamurdan yağdan görünmeyen bir halde ise de yürüyeninde ve kaporta da hemen hemen hiç hasarı yoktu. Galerici olan satıcı muheterm eminimki hiç hayatında bu kadar hızlı ve hiç pazarlıksız araba satmamıştır :)

Arabayı alır almaz Ziebart'a sokup full bakımını (ses yalıtım, iç koruma ve Diamond Gloss full boya koruma, motor) yaptırdım. Evrakları tamamlama aşamasında arabayı gören satıcı muhterem şok olmuştu, hala hatırlarım. O yıldan beri kullanıyorum. 190000'e yaklaştım, daha hiç bir sorun çıkarmadı. Ama istisnasız her bakımını mutlaka Toyota'da yaptırırım. Yağ, filtreler vs her şeyini kesinlikle orijinal ve zamanında değiştiririm. Sadece müzik sistemini değiştirdim (KENWOOD: teyp, kolonlar, CD changer). Ne yakıtta, ne süratte, ne frenaj da ve ne de viraj hakimiyetinde hiç bir kusurunu görmedim. (Ben kadaranda 230'u gördüm, sonrasına cesaret edemedim). En son lastiklere nitrojen bastırdım.

Her bakımda ve park alanlarında aracımı satın almak isteyenler, kart bırakanlar, kapora bile sunmaya niyetlenenlerden aşımı alamasam desem yeridir. Tek bir şey söyleyebiliyorum. O gerçek bir EFSANE!

• ewet gerçekten cok tutulıyor tam bi toyota hastası oldum aynısı geçen gün benim başımada geldi arabayla çarsıya gittim ve geldigimde bi adam arabanın başını bekliyor hayırdır amca dedim sat bunu bana dedi yok dedim satcak olsam üstünde satlık yazar dedim yok illa sat adamdan zor kurtuldum yani.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ascentarium

Ben de katılayım aranıza. Ben de tam bir Toyota (COROLLA) fanatiğiyim. 99'da o almaya karar verdim ve modeli bekledim. Şansıma çıkan model Corolla'nın en berbat iğrenç ucube modeliydi. Ve rüyaalrımın arabasını aramaya başladım. Temiz, hasarsız, klimalı, otomatik bir GLi peşindeydim. Arkadaşlar -yeminle- inanın tam 11 ay Istanbul'da aramadığım yer kalmadı nerdeyse. Temiz olan asla ve asla satmıyor ne fiyat teklif edesen (tecrübeyle sabittir). Satan ise ya büyük bir kaza geçirmiş ya da arabayı ahır gibi kullanmış. En nihayet hiç ummadık bir anda Kartal otopazarında bir can dostum telefonla müjde verdi "Gel, senin arabayı buldum!". Araba üzerindeki çıkartmalar(!), sigaradan simsiyah olmuş bir tavan döşeme ve çamurdan yağdan görünmeyen bir halde ise de yürüyeninde ve kaporta da hemen hemen hiç hasarı yoktu. Galerici olan satıcı muheterm eminimki hiç hayatında bu kadar hızlı ve hiç pazarlıksız araba satmamıştır :)

Arabayı alır almaz Ziebart'a sokup full bakımını (ses yalıtım, iç koruma ve Diamond Gloss full boya koruma, motor) yaptırdım. Evrakları tamamlama aşamasında arabayı gören satıcı muhterem şok olmuştu, hala hatırlarım. O yıldan beri kullanıyorum. 190000'e yaklaştım, daha hiç bir sorun çıkarmadı. Ama istisnasız her bakımını mutlaka Toyota'da yaptırırım. Yağ, filtreler vs her şeyini kesinlikle orijinal ve zamanında değiştiririm. Sadece müzik sistemini değiştirdim (KENWOOD: teyp, kolonlar, CD changer). Ne yakıtta, ne süratte, ne frenaj da ve ne de viraj hakimiyetinde hiç bir kusurunu görmedim. (Ben kadaranda 230'u gördüm, sonrasına cesaret edemedim). En son lastiklere nitrojen bastırdım.

Her bakımda ve park alanlarında aracımı satın almak isteyenler, kart bırakanlar, kapora bile sunmaya niyetlenenlerden aşımı alamasam desem yeridir. Tek bir şey söyleyebiliyorum. O gerçek bir EFSANE!

yaptırdığınız ziebart ses yalıtımından memnun musunuz?

• Kaç defa satmaya değiştirmeye kalktım, ama hiç birinde kıyamadım. Herhalde bu gidişle dağılana kadar tutacağım elimde
  • Utkucay; ben paket olarak Ziebart çözümünü uygulattırdım, pakete o da dahildi itiraz etmedim. Firmanın tüm gövde ses yalıtım uygulaması ve sadece gövede altı ses yalıtım uygulaması mevcut. Ben sadece gövde altına uygulattırdım, bagaj ve kapı iç panellere uygulanmadı. Ama tekerlek yuvarlanma gürültüsünü tam kesmese de farkedilir şekilde azalttığını tecrübe ettim. Uygulama hakkında detay bilgiye

link'inden ulaşabilirsin. Ben Bostancı'dan hizmet aldım ve 99'dan beri de sürekli senelik yenilemeelrini yaptırmaktayım, memnunum. Detay öğrenmek/görmek istersen Bostancı Ziebart'tan Ersen ya da Giray bey'ler yeterince bilgi verebilirler.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.