Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.205.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet temiz 4 tane lastik almak istiyorum ne marka tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilcd

ewet temiz 4 tane lastik almak istiyorum ne marka tavsiye edersiniz.

dostum ben kışa girmeden önce 4 tane good year vector 5 aldım bu lastikler Türkiyede satılan gerçek 4 mevsim lastiği tavsiye ederim gerçektek güzel kışın karda yağmurda yol tutuşu gerçekten güzeldi yazın heralde ses yapar dedim ama hiç ses yok gerçekten memnunum istersen bir bak.Yaz-kış ayrı lastik düşünüyorsan başka lastiklerede bak derim mesela nokian en sessiz lastik diyorlar ama 4 mevsim diyorsan good year tek seçenek olsun derim
  • kardeş bendeki 95 model bu araçlar enjeksiyonlu araçlar ama benim arabanın üstündeki tüp düz sıralı tüple farkı çok olurmu? aklım takılıyorda?
  • iyi forumlar,
    size birşey sorucam, hiç aklımda yokken birgün şans eseri topice girdim, yazılanlar beni bu araca yaklaştırdı. Sormak istediğime gelince. 96 1,3 XE araç 150.000 km civarı rent a car arabası ama şirket sahibi tanıdık, aracın a den z ye bakımı yeni yapıldı diyor ve 8,5 sana oluru diyor, peki siz???
  • hocam kiralık araba ne kadarda bakılsa çarpığı vuruğu çok olur sen fiyatı 7 ye falan çekmeye çalış ve götür önce arabayı bi güzel baktır en azından tavanında boya olmasın yani takla atmış falan olmasın sonrada motoruna güzelce baktır derim.Ayrıca kiralık araç 150bin km de olması imkansız.motor sıfırdan mı takılmış onuda öğren bence
  • arkadaslar forumu sürekli takip ederim ancak aranıza katılma şansım olmadı daha okur gecerim sadece neyse 97 model 1.6 gli hp konusunda emin değilim ama 105 hp galiba klimasız aracım var lastik konusuna değinmek istiyorum michelin energy modelinden sonra eskiyen lastikler nedeniyle tekrar michelin bayii ne gittim aklımda energy modeli vardı ancak orada bulunan arkadaslar hamuru aynı deseni farklı bi model önderdiler michelinin aynı fabrikasında üretiliyormus en yakın zamanda aracımın resimlerini koyarım gel gelelim lastik markası ve modeline BF GOODRİCH PROFİLER 2 tanesi 80 ytl den 320 ytl bu arada 175 / 65 / 14 iken 185 /65 / 14 t modelini taktılar inanılmaz memnunum araçda ses adına hiçbişi kalmadı michelin de sessizdi ama eskidiğinden dolayı olsa gerek ses yapar olmustu anlayacagınız lastik alanlar bi baksınlar bu markaya resimde ekleyecem şimdi bakarsınız lastiğin desenine gerçekten muhtesem bi lastik...saygılarımla...
  • ARKADASLAR BENİ SİTEDEN SINIRSIZ UZAKLASTIRMIS CEMSULTAN KARDEŞİMİZ EKİRİĞE SÖVMÜSTÜM ONDAN KAMU OYUNA SAYGI İLE DUYRULUR
  • kardeş bendeki 95 model bu araçlar enjeksiyonlu araçlar ama benim arabanın üstündeki tüp düz sıralı tüple farkı çok olurmu? aklım takılıyorda? bi yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilcd

kardeş bendeki 95 model bu araçlar enjeksiyonlu araçlar ama benim arabanın üstündeki tüp düz sıralı tüple farkı çok olurmu? aklım takılıyorda? bi yardımcı olurmusunuz

belki %5 fark vardır.

o da önemli değil

bende de senin kitten takılı, sorun yok, tam gaz devam
  • Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar biz ailecek yıllardır Renault marka arabalara biniyoruz 4 kangoo 1 scenic var şu anda yani anlayacağınız Renault bağımlısıyız.Eniştemde bir ara bu kasa toyotalardan vardı şunu söylemek isterim ki adam gitti 2006 toyota aldı ama hala düşünüyor acaba zamanında para sıkıntısı çekipte satmak zorunda kaldığım corollanmdan mı alsam? Ben renault kullanıcısı olarak şunu söylemek istiyorum bana göre corollanın en çok tutulan ve tipi en güzel olan corollası bu kasalardır.Hepinizin arabasını Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin arabalarınız temiz duruyor fotolarda helal olsun size.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erselyilgin

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar biz ailecek yıllardır Renault marka arabalara biniyoruz 4 kangoo 1 scenic var şu anda yani anlayacağınız Renault bağımlısıyız.Eniştemde bir ara bu kasa toyotalardan vardı şunu söylemek isterim ki adam gitti 2006 toyota aldı ama hala düşünüyor acaba zamanında para sıkıntısı çekipte satmak zorunda kaldığım corollanmdan mı alsam? Ben renault kullanıcısı olarak şunu söylemek istiyorum bana göre corollanın en çok tutulan ve tipi en güzel olan corollası bu kasalardır.Hepinizin arabasını Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin arabalarınız temiz duruyor fotolarda helal olsun size.

sagol kardeş seninkini de kazasız belasız arabalarımızı seveni biz daha cok severiz

• efsanecilerrrr neredesiniz yahu topiğe bak kaybolmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

efsanecilerrrr neredesiniz yahu topiğe bak kaybolmuş

burdayız geldik.. bende aranıza katılmak istiyorum bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NebuLa.Tr -- 19 Eylül 2007; 0:23:24 >
  • uyanın yaw efsanseciler nerelerdesiniz
  • ben int artık her zaman giremiyom selamlar ben comanderr
    yer uçağı efsaneler
    97 gli sakaryadan selamlar efsaneciler

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&&
  • fotoraf cektıkce koyayım dedim kimse bişey yazmıyo bu ne ya

• iyi yapmışsın kaan
  • eywallah kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaaaaan19

fotoraf cektıkce koyayım dedim kimse bişey yazmıyo bu ne ya

kapı kollarını beyaza boyat, kapı direklerini de siyaha bence güzel olur

ben ilk fırsatta öyle yaptıracağım

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.