Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.205.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta ıstersen benımkını 16.500 e bırakırım ıstedıklerınden sadece klıma yok 80.000 kılometrede 20 gunluk sıralı lpg sı var ustunde sony set var hıc kazasız cok temız 2 gune bır yıkatrım her ay kuafore gonderirim hala yetkili servis dısında bırı arabaya dokunmadı kagıtlarını bırıktırıyorum lpgnın de 5 yıl garantısı var .4tane lastık yeni jant yeni 4tanede kar lastıgı bulunmakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolas_kaan

işte benım kı 2. sevgilim

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&&

araba güzelmiş güle güle kullan

• sagol kardas
  • bu resmi unutmusum

• toyotacılar pek modifiye sevmez tahminim yoktur
  • sunroaf ı sevmem başıma güneş geçiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unloved -- 19 Ağustos 2007; 14:38:24 >
  • inanırmısınız geçenlerde bi aracın yanına çektim sunroof vardı araçta şöyle baktım bizimkine nasıl durur diye gerçekten şahane olacağına karar verdim özellikle diğer araçlardan daha yere yakın olduğundan dolayı sunroofın arkasını kaldırdığımızda şahane görünür. şöye çelik jantlı falan bir araç legolas kaan arkadaşımızın ilk resimde koyduğu gibi park ettiğimiz düşünürsek hafif direksiyon dönük çaprazdan biz bakıyoruz.offff ya güzel olur valla herkes bakakalır kannımca bizde kaçarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 19 Ağustos 2007; 14:38:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

inanırmısınız geçenlerde bi aracın yanına çektim sunroof vardı araçta şöyle baktım bizimkine nasıl durur diye gerçekten şahane olacağına karar verdim özellikle diğer araçlardan daha yere yakın olduğundan dolayı sunroofın arkasını kaldırdığımızda şahane görünür. şöye çelik jantlı falan bir araç legolas kaan arkadaşımızın ilk resimde koyduğu gibi park ettiğimiz düşünürsek hafif direksiyon dönük çaprazdan biz bakıyoruz.offff ya güzel olur valla herkes bakakalır kannımca bizde kaçarız

işte zevk budur abı...bencede hem ben geçen gun bıtane efsane kasa da gördüm cok super duruyordu hanı 206 tek kapılarda olanlardan var ya sonuna kadar acmıs bi yandanda subwufferın sesi geliyo gum gum cok beyendım zaten benm araba xli set değil teyb bile yoktu gittim aldım seti bu ay bunları oduyum sunroofu yaptıracam resmini koydugumda eminim yapmak istiyeceksiniz...

• işte toyotacılar yapmaz dediğiniz şey mukemmel olmus

•  &&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&&
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

inanırmısınız geçenlerde bi aracın yanına çektim sunroof vardı araçta şöyle baktım bizimkine nasıl durur diye gerçekten şahane olacağına karar verdim özellikle diğer araçlardan daha yere yakın olduğundan dolayı sunroofın arkasını kaldırdığımızda şahane görünür. şöye çelik jantlı falan bir araç legolas kaan arkadaşımızın ilk resimde koyduğu gibi park ettiğimiz düşünürsek hafif direksiyon dönük çaprazdan biz bakıyoruz.offff ya güzel olur valla herkes bakakalır kannımca bizde kaçarız

işte zevk budur abı...bencede hem ben geçen gun bıtane efsane kasa da gördüm cok super duruyordu hanı 206 tek kapılarda olanlardan var ya sonuna kadar acmıs bi yandanda subwufferın sesi geliyo gum gum cok beyendım zaten benm araba xli set değil teyb bile yoktu gittim aldım seti bu ay bunları oduyum sunroofu yaptıracam resmini koydugumda eminim yapmak istiyeceksiniz...

hocam sunroof olmasa o gum gum sesi duyduğun benim araçtır diyeceğim ama ben değilmişim.sunroof konusunda çok dikkatli olmalısın çok iyi bir usta yapmalı yoksa tavadan su falan akıyomuş birde tavanı kestirdiğin için geri dönüşüde yok istersen yetkili servise bi sor belki yaparlar. bu arada benimaracında resimleri var bi bak istersen zaten 2-3 kişiden başka kimse modifiye ile uğraşmıyo bizde efsane kasa mod+bilgi paylaşım diye ara sitede bulursun ben açmıştım topiği

• kardeş tuh senınkınıde görseydik keşke yakından bendende geliyor gum gum sesi ama karışmasın şimdi ewet ya kimse modifiye ugraşmıyor toyotayla yani az kişi aslında hem karizmatik araba hemde hızlı ben drag yarışıda 106 gti ezmiştim ben modifiye arabaları severim ve bunun içinde yapacagım araba toyotadır.sunroof öyleymiş ya su alır diyorlar ama araştıracam güzel oluyor çunku
  • bide usta sen ankarada mısın ya fotoyu cektırdıgın yer istanbul yolu mu
  • beyler arabalar konuşuyorrrr yawww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusmehmet -- 20 Ağustos 2007; 16:46:47 >
  • Bu da benim dül dül resim mi tekrar koyayım

• beyler foto lazım. bizim efsanenin orijinal satışda kullanılan resimlerinden. site yapıyorum bizim efsane ile ilgili
    bi yardım edin yapalım şu siteye
  • quote:

bide usta sen ankarada mısın ya fotoyu cektırdıgın yer istanbul yolu mu

evet dostum ankarada gölbaşına (Konya yolu) giden yol shell var orada çekmiştim.Jantlar cms öndekiler sis farı ben sana son halini göstereyim de bak bakalım sen eski resimleri bulmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 22 Ekim 2008; 20:53:45 >
  • ooo marsbel falan cok guzel olmus japonca yazıda güzelmiş valla hiç bu ivedik organize yarışlarına geldin mi gerçi gölbaşında da var ama ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

beyler foto lazım. bizim efsanenin orijinal satışda kullanılan resimlerinden. site yapıyorum bizim efsane ile ilgili
    bi yardım edin yapalım şu siteye

hocam ben aldıgımda bana baya resim brosur falan vermişlerdi şimdi sadece ajandasını buldum onda corolla resmi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: TaNeR_c

Merhaba arkadaşlar ben iki ay önce 97 model lpg.li Gli aldım. Aracım otomatik vites ve bir sorunum var.
    Aracı 2 ay önce almama rağmen ancak geçen hafta uzun yola çıktım. Bi ankara yapıp gedim. Yeni bolu tüneli yolu 50 km. kısaltmış ve istanbul gişelerden ankara gişelere tam 3 saatte girdim. Tabi uzun yola çıkmışken aracın son süratinide denemek istedim ve arabaya bir miktarda benzin aldım ki gaz ve benzin farkı varsa onuda anlamış olurum diye.
    Şimdi soruna gelince, aracım otomatik vites, tam gaz hafif rampa aşağı giderken ibreye bakıyorum 200 km hız gösteriyor fakat devir saatine baktığımda 7500 devir gösteriyorki araba baya bir bağırıyor ve daha gitmiyor. Gazdan hafif ayağımı çektiğimde vitesi 5 e atıyor ama bu seferde araba hantallaşıyor ve hızı düşüyor. Benim anlamadığım şey 200 km. hızla giderken araç 4 ncü viteste ve 7500 devire gelmeden 200'e çıkmıyor. İnsan diyorki 4 te 200 yaparsa 5 te neler yapmaz ama öyle değil durum, 5 e atması için muhakkak ayağımı biraz gazdan çekmem şart ama bu defada devir düşüyor ve araba yavaşlamaya başlıyor. Tekrar gazı köklüyorum yine 4 e atıyor ve yine 200'ü geçmiyor :( Bu arabanın bir sorunumu var yoksa otomatik vitesler hep böylemi?

Not: aracımı aldığımda tüm bakımlarını yaptırdım (hava filtresi, bujiler, yağ, şanzıman yağı)

Lütfen beni bu konuda aydınlatın arkadaşlar, ayar mı yapılması lazım yoksa parçamı değişmesi lazım, ya da beyindeki yazılımdan mı anlamadım.
    Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

aracın 4 vites ve otomatik. ayanı gazdan çekince 5. vitese geçmiyor, 4. viteste kalıyor

ayrıca aracının özellikleri ile ilgili ekte resim var inceleyebilirsin.
    ayrıca aracın yakıtı ile ilgili bilgi verirsen sevinirim

bu arabanın kataloğndan bir sayfa mı?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.