Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.205.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çevrenizde,bildiğiniz ve tanıdığınızda 9-14 bin YTL'ye Toyota satmak isteyen varsa (Bakımlı,temiz,km düşük,kazasız,boyasız,klimalı,yürüyen aksamı sağlam vs.) yardımlarınızı bekliyorum.Garaj araçları tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 3 Ağustos 2007; 23:50:42 >
  • ustat sen baya cok sey istiyon ama umarım bulursun
  • valla ben almayı dusundugun corolla'yı kullanıyorum, 39700 km'de 97 model xei, garaj arabası gibi kullanılmıs.

ama su an satmayı dusunmuyorum, zaten satsamda en az 14 isterim. herhalde istedigini ancak 13-14 gibi bir fiyat aralıgında bulabilirsin.

dilerim aradığın aracı bulursun.
  • eğer orj. ise değişen vede motorunda bir sorun yoksa kilometreside oldukça iyi. ucuz vermişsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOYOTAM

eğer orj. ise değişen vede motorunda bir sorun yoksa kilometreside oldukça iyi. ucuz vermişsin.

dostum ne vermesi, oyle bir arac verilir mi türkiye koşullarında. en uygun arac ulkemize, altın degerinde. hala biniyorum tabiki.
  • slm araba corolla xe 97 model harreret ibresi araba calıstıktan sonra yükseliyor ve ortada kalıyor hep ortada yükselmiyor dusmuyor neden böyle ve ikinci sorum sogutma pervanesinin calıstıgını duymadım baska arabalar stop ederken hemen fan sesi suyuluyor ama ben daha duymadım acaba corollada sıcaklık cok yukselincemi calısıyor saolun
  • tum sen dertsiz başına dert arıyon bence.araçtaki olumsuzlukların neden senin aracında olmadığını sorguluyorsun.toyotaların kolay kolay hararet göstergesi yerinden oynamaz.bunun nedenini aracı üreten japon mühendislere sormak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim12

slm araba corolla xe 97 model harreret ibresi araba calıstıktan sonra yükseliyor ve ortada kalıyor hep ortada yükselmiyor dusmuyor neden böyle ve ikinci sorum sogutma pervanesinin calıstıgını duymadım baska arabalar stop ederken hemen fan sesi suyuluyor ama ben daha duymadım acaba corollada sıcaklık cok yukselincemi calısıyor saolun

aracın motor suyunu soğutmak için kullandığı fan kontağa bağlı o yüzden. (fabrika çıkışı böyle)
  • efsane hararet yapmazzzz rahat olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: comanderr

efsane hararet yapmazzzz rahat olun

eh boşuna efsane değil yani

• Arkadaşlar 96 model corollanın lastik ebatları nedir. Ayrıca kullandığı lastikten memnun olanlar lastik markasında tavsiyede bulunabilirmi???
  • 165.13 jant ve kesinlikle mıchelin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkoparal

Arkadaşlar 96 model corollanın lastik ebatları nedir. Ayrıca kullandığı lastikten memnun olanlar lastik markasında tavsiyede bulunabilirmi???

1.6 ları soruyorsan 175*65*14 benim kullandığım bridgestone evo 330 .yol tutuşu iyive sağlam lastik. Bazı arkadaşlar biraz gürültülü buluyor ama ben memnunum.
  • anlayamadıgım bişi war simdi bu efsane kasaların en güzel en süratli en donanımlı versiyonlusu hangisi yazarsanız sewinirim..

bu işi çözemedim gitti...gli-xei-xe-xl-xli hiç birinin ne anlama geldigini tam olarak bilmiyorum..sizce en iyisi hangisi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanideli

anlayamadıgım bişi war simdi bu efsane kasaların en güzel en süratli en donanımlı versiyonlusu hangisi yazarsanız sewinirim..

bu işi çözemedim gitti...gli-xei-xe-xl-xli hiç birinin ne anlama geldigini tam olarak bilmiyorum..sizce en iyisi hangisi??

94-95 ve 98 model 1,6 xli,xei,gli 114 hp ve injeksiyonlu (yani en süratlileri)
    96-97 model 1,6 xli, xei, gli 105 hp ve injeksiyonlu
    93 model 1,6 gl, xl 90 hp ve karbiratörlü
    93-98 model 1.3 xl, xe karbiratörlü 12 valve 75 hp

en donanımlısı
    gli : 4 cam otomatik, merkezi kilit, yüksek ayarlı ve hıza duyarlı hidrolik direksiyon, bel destek ayarı, elektrikli dikiz aynaları, gli'e özel koltuk, tavan ve taban döşemesi, görünüm olarak da ufak tefek farklar vardır.

birde biraz fiyatları yüksek olan gli special'ler vardır onda ekstra olarak ABS ve Sürücü Hava Yastığı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 9 Ağustos 2007; 8:23:24 >

• arkadaşlar benim boşta duran bi adresim var ona bizim efsane ile ilgili bi site kuralım hep beraber. gerekli resimleri beraber toplarız

ne dersiniz ?
  • bana uyar dosrum elimden geleni yaparım
  • efsane ciler nerdesiniz
  • arkadaşlar bizim araçların avans ayarını nasıl değiştirebiliriz ?

neden derseniz cevabı :http://forum.donanimhaber.com/m_16719468/tm.htm
  • işte benım kı 2. sevgilim

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&&

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&&

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.