resim koyma olayını bir çözsem çok güzel olacak, gli specialımın fotolarını göndereceğim...
ceple veya foto makinası ile bilgisayarına resimini ekle resim boyutları fazla ise eklemez küçük boyuta indir sora gönder.diğer arkadaşlar yardım ederler..istersen maille yolla birine oda ekler senin resmi.
en sonunda resim koyabildm.
quote:
Orjinalden alıntı: ayavas
en sonunda resim koyabildm.
oldu sağol başka kroki resim varsa alalım
BU RESİM FAZLASIYLA İŞLERİNİ GÖRECEKTİR ARKADAŞLARIN AYAVAŞ.ÇOK SAĞOL
bir arkadaş stw resimleri istemişti
evet dostum bendim o station vagonlarda bizim sedanların abisidir.bekleriz sitemize....
ayavaş satmıyorsun dimi bu aracı ... alıcısı hazır.tabi istanbuldaysan
bu sw de bi çekicilik var ama çözemedim valla ayrı bi tatlılığı var ama neden
sağolun arkadaşlar.Hayır satmayı düşünmüyorum.Alalı daha 2 yıl oldu zaten.Çok memnunum.
allah kaza beladan korusun çok güzel aracın var orjinal bir araç
kontak kapatınca fan da duruyor kaputun üstü bayağı sıcak oluyor motor ve kaput arası mesafe az olduğundanmı?
bi zararı varmıdır fan müşiri filan değiştirmek gerekirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: comanderr
kontak kapatınca fan da duruyor kaputun üstü bayağı sıcak oluyor motor ve kaput arası mesafe az olduğundanmı?
bi zararı varmıdır fan müşiri filan değiştirmek gerekirmi?
Benimde geçenlerde dikkatimi çekti .Galiba bizim fanlar kontaktan geçiyor.Eğer fanın sürekli çalışıyorsa yada hiç çalişmıyorsa ozaman sorun var demektir.Mesela arabayı ilk çalıştırdığında fan hemen çalışmamalı.Eğer arızalanmişsada üzülme 20 ytl lik birşey 1 hafta önce yedek olarak almıştım. Birde arkadaşlar aklınızda olsun ,diyelimki fan müşiri arızasından hararet oldu.Bu durumda fan müşirinin soketi yerinden çıkartın fan direk çalişır.En yakın yerde değiştirirsiniz.
allah kaza beladan korusun çok güzel aracın var orjinal bir araç
Amin cümlemizi.
spirdal karar senin iki modellerde farklı model seçeneğine vede farklı kasalara sahip herkesin düşüncesi vede görüşü farklıdır.97.98 model eski kasa yani efsaneler 2001 model toyotalarla hemen hemen aynı fiyat bi düşün istersen neden diye..... oto galeriler bile harıl harıl 98 öncesi araç arıyorlar.ister temiz olsun ister bakımsız.ama ileride kolay satabileceğim bir araç istiyorsan efsane kasayı düşünmeye başla derim....