Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.208.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    98 modeller hocam 114 hp.. Bi de renk beyaz olunca hele hele gli olunca 19-20 bandına çıkıyor fiyatlar..bu arada gli nin kadife koltuk döşemesine hayranım gerçekten çok kalite ve çok rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyttatar kullanıcısına yanıt
    evet araç gerçekten dayanıklılık için yaratılmış.katalitik konvertör muhabbeti vardı bunlarda o hangi kasa da başlıyordu?

• Divide et impera D kullanıcısına yanıt
    98 den itibaren kat var hocam.. 94-95 modeller de114 hp 96-97 modeller 105 hp 98 modeller 114 hp katalitik konvertörlü...

• 9 hp cok farkediyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyttatar kullanıcısına yanıt
    1.6 - 97 GLİ aracımda katalitik konvertör mevcut ayrıca arasıra LPG patlatma yapıyor deniyor 27 aydır kullanıyorum hiç rastlamadım.Benim tek nokta marını diye bir marka eskilerden kalma imiş gayet memnunum.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Valla hiç 105 lik sürmedim.. Bundan önceki de 95 model 114 hp ydi...ama performanstan çok memnunum 2014 civic otm ten sonra uçak gibi geldi..

• op_dede O kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsanız kat iyi birşey değil..emisyona uymak için yapılmış performanstan çalan egzozdaki bir parça..Ayrıca mikserlilerde % 80 patlama olur ancak iyi bir gaz ayarı bunu minimuma indirir.. Her patlama hava filtresinin kutusuna yansımaz ve aracı stop ettirmez.. O yapar ama hava manifoldu Çelik olduğu için bizim araçlarda bunu hissettirmez.. Olay bundan ibaret.. Eski aracımda hava filtresinin kutu girişine yarım bant çekmişti usta o günden sonra kutuda hiç patlama olmadı.. Mikser kullanan arkadaşlara tavsiye ederim..

Ayrıca kat 98 yılında geldi 105 lik hiçbir araçta kat yok 114 lüklerde emisyonu kurtarabilmesi için kat koyulmaya başlandı..

• 96 model 1.3 xe karbüratörlü, BRC tüp.Tüpte açıyorum tüpte kapatıyorum. 4 yıldır çeyrek depo benzin kullanılmadan duruyor. Şehir içi 9 lt yakıyor maşallah deyin !!

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayfarer2140 -- 8 Mart 2016; 1:27:49 >
  • merhaba 1 ay oldu alalı 95 xli bagaj havuzu bulabılırmıyız fikri olan varmıdır acaba
  • wemmm kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı kaca aldınız
  • the kings kullanıcısına yanıt
    18.5 geldi tanıdıkdan aldım 180.000 binde
  • Selam 2.5 yıl önce almış olduğum 97 GLİ arabamdan memnunum tüm bakımları yapıldı yani binici olduğum içiin en ufak bir durumda yaptırıyorum zaten fazla masrafda açmadı fakat 19 yıllık araba olduğu için satıp üstüne para katmadan veya bir kaç bin takviye ile yüksek model bir araba almayı düşünüyorum.Bu aralar Dacia Logan 1.5 DCI arabalar dikkatimi cezbediyor 15.000 TL civarı 2005 ve üzerlerinde bulunuyor.Altarnetif olarak Fiat Albea 1.3 Multijet de olabilir bu araçlar hakkında pek bilgim yok.Altını çizerek söylüyorum benim arabamla hiç sıkıntım yok sadece model değişikliği olsun diye.Toyota yeni modelleride hoşuma gidiyor ama bütcem el vermiyor.Siz olsanız model yüksekliği için satıp bu söylediğim arabalrdan alırmısınız yoksa rahat dur başına iş almamı dersiniz.

Temsili Örnek bunun gibi

Yada bunun gibi bütceme uygun temizinden

www.arabam.com
    FİAT ALBEA 1.3 Multijet SL İkinci El Araba Fiyatlar Listeleri | arabam.com
    http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-fiat-albea-1-3-multijet-sl/2004-model-1-3-multijet-albea-acill/5997815?ref=bu

şuanki arabanızın tadını alamazsınız fakat her zaman yeni yenidir tabiki
  • Arkadaşlar 97 corolla gli otomatik kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Yeni aldım aracı ve beni gerçekten çok şaşırttı. 20 yaşında bir arabanın günümüz birçok arabasına taş çıkardığını söylerim ve araç 1 milyon km yi devirmiş su an 105 binde. Ve öyle geliyor ki bi bu kadar yola bana misin demez. Araçta birkaç eksik var bilgi almak istiyorum. Orta konsol ve sağ kalorifer üfleme peteginin acip kapama parcasi (yuvarlak bisey) yok. Kırılmış. PEtekleri acip kapatamiyorum. Sadece bu parcayi bulabilirmiyim. Saygılar.

• M.kkaya M kullanıcısına yanıt
    o tür parçaları hurdacılardan cok rahatlıkla bulursun google yaz japon yedek parça diye gitmene bile gerek yok cok rahatlıkla temin edebilirsin biraz araştırma ile
  • arkadaşlar emrhaba bişey sormak istiyorum.

Bende 99 model 1.6 palio var. araç 240 bin km'de. satmayı düşünüyorum. yerine de 93 model 1.3 corolla almak istiyorum, oda 260 bin km'de.

corollayı daha görmedim, bir tanıdığımın akrabası satıyor. 93 model olduğu için ve karbüratörlü olduğu için pek sıcak bakmıyorum. fiyatları da aşağı yukarı aynı.

Sizce değer mi? (tabi arabanın durumuna göre değişir mi ortalam bir yorum yapabilir misniz?)
  • eek88 E kullanıcısına yanıt
    Bence arabandan memnunsan değiştirme. Şikayetin varsa bişey diyemem.
  • hboluk H kullanıcısına yanıt
    Arabamdan genel olarak memnun değilim. Motordan ses geliyor, araba düşük rölantide istop ediyor (belki bu gaz ayar ile alakalıdır). Ama işte corollayı alsam bu sefer başka masraf çıkarma ihtimali olur mu onu bilmiyorum.

nasıl 93 model 1.3 corollaların arıza/masraf durumu nedir?
  • eek88 E kullanıcısına yanıt
    240 binde arabayı satıcan 260 binde araba alıcan. O sebeple değiştirme dedim. Km si düşük bir araba bulabilirseniz değiştirin. Km nin orjinal olmasına dikkat edin. Km düşürme olabilir. "Motor yaptırdık motor yaptırınca sıfırladık sonra 40 bin yaptı" gibi söylemleri yapanlara dikkat edin. Mümkünse o arabayı almayın. Km yüksek her zaman kötü olması demek değil tabi. Bakımsız 100 binde ki bir araba bile yüksek masraflar çıkarabilir.
  • 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.