Şimdi Ara

92. Oscar Ödül Töreni (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
7.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikan Rüyası Kore yarım adasına pompalanır.

• Best picture şaşırtıcı şekilde hakedene gitmiş ama irishman'a tek ödül verilmemesi, al pacino dururken brad pit'in ödülü alması komedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Best picture şaşırtıcı şekilde hakedene gitmiş ama irishman'a tek ödül verilmemesi, al pacino dururken brad pit'in ödülü alması komedi
    Laura Dern'ün 15 dk lık oyunculuğuna ödül veren, 3 saatlik şaheser filmdeki sıra dışı sayısız oyunculuğu es geçen akademi, isterse ağzıyla kuş tutsun....
    Phoenix reyzie sevindim sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Phoenix in konuşmaları mimikleri resmen rolden çıkamamış gibi
    Kardeşim kendisi anksiyete hastası..bende yıllardır çekiyorum heyecana gelemiyor
  • Joker'i seçmeyen oscara karşı duruşumuz budur.

92. Oscar Ödül Töreni

(Parazite'i henüz izlemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 10 Şubat 2020; 12:29:50 >
  • Genel anlamda ödüller doğru orantılı dağıtılmış ancak en iyi yardımcı erkek oyuncu brad pitt (Once Upon a Time in Hollywood) yerine, joe pesci (The Irishman) olmalıydı bence. Brad pitt'i filmde çok beğenmiştim ancak, joe pesci bir tık daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 10 Şubat 2020; 13:7:59 >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Irkçılık mı? Komik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bazı ödüllerde gönlümden geçen isimler faklı olsada son yılların en adaletli töreni olmuş bence
  • Parasite filmini henüz izlemedim. Kore filmlerine aşinayım ama, aynı yönetmenin Cinayet Günlüğü filmini de izlemiştim. Oscar almasına şaşırmadım çünkü gerçekten kaliteli filmler yapıyorlar.
  • Bence kesin favori diyebileceğimiz bir hollywood filmi yoktu, parasite izlemedim, çok iyi filmdir mutlaka ama birazda bu yüzden kazandı.
  • Parasite kazanmasi cok surpriz oldu.film nasil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    güzel film. yakalayabilirseniz için de güzel detaylarda var.
  • 92. Oscar Ödül Töreni

“Amerika’da filmlerim dahi bilinmezken Tarantino sürekli filmlerimi listesine ekliyordu. Quentin, seni çok seviyorum.”
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Zıpzıp gel buraya
    Yıln zıpzıpı Blackeagle03

• Bana göre Parasite biraz politik Oscar tarihinde olmamış bir olay ne zaman böyle durumlar olsa altında politik durumlar yatıyor .Büyük Amerikan yapımcılarının maliyetleri çok artı özelikle bir film tutmayınca kaybettikleri mevlalar çok yüksek oluyor.Kore filmlerinin yapımcılığını ve dağıtıcılığını üstlenip yüksek kar getirebilirler Parasite maliyeti 11 milyon USD .Dev yapımcılar için hiç bir kum tanesi. Bekleyip göreceğiz.

• Brad Pitt, adaylar arasında oyunculuk olarak Oscar'ı bulunmayan tek kişiydi. Yapımcı olarak Oscar'ı vardı. Böylesi enfes bir rakip topluluğu önünde ödül alması da şahane bir saygı duruşu oldu diye düşünüyorum. Filminin de yıldızıydı bana göre.

• en iyi görsel efekt 1917 [aslan kral veya endgame dururken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 10 Şubat 2020; 21:13:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Brad Pitt, adaylar arasında oyunculuk olarak Oscar'ı bulunmayan tek kişiydi. Yapımcı olarak Oscar'ı vardı. Böylesi enfes bir rakip topluluğu önünde ödül alması da şahane bir saygı duruşu oldu diye düşünüyorum. Filminin de yıldızıydı bana göre.
    yardımcı yetmez hocam, ilerde en iyi oyuncu ödülünüde alır inşallah
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Böylesi bir ikon haline gelmiş bir ismin almasını ben de isterim gerçekten. Şarap misali yaşlandıkça değerleniyor herif. Üstüne üstlük sırf karizma/yakışıklılık açısından adaylık/ödül kazanmıyor, oyunculuğu de hep ilerliyor diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.