Şimdi Ara

92. Oscar Ödül Töreni (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
7.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İrishmani ezdiler sırf Netflix filmi diye Spielberg sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akademiyi hacklediler mi , kafalarına taş filan mı düştü ne bu yıl çok farklı bir performans sergiliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Biz ucretsiz izliyoruz üye olduk

Alıntıları Göster
    sırf Oscar içinde üye olmak gelmedi içimden ama bunlar süper lig maçı gibi her yıl paralı

umarım ileri yıllarda ntv alır haklarını

• Parasite mekanın sahibi benim dedi geceye damga vurdu. Irishman'in 0 çekmesi kötü oldu. Bir Zamanlar Holivud'da baba ödülleri alamadı benim için pek iyi bir gece olmadı. Tüm salonun Scorsese'i ayakta alkışlaması iyi teselli oldu.

92. Oscar Ödül Töreni

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Parasite mekanın sahibi benim dedi geceye damga vurdu. Irishman'in 0 çekmesi kötü oldu. Bir Zamanlar Holivud'da baba ödülleri alamadı benim için pek iyi bir gece olmadı. Tüm salonun Scorsese'i ayakta alkışlaması iyi teselli oldu.

Irishman kötü bir filmdi

sadece efsane oyuncular ile olacak iş değildi

Hollywood filmide çok iyiydi yalnız ama tipik Tarantino filmi adalet dağıtımı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Şubat 2020; 7:34:17 >

• Sam mendes hayatinin en kötü gününü yasiyor sanirim. Uluslararasi filmi alan bir filme en iyi film ödülü vermek diger 8 filme haksizlik demek.
    Bu arada on dk erken bitti bana gore toren.

24 kategoride 21 tanesini bildim iki büyük surpriz olmasaydi iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

O adam zaten usta filminde pişti oldu bitti orada
    Joker ile de bize nasıl oynanır gösterdi. Bakma gençler darkknight Joker sever ama en iyi Joker Phoenix oldu

Jack Nicholson ı falanda geçti oynadığı ve gösterdiği performans ile
    Hocam zaten kabul eden büyük kesim var net Phoenix en iyi Joker oldu Ledger e büyük saygı duysakta

• Shattered Glass kullanıcısına yanıt
    Martin Scorsese bile parasite i sevdim dedi
    o adam sevdim demesi bir işaretti zaten

edit fena değil eh işte falan demişte olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Şubat 2020; 7:41:49 >
  • 1917 yerine parasite nin alması hoşuma gitti en iyi filmi helal olsun

• The irishman bence o kadarda kötü bir filim değildi.En azından 1 ödül verilebilirdi.

• İçerikteki sıkıcılık dışında 10/10 bir tören oldu açıkçası. Parasite mükemmel bir filmdi. Yönetmenin tırnaklarıyla, festivalleri gezerek tanıttığı filmi ayakta alkışlanarak onurlandırıldı. Sıfır çeken The Irishman'in yönetmeni Scorsese bile ne kadar saygı duyduğunu belirtti zaten.

Keşke her sene böyle hak edene ödüller çıksa. İlk kez tebrik ettim akademiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Martin Scorsese bile parasite i sevdim dedi
    o adam sevdim demesi bir işaretti zaten

edit fena değil eh işte falan demişte olabilir
    Martin Scorsese kiskanc birisi parasite in yonetmeni Amerikalı olsaydi sevdım demezdi sam mendes bankoydu çünkü yönetmenler birliginide aldi.
    Parasite i bende sevdim güzel film ama uluslararasi dalda zaten aldi ödülü Best Picture hakki değildi.

• Sinemanın güzellliği ve evrenselliği açısından güney kore filminin kazanması güzel oldu buna seviniyorum. Akademi son yıllarda senaryo, yönetmen ve en iyi filmi ayrı ayrı dağıtarak eyyam yapıyordu bu sene yapmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam zaten kabul eden büyük kesim var net Phoenix en iyi Joker oldu Ledger e büyük saygı duysakta

Alıntıları Göster
    çok iyi iş çıkardı Phoenix

sinemada izlerken kafayı yedim bu nasıl oyunculuk diye tipi karizmatik değil diye işte genç kesim sevmedi

• Anlık Bong Joon-Ho

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.Geçen yıl Roma'da en iyi film Oscarını alabilirdi ama en iyi yabancı dil ve en iyi yönetmen Oscarını verip denge gözetmişlerdi.

Sam Mendes'inde American Beauty filminde dolaylı bir en iyi yönetmen Oscarı kazandığını düşünüyorum.En iyi film,en iyi oyunculuklar harika bir senaryosu vardı filmin kendisine pek birşey kalmamıştı açıkçası.
    Sam Mendes'i çok severim filmogrofisinde bir tane kötü film yoktur ama üzülmedim bugün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 92. Oscar Ödül Töreni

• Parasite'in en iyi film ödülünü alması nasıl bir saçmalıktır

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    güzel bir saçmalıktır

Koreli diye ırkçılık yapmayalım hak ettiler aldılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parasite sonuna kadar haketti, keşke Snowpiercer da aynı ilgiyi görseydi, arada kaynadı gitti.

Birkaç tartışmalı ödül dışında bütün ödüller hak edildi bu sene.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.