Bildirim
92 TYT 63.5 AYT 86 obp sıralama kaç gelir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
35-40
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flokininbltası -- 19 Haziran 2022; 23:9:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ücretli tıp hayal desene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sıralama aralığında ücretli tıp var diye biliyorum ve moralini de bozma sakın hocam inanılmaz bilgi kirliliği var şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flokininbltası -- 19 Haziran 2022; 23:11:57 >
Haklısınız. Sınav kadar bu bilgi kirliliği de yoruyor insanı. Annem çok umutluydu benden olmadı yapamadım dedim netlerim söylemedim umutlandırmak istemedim sınırda kalırım diye
Hocam buraya yazacağına google a yks sıralama hesaplama yaz verilerini gir oraya
Buradan daha isabetli tahmin olur trollere de maruz kalmazsın
belki 50k
Haklısınız öyle yapayım. O konuda da aklıma şey takılıyor bu seneki sınavın zorluk derecesi geçen yıla göre farklı olduğu için ne kadar isabetli olur bilemem ama trole gelmekten iyidir
Ben 30kdan mezuna kalıp 10kya çekerek tıp yazmıştım geçen sene hocam bazı son zannettiklerimiz başlangıç olabiliyor. benim sana tavsiyem sıralama açıklanıncaya kadar tatilin tadını çıkar sonrasında bir şekilde yolunu çizersin zaten:)
28-32k yakışır gibi hocam ama obp bi tık geriye atabilir bilemedim
Netten sıralama hesabı yaptım 2021 e göre 9336 2020 ye göre 50931 arada uçurum var. Bu arada hepinize çok teşekkür ederim 🙏
Sınav kafasından bi çıkabilsem çok iyi olacak aslında. Benim tekrar hazırlanmak gibi bir şansım yok. Bakalım durum ne gösterecek. Çok teşekkür ederim bu arada 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X