Şimdi Ara

92 UNO 70 SX İ E KM'DE 500 BİN TL YAKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 92 UNO 70 SX İ E KM'DE 500 BİN TL YAKIYOR. ENJEKSİYON PROBLEMİ OLABİLECEĞİ SÖYLENİYOR. LPG TAKTIRARAK BU PROBLEMDEN KURTULABİLİRMİYİM. ENJEKSİYON SİSTEMİNİ ÇIKMA OLARAK BULABİLİRMİYİM ? KAÇA MAL OLUR

• bu konu bir kez daha açılmıştı sanırım..500bin yakan bi arabayı tamir etsen ne kadar düşebilir bilmem ama imkanın warsa elden çıkarmanı tavsiye ederim..kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: nwolfk

92 UNO 70 SX İ E KM'DE 500 BİN TL YAKIYOR. ENJEKSİYON PROBLEMİ OLABİLECEĞİ SÖYLENİYOR. LPG TAKTIRARAK BU PROBLEMDEN KURTULABİLİRMİYİM. ENJEKSİYON SİSTEMİNİ ÇIKMA OLARAK BULABİLİRMİYİM ? KAÇA MAL OLUR

• Bu benim ilk arabam. İlk tecrübemi edindim yani (Tecrübe = Yenilenen kazıkların Bileşkesi) Piyasası ne kadardır. 6000 YTL düşünülebilirmi ?
  • he hee heee benim V8 camarodan fazla yakıyor...Sen benzini yakmıyorsun egzostdan boşaltıyorsun..

Arkadaşım o arabayı kolay kolayda satamazsın...ya adam edip bineceksin..yada atacaksın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

he hee heee benim V8 camarodan fazla yakıyor...Sen benzini yakmıyorsun egzostdan boşaltıyorsun..

Arkadaşım o arabayı kolay kolayda satamazsın...ya adam edip bineceksin..yada atacaksın..

Senin camaro buğdaylı mı kepekli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxu -- 31 Mart 2006; 10:31:55 >
  • Arkadaşımda vardı, 97 Uno sx 130bin km normal kullanımda 220bin yakıyordu ortalama. bence motorun gerekli bakımlarını yaptırmalısın, lpg de taksan soruna açık bir araban var satarkende sorun yaşarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.