9199 TL Xiaomi Mi 11T 8-256GB/AMOLED 120Hz 1000nits/Dimensity 1200(6nm)/108MP(S5KHM2)+16MP(OV16A10)/5000mAh(67W) https://www.gittigidiyor.com/xiaomi-11-t_spp_1012213?id=786912004 Detaylı özellikler: https://www.gsmarena.com/xiaomi_11t-11099.php https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-11t Resmi web sitesi: https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-11t |
9199 TL Xiaomi Mi 11T 8-256GB/AMOLED 120Hz 1000nits/Dimensity 1200(6nm)/108MP(S5KHM2)+16MP(OV16A10)
-
-
2017 yilina kadar yillarca android kullandim sonra iphone aldim sadece.hizlida olsa cok ozelligide olsa android isletim sistemine sahip bir telefona bu paralari vermek bana pek mantikli gelmiyor.herseyi gectim satarken yarattigi deger kaybi bile tek basina almamak icin sebep.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
çin telefonu bile 2 asgari ücretten pahalı fena şahlnmışız🥳🥳
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 11 bile 12k. 3 senelik telefon. ve 64gb
-
10 bine tlye Xiaomi telefon akıl işi değil
bir de sıcak fırsatlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Nisan 2022; 20:35:24 > -
Android ilk yıllarda sıkıntılıydı. Yavaşlama, donma vs oluyordu, başka sıkıntılar oluyordu. İosta da oluyordu. Şu an gayet stabil, sıkıntısız. Daha kişiselleştirilebilir ve daha kullanışlı. Şu an aynı fiyat olsa bile herhangi bir android telefonu tercih edebilirsiniz. iPhone da el mahkum kazık yiyorsunuz ama androidde seçenek çok, kampanya çok. Kamera önemliyse kamerası öne çıkan, performansı önemliyse performansı öne çıkan, batarya önemliyse bataryası öne çıkan vs model bulabiliyorsunuz.
Özetle her android konusunda iphone guzellemesi yapanları görmek sinir bozucu.
Bugünün 9200 lirası geçen senenin 4000 lirasıydı, enflasyona alışamadık hala. 9 bin liraya iphone yok bile. Piyasayı bilmeden saçma sapan yorum yapıyorsunuz. Xiaomi 9 kullanıcısı olarak ben de bir daha xiaomi almayı düşünmüyorum ama iphone kıyaslaması mantıksız çünkü en ucuzu 11-12k dan başlıyor, onlarda 2-3 senelik modeller.
Şahsen bana göre en iyi fiyat performans telefonları şu an 5 bin liralık m52 ve 9 bin liralık s21.
-
Çok kaliteli Samsung modelleri varken mantıklı gelmiyor. OIS bile yok.
-
Başlamış yine sidik yarışı.
Kaçak 8-128gb orta halli işlemcili sıradan bir android telefon normal kullanan herkes için yeterlidir.
-
güzel telefon 5000 6000 olsa alırdım ama 10000 tl neredeyse çok pahalı
-
2 elde yasattigi deger kaybini hic hesaba katmiyorsunuz.
Peki siz iphone için verilen fazla paranın değer kaybını ya da o farkın getirisini hesaba katıyor musunuz? Olası kayıp çalıntı hasar vs durumunda oluşacak zararı hesaba katıyor musunuz?
Örnek iki muadil telefon. 7bin farkı nasıl değerlendirmek istersiniz?
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/628424-638816/apple-iphone-12-128gb_samsung-galaxy-s21/
-
Fiyatlar uçtu gitti, insan şunun içine bir ois koyar.
-
oneplus 9 pro kullanıyorum iphone hızlı android yavaş diyenlerin eline telefonu versem kendinden geçer
-
Kusura bakmayın ama xiaomi'ye bu paralar verilmez bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İphone da kamerası iyiymiş bataryası iyiymiş uğraşmıyosun. Bütçene göre alıyosun bütün işini görüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boş yapmışsın 10 binlik iPhone 11 60 hz de ips ekran var rezalet yani ve 3 üstüne 2 jenarasyon çıkmış iPhone benim için hesap makinasından farkı yok. Ben değer kaybına bakmam xioaomi arayüzüyle fiyatıyla ekranıyla o paralara 12 pro Max olsa bile yinede layıkıyla gömer.
O telefon 13 pro Max in bile içinden geçer iğrenç ötesi iphoneye dokunmak bile istemezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Android ilk yıllarda sıkıntılıydı. Yavaşlama, donma vs oluyordu, başka sıkıntılar oluyordu. İosta da oluyordu. Şu an gayet stabil, sıkıntısız. Daha kişiselleştirilebilir ve daha kullanışlı. Şu an aynı fiyat olsa bile herhangi bir android telefonu tercih edebilirsiniz. iPhone da el mahkum kazık yiyorsunuz ama androidde seçenek çok, kampanya çok. Kamera önemliyse kamerası öne çıkan, performansı önemliyse performansı öne çıkan, batarya önemliyse bataryası öne çıkan vs model bulabiliyorsunuz. Özetle her android konusunda iphone guzellemesi yapanları görmek sinir bozucu. |
2017 yilina kadar yillarca android kullandim sonra iphone aldim sadece.hizlida olsa cok ozelligide olsa android isletim sistemine sahip bir telefona bu paralari vermek bana pek mantikli gelmiyor.herseyi gectim satarken yarattigi deger kaybi bile tek basina almamak icin sebep.
|
çin telefonu bile 2 asgari ücretten pahalı fena şahlnmışız🥳🥳
|
Çok kaliteli Samsung modelleri varken mantıklı gelmiyor. OIS bile yok. |
Bugünün 9200 lirası geçen senenin 4000 lirasıydı, enflasyona alışamadık hala. 9 bin liraya iphone yok bile. Piyasayı bilmeden saçma sapan yorum yapıyorsunuz. Xiaomi 9 kullanıcısı olarak ben de bir daha xiaomi almayı düşünmüyorum ama iphone kıyaslaması mantıksız çünkü en ucuzu 11-12k dan başlıyor, onlarda 2-3 senelik modeller. Şahsen bana göre en iyi fiyat performans telefonları şu an 5 bin liralık m52 ve 9 bin liralık s21. |
Başlamış yine sidik yarışı. Kaçak 8-128gb orta halli işlemcili sıradan bir android telefon normal kullanan herkes için yeterlidir. |
Benzer içerikler
- 1 günlük 10 gb linki
- bimcell hediye internet
- tobi 3gb
- yanımda premium
- turkcell 25+25 gb 50 tl
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X