Şimdi Ara

925 bataryasını yenileyeceğim,sizce hangisini alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 adet satıcı buldum gittigidiyorda birisi original diyor diğer satıcı da türkiyede üretilip orjinal bataryasından %30 daha performanslı deşarj süresi vs diyor.Sizce hangisini alayım? Bataryayı kendim değiştirmeyi düşünüyorum

Original diye satılan
    Türk malı iso belgeli %30 daha performanslı diye satılan

• Ben şahsen servise verirdim iki bataryanında kaliteli olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    servis ne kadar değiştiriyor acaba?
  • Yalana bak. Türkiye'de ne zaman telefon bataryası fabrikası kuruldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Garantisi yok ise tahminimce max 80 tl
    Garantisi varsa beleş

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Garanti bitmeden göndermek gerek o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

quote:

Garantisi varsa beleş

hocam ben daha önce verdiğimde garantiye değiştirmediler?Şarjı çabuk bitiyor diye yollammıştım.Yine yollasam geri yollicaklar telefonu biliyorm.Garantisi var telefonun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

quote:

Garantisi varsa beleş

hocam ben daha önce verdiğimde garantiye değiştirmediler?Şarjı çabuk bitiyor diye yollammıştım.Yine yollasam geri yollicaklar telefonu biliyorm.Garantisi var telefonun

Sizde diretin o halde sorun kısmına aynen şöyle yazın
    Telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor bataryam ölü durumda batarya değişimi talep ediyorum

• 925in içini açtınız mı hiç?

• Edge hatasından dolayı önceki mesajımı editleyemediğim için bu mesajı yazıyorum..

925 bataryasını nokia servislerinden temin edebiliyorsanız daha iyi olur. Üretilip üretilmediğini bilmiyorum. Önce servisleri bi sorun soruşturun. Gerekirse başka bi ildeki servislerle irtibata geçin.. Ve orjinal batarya alın. Daha performanslı vs. Laflara inanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Edge hatasından dolayı önceki mesajımı editleyemediğim için bu mesajı yazıyorum..

925 bataryasını nokia servislerinden temin edebiliyorsanız daha iyi olur. Üretilip üretilmediğini bilmiyorum. Önce servisleri bi sorun soruşturun. Gerekirse başka bi ildeki servislerle irtibata geçin.. Ve orjinal batarya alın. Daha performanslı vs. Laflara inanmayın.

içini açmaddım hocam,ama servis test ediyor sanırım bataryayı sorunsuz diye yolluyor.Vericem 1 hafta boşa bekleyip gelecek sıkıntı o bide.Tamam ben arayıp sorayım garantisi bitmeden.Gerçi arasakta ulaşamayız ya hayırlısı
  • Açmadıysanız batarya yı kendiniz çıkartmayı düşünürseniz youtube sökme toplama videoları var. Onları izleyebilirsiniz. Rusların çektiği var bi video. Onu bulmanızı tavsiye ederim. Çoğunlukla rusça yazıyor ismi ama accumulator removal diye de eklemişler. T5 ve T3 tornavida ihtiyacınız olacak. Hani şu ucu yıldız gibi olanlar var... Ben kulaklık girişini değiştirmek için belki 10 kez söküp taktım. Ana kartı falan çıkarttım batarya değişimde Allah'tan ana kart çıkartmaya gerek olmuyor. Şimdi den kolay gelsin.

• İnternette 2600mah bataryalar var 925 ile uyumlu doğuluğu nedir acaba? Kullanan var mı?

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    acaba garanti sıkıntı yaratır mı ya versem değiştirirler mi pili
  • Bi kez açarsanız garantisi ölür. Garantiye verip değiştirilmesini talep ederseniz, servisin inisiyatifine kalırsınız. Fakat parasıyla bataryanın değiştirilmesini istiyorum derseniz hemen değiştiriller isterseniz daha once denemediyseniz bi başvurun batarya değişimi için. Değiştirmezlerse 2.ye ücret karşılığında değiştirttirirsiniz. Arada zaman kaybı mutlaka olacak. Fakat garantisi ölmeyecek. Garantisinin bitmesine az kaldıysa kendiniz değiştirin derim. Karar sizin hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.