Şimdi Ara

929 TL Casper S20 tablet 10 inç 3 GB Media Markt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne dersiniz? 50 ₺ kupon da var çek satışta. + %2 avantajix..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir numarası kalmadı artık bunların tabletle yapabileceğin herşeyi telefonla yapıyorsun zaten.(Kullanım bakımından)
    Casper bir de marka zaten malum.
    Asus falan olsa tavsiye ederimde.Uzun vadede bu cihaz bir işinize yaramaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Bir numarası kalmadı artık bunların tabletle yapabileceğin herşeyi telefonla yapıyorsun zaten.(Kullanım bakımından)
    Casper bir de marka zaten malum.
    Asus falan olsa tavsiye ederimde.Uzun vadede bu cihaz bir işinize yaramaz...
    Ne alaka tablet gereksiz falan

• İşlemcisi zayıf sanırım.
  • Parasının tableti değil, uzun araştırmalarım sonucu Huawei mediapad t5 aldım. Memnunum tavsiye ederim.

Ek olarak, Tabletin gereksiz olduğununu belirtmişler, sürekli yolculuk yapan işe okula gitgel yapanlar için bence harika bir seçenek. Zira telefonun ekranında kör oluyorsun.

• Casper pişmanlıktır

• Admin başlığı 929₺ diye değiştirmiş haklı olarak. Dün 800'dü fiyat daha mantıklıydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Casper alacak kadar cesaretli bir arkadaş var mı sıcak fırsatlarda :)

• şu an kullanan var mı bu tableti ? casper s20 ?
  • bunu almayı düşünüyordum, sonra fp açısından L20 modelini aldım, 1.189 a gelmişti kupon ve indirimle. Benzer fiyata bulursanız L20 alın, 4.5G desteği bu paraya müthiş, tek kötü yanı diğer benzer donanımdaki tabletlere göre ağır. Kutusundan kılıfı ve üzerinde ekran koruyucu ile çıkması avantaj. Bu arada Casper satıcı N11 den almıştım, ürün elime geldiğinde 1 ölü pixel vardı, aynı gün gönderdim, ertesi gün ekranı değişip yeni bir biçimde gönderdiler ve ürünü öyle onayladım. Kötü değil bence servisi, hatta hiç böyle bir hız görmemiştim daha önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

bunu almayı düşünüyordum, sonra fp açısından L20 modelini aldım, 1.189 a gelmişti kupon ve indirimle. Benzer fiyata bulursanız L20 alın, 4.5G desteği bu paraya müthiş, tek kötü yanı diğer benzer donanımdaki tabletlere göre ağır. Kutusundan kılıfı ve üzerinde ekran koruyucu ile çıkması avantaj. Bu arada Casper satıcı N11 den almıştım, ürün elime geldiğinde 1 ölü pixel vardı, aynı gün gönderdim, ertesi gün ekranı değişip yeni bir biçimde gönderdiler ve ürünü öyle onayladım. Kötü değil bence servisi, hatta hiç böyle bir hız görmemiştim daha önce.
    Hocam cihazı yenisiyle birebir değişim yapmaları gerekmiyor muydu? Neden tamir ettiler?
  • Bedava tamir etmelerine şükredilmeli hocam. Sonuçta CASPER.

• bir ipad pro kullan bakalım gerekli mi gereksiz mi anlaşılır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 27 Mart 2020; 13:8:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sacmAdam kullanıcısına yanıt
    ben de yenisini gönderirler diye düşünmüştüm, ama ekran tamir (lcd değişimi) edilip gönderildi, açıkçası tekrar ölü piksel çıkar mı diye beklemekten iyi olduğunu düşünüp sorun etmedim. Bir de değişimle aynı sürede tamir edildiği için bir kaybım olmadı
  • Ben 1 ay önce çocuğa aldım bunu. N11 de 839 TL ydi o zaman. Çocuk kullanacaksa bence yeterli bir ürün, yanında kılıf vs de geliyor. Dokunmatik çok hassas değil benim gözlemlediğim. Yetişkin kullanacaksa çok tavsiye etmem, basit kaçar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Liberty Citizen kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.