< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 22 Mayıs 2018; 22:36:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 22 Mayıs 2018; 22:36:43 > |
Bu telefona bu fiyat bile fazla, ürün özelliği için değil yedek parça ve servis sıkıntısı için diyorum.
Bu telefona göre kılıf yok, aksesuar yok, yedek parça yok. Bunu ben quatroda yaşadım. Milliyetçilik yaptık sağa sola 5 telefon alırdık. İlk başta her şey güzeldi, sonra her telefon servise gitmeye başladı. Toplama telefonların kronik sorunları bitmek bilmiyor. Aldıktan 27-28 ay sonra ekranı kırılan telefonun ekranı satıcıda yok. Meğer antin kuntin çin malını almışlar marka basmışlar markanın sonuna 1461 eklemişler. Telefonun ekranı dünyada yok, şirket üretimi durdurmuş. Direk çöp oldu. Bu telefonu alırsanız bugünden itibaren kılıf&aksesuar bulamayacaksınız. 2 yıl boyunca bu telefonun kronik sorunları bitneyecek. 2 yılın ardından bozulan ve eskiyen aksamlar için parça bulamayacaksınız. Kaan, Ali, Ahmette değilim ben size olacakları söylüyorum. Yedek parça yok, servis kötü. Kötü değilsede kötü olacak. Çöpe f/p değeri verilmez. Parası olmayan buna verip parayı çöpe atana kadar ikinci el tel alacak ya da 600 lirayla aleminyum kasa, çift kamera, parmak izi, android 7 şekli yapmayacak. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 18 Mayıs 2018; 4:38:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa- -- 20 Mayıs 2018; 10:7:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |