Şimdi Ara

93/2 Manisa-Alaşehir 2.Ulaştırma Er Eğitim Taburu Adayları Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Askerliği Manisa-Alaşehir 2.ulaştırma er eğitim taburu'na çıkan arkadaşlar varmı ? (93/2 tertipler)

7 yada 8 mayısta teslim oluyorum, özellikle ankara'dan var mı buraya gidecekler ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Manisa Alaşehir 2. Ulaştırma Er Eğitim Taburu Adayları İçin Bilgiler

93/2 Manisa Alaşehir 2. Ulaştırma Er Eğitim Taburu, vatani görevini yapmak üzere göreve çağrılan bedelli asker adaylarını eğitmek için kurulmuştur. Tabur, Manisa ilinin Alaşehir ilçesinde yer almaktadır.

Eğitim Süreci

Taburda verilen eğitim, toplam 21 gün sürmektedir. Eğitim programı, temel askerlik bilgileri, silah kullanımı ve çeşitli askeri konuları kapsamaktadır. Adaylar, eğitim süresi boyunca taburda barınmakta ve yemeklerini tabur mutfağında yemektedirler.

Bedelli Askerlik

Bedelli askerlik hakkına sahip olan adaylar, 93/2 Manisa Alaşehir 2. Ulaştırma Er Eğitim Taburu'nda eğitimlerini tamamlayarak vatani görevlerini yerine getirebilirler. Bedelli askerlik, belirli bir ücret karşılığında normal askerlik süresinin kısaltılmasını sağlamaktadır.

Yorumlar

93/2 Manisa Alaşehir 2. Ulaştırma Er Eğitim Taburu hakkında yorumlar genel olarak olumludur. Adaylar, taburdaki eğitim kalitesinden, barınma koşullarından ve yemeklerden memnun kalmaktadırlar. Tabur komutanı ve personeli de yardımsever ve ilgili olarak tanımlanmaktadır.

İletişim Bilgileri

Tabur ile iletişime geçmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz:

• Adres: 93/2 Manisa Alaşehir 2. Ulaştırma Er Eğitim Taburu, Alaşehir/Manisa
    • Telefon: (0236) 774 10 50
    • Web Sitesi: www.asegitimtaburu.tsk.tr
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende oraya düştüm eskişehirden gidicem yanlız 11 ine kadar teslim ol dediler sülüsü alırken
  • Bende son teslim olma tarihine 9 mayıs yazmışlar.
  • Mer-Man Arac Sürücüsü yazıyo sülüste nedir bu arakadaslar ben hayatımda hiç kamyona binmedim ne olacak bizim sonumuz
  • Arkadaşlar zor diyemicem ama kolayda değil akıllı adamı çok severler 1 inci bölük 2 ci takım :) yemin töreninden sonraki dönem dahada rahatlıyorsunuz şu mevsimde sıcak olur bol bol iç çamaşırı çorap götürün bol jilet götürün gerisini onlar veriyor . HAYIRLI TESKERELER.
  • bende acemi eğitimimi orada aldım, 75 gün acemilik yapıyorsunuz(geri hizmet seçilmezseniz)
    açıkcası sizin işiniz hiçte kolay olmayacak, havaların sıcak olduğu döneme denk geliyorsunuz. Bol bol sürüneceksiniz.
    Alaşehirde 2 tabur var 1-inzibat 2-ulaştırma
    siz inzibatlrdaki rahatlığı gördükçe ne kadar kötü bir yere düştüğünüzü anlıycaksınız. Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timur1

bende acemi eğitimimi orada aldım, 75 gün acemilik yapıyorsunuz(geri hizmet seçilmezseniz)
    açıkcası sizin işiniz hiçte kolay olmayacak, havaların sıcak olduğu döneme denk geliyorsunuz. Bol bol sürüneceksiniz.
    Alaşehirde 2 tabur var 1-inzibat 2-ulaştırma
    siz inzibatlrdaki rahatlığı gördükçe ne kadar kötü bir yere düştüğünüzü anlıycaksınız. Allah yardımcınız olsun.

Ben 1 bölük 2 takım inzibat bölüğündeydim rahattık açıkcası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vayyy beee ne günlerdi :) Askerden geleli 3 ay oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.