Şimdi Ara

93/3 Ağustos Tertipleri Buraya (Yerler Açıklandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
38.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım usta birliğiniz güzel yerlere düşerde bizim gibi tanrının unuttuğu yerlerde askerlik yapmazssınız
    gelinde gidek artık be torunlar
  • Gelin artik p. Torunlarrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rkadaşlar Tecil Bozdurdum Muhtemel Sevk Tarihi 12.08.2013 yazıyor Memlektte AĞUSTOS Gönderiyo +92liyim Gidermiyim Sizce ? Yaşıtlarım Suan Asker'de Lütfen Bilen Yardım Etsin Çok Merak Ediyorum
  • Taa 2012 Kasımın basında tecil bozdurdum subatta dediler almadılar . mayısta dediler yine almadılar. agustosta da almazlarsa artık isteselerde gitmem ag. iş hayatına atılamadık bi türlü. nası bi sistem var anlamıyorum. bütün hevesim kactı. kaçanları zorla tutar götürürler gidecek adamları almazlar.
  • torunlar gözümüz yollarda sizi bekliyoruz.
  • Uzun donem askerlik yapanlara/yapacak olanlara Allah sabir versin, kolayliklar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokuşcu

Taa 2012 Kasımın basında tecil bozdurdum subatta dediler almadılar . mayısta dediler yine almadılar. agustosta da almazlarsa artık isteselerde gitmem ag. iş hayatına atılamadık bi türlü. nası bi sistem var anlamıyorum. bütün hevesim kactı. kaçanları zorla tutar götürürler gidecek adamları almazlar.

bende aralık 2012 bozdurmuştum tecili , mayıs olmadı , dün genelkurmayı aradım ağustosta kesin askersin dediler temmuzun 15-19 arası belli olucak yerin dedi.sende ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihikiz

quote:

Taa 2012 Kasımın basında tecil bozdurdum subatta dediler almadılar . mayısta dediler yine almadılar. agustosta da almazlarsa artık isteselerde gitmem ag. iş hayatına atılamadık bi türlü. nası bi sistem var anlamıyorum. bütün hevesim kactı. kaçanları zorla tutar götürürler gidecek adamları almazlar.

bende aralık 2012 bozdurmuştum tecili , mayıs olmadı , dün genelkurmayı aradım ağustosta kesin askersin dediler temmuzun 15-19 arası belli olucak yerin dedi.sende ara

numarası kactı kardes oranın
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihikiz

quote:

Aradım genel kurmayı . agustos için bana mecciği gösterdiler. kasım a kaldık iyi mi ? tecil bozdurduktan tam bir sene sonra .helal olsn böle sisteme valla.

• Atarsa 427 başka yok aklınız varsa kısa dönem yapın
  • Oha bastonlar konu acmis

Şafak 48

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerliğim 2015 e kadar tecilli fakat şimdi tecili bozdurursam ağustosa yetişirmiyim arkadaşlar ?
  • bu askerlik hava değişimi almadan bittmez atarsa 424
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

bu askerlik hava değişimi almadan bittmez atarsa 424

Torun Zaman geçer kafana takma :) Atarsa 153
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

askerliğim 2015 e kadar tecilli fakat şimdi tecili bozdurursam ağustosa yetişirmiyim arkadaşlar ?

tecilimi bozdurdum ağustosta askersin dediler yerim bile belliymiş kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı
  • Aboo şafak 355 derken çömezlerinde konusunu gördük ya vay anasını yaa.
  • oh be sonunda ağustos gidiyorum.. şubat olmadı mayıs olmadı derken şimdi aradım genelkurmayı kesin gidiyorsun dediler çok sevindim ya
  • 2-3 ay önce muayene olmuştum. 3 gideceğimi hiç beklemiyordum ama bugün öğrendim 3 gidiyormuşuz
  • Ben nisanın sonunda ağustos celbi için işlemlerimi hallettim, bugün konak şubesini arayıp ağustos celbiyle kesin olarak gidip gidemeyeceğimi öğrenmek istedim fakat telefon kapatmalar 5dk. sonra ara demeler falan. Sonunda aksi bir sesle ne istediğimi anlamadan 15inde falan belli olur o zaman ara yada gel tarzı birşey söyleyip geçiştirdi bir bayan sağolsun.. Ağustos celbiyle gidecekler arayıp bilgi alabildi mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.