Şimdi Ara

93/3 Ağustos Tertipleri Buraya (Yerler Açıklandı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
411
Cevap
6
Favori
38.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben on gün önce filan genelkurmayı aramıştım kesin gidiyorsun ağustosta demişlerdi ama yinede şubeye de sorup emin olmak istedim. bu sabah gittim orda da aynı şekilde söylediler. ağustos gidiyorsun dediler. ara genelkurmayı yada direk şubeye git
  • jackdaniels09 J kullanıcısına yanıt
    Aradım, ağustos'ta kesin gidiyormuşum
  • Sınırlandırmamız yapıldığına göre geriye yerlerin belli olması kaldı...
  • sa ben birşey öğrenmek istiyorum bilen varsa 2013 sonunda tecil im bitiyor ve ben bozdurmak istiyorum 93/3 ağustos'ta gitmek için şimdi bozdursam alırlarmı, yoksa tecil yüzünden dk olarak gönderirler mi? ona göre bozdurup muayene olacağım hemen eğer dk alacaklarsa ağustos başı temmuz sonunda muayene olsam 3 alır larmı? karşık oldu biraz yardım
  • Arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var , benim muayne oldugum kagıtta muhtemel sevk tarihi mayıs 6 yı gösteriyordu o tarihde subeye gitttiğimde bu tertip kalkmayacaksın dedi , üsküdar dogumluyum uskudar agustosda kalkıyor , muayne oldugum zaman ne zaman gitmek istersn diye sorduklarında kasım demiştim , acaba dogdugum yer agustttosda oldugu ıcın bu ay mı gideceğim lütfen yardım
  • kolay gelsin iyi forumlar

benımde bir sorum olacak sizlere 2 yıllık üniv. mezunuyum aöf 3.sınıftan devam ediyorum ama ders durumları kesat o yuzden en mantıklı olanı askere gidip gelmeyi tercih ettim mersin de ikamet ediyorum askerlik subesıne pzrt.gunu gidip askerlik işlemlerini baslatmayı dusunuyorum size sormak istediğim ;

- askerlik şubesıne giderken yanımızda bulunması gereken evrak belge fotograf varmı ?

- memleket iskenderun celb dönemi 2014 şubat olarak yazıyor hemen gidip bozdursam kasım 2013 te gidebilirmiyim ?

yardımlarınızı bekliyorum
  • ağustos gideceklerin sevk yerleri 15 gün sonra belli oluyor. bu saatten sonra bilmiyorum yetişirmi. ben ocakta bozdurdum ama bağlı bulunduğum şube ağustos gönderiyor diye ağustosa attılar ... yinede bi şubeye git görüş istersen detaylı bilgi verirler
  • mertsss34 M kullanıcısına yanıt
    aynen bana verilen kağıttada 6 mayıs yazıyordu kardeşim ama ordada yazdığı gibi muhtemel tarih yani en erken tarih. ocakta bozdurdum tecili şube ağustos yolluyor diye bıraktılar. şubeni ara veya direk gidip sor tc ne bakıp söylüyorlar ağustosta kesin olarak gidip gitmeyeceğini yada genelkurmayı da arayabilirsin. ben öyle yaptım gidiyorsun dediler.
  • Mersin askerlik şubesını aradım telefonu açan görevliye "şuan tecilliyim ! tecili bozdurup askere gitmek istiyorum dedim... görevli : ne mezunusun diye sordu bende 2 yıllık

MYO yum dedim,diplomanı ve 2 tane fotoğrafını al gel kasım da git dedi "

gönderirlerse iyi olur
  • yigit033 kullanıcısına yanıt
    yiğit sana tavsiyem kesinlikle verecekleri kağıtta yazan muhtemel sevk tarihine aldanma. ona göre ayarlama kendini. çünkü orda yazan her zaman en erken celp döneminin tarihi oluyor. ben ocakta bozdurduğumda şubata yetişmez mayısa gidersin dediler ama ağustosa kaldık
  • Kasımda git dedi ama şimdi 2013 celp dönemlerine baktıgımda benım kütük hatay/iskenderun,iskenderunda 2014 şubatta gönderiyor acaba bulundugumuz ilin mi celp

dönemlerini baz alacaz yoksa nufusa baglı oldugumuz ilin veya ilçenin celp dönemlerini mi baz alacaz ?
    valla o konuda net bir bilgim yok ama bence bağlı olduğun yere göredir
  • anladıgım kadarıyla bağlı derken "nüfusa kayıtlı bağlı oldugumuz " ilin veya ilçenin celp dönemine göre mi gidersin diyorsun,eğer öyleyse zaman acısından cok beklemiş olurum ben onu beklemek istemiyorum... o acıdan kasımda gondermeleri daha iyi olur diye düşünüyorum @jackdaniels09
    ben öyle diye düşünüyorum ama bunuda şubeden öğrenebilirsin. ama kesinlikle o muhtemel sevk tarihine aldanma veya şubedeki adamın söylediğine. ben aynı hataya düştüm. sen ne gerekiyorsa yap yani erken sevk için filan. işini garantiye al
    valla alsalar çok ii olur ama halıcıoğluna gitmem lazım telle olacak iş değil
  • ee biraz uğraşıcan artık neyse ben kaçtım
  • bari ilk sayfaya gidiş tarihlerinizi felan yazın da her gelen şubeleri ve genel kurmayı aramasın
    yarından tez
  • torunnnnn torunnnn
    sizi beklemekden saclarıma aklar düştü gelin artık

konya hava savunmaya bekleriz :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.