Şimdi Ara

93/3 Ağustos Tertipleri Buraya (Yerler Açıklandı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
38.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atarsa 384 :) Muş İl Jandarma..Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: mydonesse

Arkadaşlar muayene olurken boy 182 kilo 91 gelmişti suan 97 kiloyum acaba askeriyede verilecek kamuflaj ve eşofmanlarn bana göre bedenleri varmıdır bu konuda beni aydınlatırsanız sevininirim.

Bedeni standart merak etmeyin her türlü oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 20 Temmuz 2013; 13:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

353. dönemden selamlar arkadaşlar...
    Askerliğe aynı zmanda başlıyacağız galiba ,
    Hepimize kolay gele

hepimiz için hayırlısı olsun kardeşlerim
  • 93 lü kardeşlerime hayırlı teskereler 355. dönem gidecek olan abinizden sevgiler : )
  • 30 mayıs 90 doğumluyum bu döneme kısmetmiş hadi bakalım yerler belli olsunda hayırlısıyla gidip gelelim =)
  • bende 90 doğumluyum hayırlısı bakalım
  • Mayısta gidelim dedik olmadı ağustos %90 gidersin dediler 24 ünde açıklanmış inşalllah gideriz bi an önce uzadıkça stres oluyo vallla ALLAH herkesin yardımcısı olsun :)
  • mayıs celbinde forum full doluydu ya. herhalde açıklanacağı gün gelicek millet =)
  • ben mayıs için tercihte bulunmustum bi arkadaşımla beraber gidebilmek için onun tertipi mayıstı zaten ama ikimizde gidemedik onuda agustosa attılar şimdi o agustosta kesin gider gibime geliyo ama benide kasıma atarlarmı ?
  • Sınıflandırmam yapıldı , artık yavaş yavaş heyecan artıyor . 24 temmuz'a az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackdaniels09

mayıs celbinde forum full doluydu ya. herhalde açıklanacağı gün gelicek millet =)

bekliyoruz
  • jackdaniels09 J kullanıcısına yanıt
    Burdayız Tertip Sen Manisaya düşmemişmiydin ? ben mi öyle hatırlıyorum. geçen forumda
  • 93/3 e Allah'ın izniyle gidip bitirelim şu askerliği 91 liyim tüm hayatta en büyük engelimiz askerlik. O aradan çıkınca herşey düzelicek ve İnşallah da ağustos da gidip gelicez. Askerlik sonuçta yer o kadar önemli değil sonuçta her yer aynı.
  • Ykusak kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim ben değil bi arkadaşım gitmişti manisa kırkağaç a şuan suriye sınırında onu söylemiştim gidelim artık ya
  • Ben 28 temmuz 93 doğumluyum açık lise okuyorum ama bana ne yoklama kağıdı nede başka bişey geldi sağlık problemerim var ciddi şekilde ne yapmam lazım sıkıntı bastı biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Ben 28 temmuz 93 doğumluyum açık lise okuyorum ama bana ne yoklama kağıdı nede başka bişey geldi sağlık problemerim var ciddi şekilde ne yapmam lazım sıkıntı bastı biraz

muhtardadır kağıdın bağlı oldugun muhtarlıga git..
  • Gelin gelin dedeleriniz bekliyor :)
  • az kaldı gelcez inşallah =) son 2 gun yerlere =) bu arada bazı arkadaslar gidip gelenler askerde saat takmak yasak diyor varmı böle birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihipekten -- 22 Temmuz 2013; 15:48:03 >
  • o bu değilde ne götürmek lazım yanımızda. fazladan alıp hamallık etmiyelim
  • bende çok yerde araştırdım götürülcek malzemeleri birçokda şey buldum ama herkesi dediği götürülecek herşeyin çoğu orda verilmekte diyorlar
  • traş malzemeleri ve bol bol iç çamaşırı malum yaz ayları çok lazım olur =)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.