Şimdi Ara

93/3 Ağustos Tertipleri Buraya (Yerler Açıklandı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
38.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi aradım askelik şubesini daha açıklanmadı dediler, dün gittim yarın dediler bugunde birisi cumayı bulur dedi açıklanması ne iştir anlamadım beyler herkez yazsın nereye çıkarsa amk:)
  • dün boşuna gitmişsin bugünde boşuna aramışsın kardeşim =) asal dan yapılan açıklamada 24 temmuz dan itibaren yazıyor =) geç olur ama erken olmaz
  • Bekle bekle vakit gecmiyor nolcak bole :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ya. bi an önce belli olsun artık
  • e-devlet'e baktım az önce açıklanmamış büyük ihtimal yarın öğlen açıklanır.
  • duramadım şubeye gittim onlarda pazartesi belli olcak diyorlar neye göre konuşuyorlar anlamadım asalda 24 temmuz diyor subeler farklı konusuyor
  • şubedekilerin dediklerini pek dikkate alma. e-devlet şifren varsa yarın öğrenirsin
  • var var sürekli takipdeyim
  • şubedekileri pek dikkate almamak lazım , bazı şubeler 25 diyor bazıları 29 bazıları 1 ağustos , resmi tarih 24 yarın öğle gibi açıklanır
  • melihikiz M kullanıcısına yanıt
    bu gece 00:00 açıklanır
  • Arkadaşım aradı genelkurmayı yarın öğlen açıklanıcak bakın demiş.K.D'lerin'de yarın gece açıklanır herhalde hemşo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihikiz

Arkadaşım aradı genelkurmayı yarın öğlen açıklanıcak bakın demiş.K.D'lerin'de yarın gece açıklanır herhalde hemşo.

bizimkiler ile sizinkilerin zamanları farklı mı oluyor hemşo?

Hangi askerlik şubesi senin?
  • osmangazi hemşo , k.d'lerin gece açıklanıyor ben öyle biliyorum en azından..Geçen mayıs celbinde beklerkende k.d'lerin gece açıklanmıştı.
  • açıklandığında yazalım arkadaşlar yerleri =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihipekten

açıklandığında yazalım arkadaşlar yerleri =)

• bi e devlet alamadım ya ilkinde aldım şifreyi unuttum tekrar almam gerekiyormuş heralde. ugraşmadım bakalım telefon edip sorarım şubeye

bu arada neler götürcez yanımızda beyler iç çamaşırı felan he?:D:D

amk heycanlandım lan 1.5 yılımız gitcek vay amk:D
  • valla bende heyecan yok niyeyse. sanırım geçen celp döneminde kendimi gitmeye hazırlamış olmamdan =) gidemedik maalesef.
  • heycan var bende biraz ama severek gidip yapıcam herkes gidince görürsün severekmi yapıcaksın diyor ama her türk asker doğar diye bosuna dememişler insanın içinde var o his
  • Bugün siz , yarın biz ...
    heyecanınızı paylaşıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.